Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЮрист, сипи ми на мен коняк. Нали знаеш, че съм капризна.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ма сама ще си сипваш, ако не подлъжеш с нещо Тракчо да те обслужи
Честит ти празник!
П.П. Благодаря за почерпката!Last edited by tnm; 16.04.2021, 20:38.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Юрист, сипи ми на мен коняк. Нали знаеш, че съм капризна.
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСлагам, сипете си
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
С кво да се фали...?
Не видиш ли, че дулото му запушено....
Наздраве !.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Фалиш ли се или се оправдаваш?
Наздраве, Мрънкало!
Не видиш ли, че дулото му запушено....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНаздраве, Груев! И много успешни инвестиции!
[ATTACH=CONFIG]n3747480[/ATTACH]И на теб много успешни инвестиии - няма нищо по-хубаво от щастливи хора на БФБ
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЯвно си падаш по АК 47. Ма, аз да не съм заек. Тук гърми тежката артилерия. Нарядко, но опустошително.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСлагам, сипете си
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това ТТ 7,62 ли е!?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Таа па веднага да проучи конфиденциална информация. Това не е за сека глава ТТДанна. Требва акъл, за да я осмислиш. А осмислиш ли я, към Софето ще се засилиш. Ааа, не, Лижбоа за теб.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Отиде си един голям фараон. Тъмна му памет! Да пием по една студена вода за почест.
https://faktor.bg/bg/articles/layf-s...atvora-v-sasht
Коментар
-
По случай клисавото време да почерпа подгизналата клиентела. Без кръчмарките, че ще вземат допълнително да оводнят крехката напитка. Да си пият шприца и да мезят със сухар. Що зад бара е бая жегаво. Наздраве!
Last edited by Trakatrak; 14.04.2021, 22:33.
Коментар
Коментар