Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пък ако е амбидекстър, мое и на двете да има /от другата работа, де думаш/
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Така си е ...
Откакто писах , че пия дюлева, получавах по 2-3 лични да "пият" с мен....Като рекох, че свърши - сушааа !
пп Орязах здраво дюлчетата и се надам догодина да има за със всички....
https://www.vbox7.com/play:dcc629ec
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Наздраве! Ама ти ли си толко стиснат или аз съм толко пияна, че едвам виждам, някаква миниатюра?! Това толко ню - ню, че и 4i40 свикнал на подобни мерки, ще трябва да вади авторитета (очилата))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3262857[/ATTACH] Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
Скромното ми мнение е , че трябва да си набавиш дюлева ракия за да изчезнат мазолите по ръцете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пък ако е амбидекстър, мое и на двете да има /от другата работа, де думаш/
Наздраве!
Къто почнеш да ме затормозяваш тълкователно, ич не ми харесва....
Наздраве с две чаши в двете кунки !
Коментар
-
Така си е ...
Откакто писах , че пия дюлева, получавах по 2-3 лични да "пият" с мен....Като рекох, че свърши - сушааа !
Коментар
-
Добро утро !
Успешна седмица и от мен !
пп За усмихнатата ще се погрижи Тракащия....Щот ще си предстаавяме как Тянка го гърми с пушката по Балканя....С английска сол...
пп Имам ужасни мазоли на дясната ръка ( не е кът на Тракащия...там са от друга работа.)...Подрязах десетина дръвчета на вилата....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Току-що по К1, новините, чух, че "дюлевата най-хубава, може да ожени всеки". Чудех се аз, що Чиче през ден, през два тръгва се жени. И що ме не черпи с дюлева. Явно иска дъй многоженец рекордьор. Викайте Гинес. Ама не пивоварите.
.......]
Коментар
-
Добро утро !
пп За усмихнатата ще се погрижи Тракащия....Щот ще си предстаавяме как Тянка го гърми с пушката по Балканя....С английска сол...
пп Имам ужасни мазоли на дясната ръка ( не е кът на Тракащия...там са от друга работа.)...Подрязах десетина дръвчета на вилата....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Добре де, искал съм да река, че си се търкаляла зад Чиче с все гиричките.
Нема да пия повече! Поне до следващия път. Днес съм на сухар. И аз ще съм сухар.
]
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
Коментар