If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес е Татовден. Някой няма ли да почерпи поради добрите спомени от младежките години, изпълнени с наденица "Кучешка радост", соеви бонбони, режим на тока и притеснителни момичета? Чакам спомени на чашка с обилно мезе на мераклии по соцносталгията. Да не посочвам кои. Те си знаят според ЕГН-то.
Като знам, че целиш в тиквата от първия път, ще ти останат много патрони ....
На жена и котка не може да е вярва....Винаги има вероятност да ти пусне кръвчицата....
Отчети, че полендака може да си ти. Това на айдучки от проходите хич да нямаш вяра. За талибанка кандидатка.
Наздраве с винце и пържолка проверим дали не е сменила вярата. Сутринта котлетче й се беше прияло, ала може за заблуда на полендаците да е било.
Ти ако си сова, аз съм ранобудно славейче. За мен в 4.00 ще дойде Майбах ме закара в Интернационал, а за теб в 8.00 луноходът ще те съпроводи до отрезвителя заедно с жабчето и песните-танците на народите.
Ти четеш ли какво пишеш!? Струва ми, че клавиатурата изпреварва мисълта ти.Значи, в 4:00 жабчето тъкмо добре ще се е разквакало, песни и танци на народите ще се вихрят в Кръчмата и хоп - Майбахът дошъл да ни прибера, оти Trakatrak тъй заръчал. Пенсионерска му работа. Не знам кой си брои инсулина ...!?
Наздраве!
Коментар