дам, отсъствия за цели 10 години, кога минаха, просто не усетих
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение
Ха, вие тук така ли извинявате отсъствията? Ще почерпя, то и без това поводи много се насъбраха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не е локум, а десертче от нишесте с млеко. Топи се в устата, ама ти явно си на диета и не смееш го опиташ. Земай, ний не сме скрънзи като некой други. А щом си дълго отсъствало е редно и ти да почерпиш. Богато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнениее с тоз пембения лакум съвсем ми наруши душевния мирвсе едно попаднах в любимия Истанбул
Привет банда! Започнахте да ми липсвате
нощеска без да искам попаднах на тази тема и се позачетох...хубави времена бяха
Коментар
-
Отмъстен съм! Но още има да има. Тепърва шъ се сбърква габърко-глогинката. А на Кучо ще пратя колет. С лаптоп. Дано се научи и лаптопи да дъвчи. Наздраве, Дрънстрадалке!
Живо и здраво да е!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Телефонът поправя както на него му е кеф. Що го фърлям.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Кака е клала някой напоследък. Дано не е палето, което да я е уапало и да я е фанало бяс. Щото бясна жена си е равно на световна война.
Како, сложи кладницата в гювеч, па ше те питам тогава. Наздраве, Дрънклаланедоклала!
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъка, мъка, мъка ... Фантазии и въображения. Кланица / дървесна гъба, с много целулоза/, пичурка /горска, кафява/ и джолан. Пък после - що го свивала язвата!?
Наздраве, Мрънкало!
Како, сложи кладницата в гювеч, па ше те питам тогава. Наздраве, Дрънклаланедоклала!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
то па някой им пие френските боклуци ... Ние сме на домашнооооооооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Неотдавна гледах кво е. Доколкото разбирам, е онази кафявата култивирана печурка (шампиньон). Нерядко съм я виждал на циганския пазар, aka женски, заедно с по-обикновената бяла. Или е малко по-скъпа от втората, или са с една цена. Твърди се, че била по-ароматна, но аз не усетих.
Също май е по-твърда от бялата.
Коментар
-
Овкусеното от Лидл не ми иде добре. Пък и беше преден джолан с голям кокал. Преди месец го опитах, но ми е силна тая марината. Докато сега правих заден джолан, над 2 кг с 1 кг кладница и няква гъба портобело. Турих ги в голям гювеч и се размазаха. Гъбите обаче много вода пускат. Портобелото първо я пекнах на скара и тогава я добавих, но кладницата като се готви винаги пуска бая сос. Все пак поразреди маста от джоланчето. И става крехка като преварено шкембе. Като добавиш и зелена салатка, става добра трапеза за студената пролет. В събота се бехме настанили около камината, ала в неделя изкарах гостята на теферич под навеса. Добре че над главите ни печеше градинска печка, щото седем часа бая студ се събра. Макар да бях с пет-шест ката дрешки на 7 гр. С. Здраве да е! Сега яко си кихам.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеи няква гъба портобело.
Също май е по-твърда от бялата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеГолема щета за целото прогресивно човечество! Кръчмата е в траур.
https://www.gismeteo.ru/news/nature/..._campaign=newsНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар