IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    добър ден компания, и какво предлага днес кръчмата за обяд че и за наздраве да става !?
    Крем с ром. 29.98 еврос.

Коментар

• добър ден компания, и какво предлага днес кръчмата за обяд че и за наздраве да става !?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

П.П.П. А ти какви ги дириш по баирите? Да не си решил поклонение на Бузлуджа да правиш /щот ако е така, закъснял си малко с времето/!?
        Дебна една кака в гръб.

Коментар

Отзад зад Шипка си. Преди малко се върнах от беклемето и мога уверено да заявя, че нито паяци, нито шокалдчета се търкаляха из снега.
          Наздраве!

П.П. Ама си и тиии .... Каква пусия ще е ако има дим, бре!? Промазано яке с поларна подплата и уормъри за крачета. С такваз екипировка се дебне по прохода.
          Я, ето едно, Ама е гадно. Както и требва бъде. Наздраве за сплашващата външност!
          П.п. На пишман пусия дим дими и ракия се пие. Се подлъжат търговците додат и те. Освен за стръв, за друго не стааш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

На Шипка съм, на Шипка съм... Гледам къде дими, там е лежанката на пусията с ракията.
            Отзад зад Шипка си. Преди малко се върнах от беклемето и мога уверено да заявя, че нито паяци, нито шокалдчета се търкаляха из снега.
            Наздраве!

П.П. Ама си и тиии .... Каква пусия ще е ако има дим, бре!? Промазано яке с поларна подплата и уормъри за крачета. С такваз екипировка се дебне по прохода.

П.П.П. А ти какви ги дириш по баирите? Да не си решил поклонение на Бузлуджа да правиш /щот ако е така, закъснял си малко с времето/!?
            Last edited by tnm; 22.11.2017, 14:07.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Тъй, тъй ..., чака ви, а пък вие закъснявате. Хих, да ти имам богатото въображение и развинтената фантазия.
              Наздраве!
              На Шипка съм, на Шипка съм... Гледам къде дими, там е лежанката на пусията с ракията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ето, кайсиевата ни чака. С труд и постоянство Чиче се дореди. Дано и аз покрай него се доредя.
                Тъй, тъй ..., чака ви, а пък вие закъснявате. Хих, да ти имам богатото въображение и развинтената фантазия.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Добро утро и приятен ден !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    За Покаяние,Тракчо,май подходящото обръщение е друго,а не "Наздраве!"...Но да не задълбаваме в дискусии като атеисти по религиозни теми!

Ето нещо свежо(ще помоля Колчо за "симултанен превод в ефир" за неразбиращите руски - но не като тоя на Владимир Береану от събитията в Румъния през 1989):

https://ria.ru/analytics/20171114/1508709118.html?inj=1
                    Аааа, наздраве не съм рекъл. Но тостовете може и да са по печални поводи. Какъвто е необходимостта от покаяние кога си много грешен.
                    Asturias - Isaac Albeniz
                    https://www.youtube.com/watch?v=oEfFbuT3I6A
                    Francisco Tárrega - Capricho árabe
                    https://www.youtube.com/watch?v=y_goHl-GuNk
                    Last edited by Trakatrak'; 22.11.2017, 10:19.

Коментар

• За Покаяние,Тракчо,май подходящото обръщение е друго,а не "Наздраве!"...Но да не задълбаваме в дискусии като атеисти по религиозни теми!

Ето нещо свежо(ще помоля Колчо за "симултанен превод в ефир" за неразбиращите руски - но не като тоя на Владимир Береану от събитията в Румъния през 1989):

https://ria.ru/analytics/20171114/1508709118.html?inj=1
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Добра нощ, Кръчма! Сядам си на мойта маса в ъгъла, с мойта бутилка - две червено вино, пускам вефа с мойта музика и ви казвам наздраве!
                        https://m.youtube.com/watch?v=E6EQgzPX7G4

Коментар

Чак пък жедна!? При толку кайсиева, сливова и гроздова ракия няма как оставя бахчата неполята.
                          Ама дюлева нямам.
                          Ето, кайсиевата ни чака. С труд и постоянство Чиче се дореди. Дано и аз покрай него се доредя.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да, бе да....

Аз постя от ядене и пиене а другата пост е за теб......Не за друго но щот най ти се отдава....

пп За Тянка не знам...Един грях по време на пост и стига...
                            Може да постиш там где има кво и има с кво. Явно от другото хич не ти останало резерв. Но времето не прощава.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Според мен, след толкова кайсиева, сливова и гроздова ракия, няма как да оставиш бахчата неорана.....
                              И дискувана, бранувана, че и чизелувана. При толкова най-разнообразно гориво, всите агромелиоративни мероприятия се извършват. Мдъъъ!
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Чак пък жедна!? При толку кайсиева, сливова и гроздова ракия няма как оставя бахчата неполята.
                                Ама дюлева нямам.
                                Според мен, след толкова кайсиева, сливова и гроздова ракия, няма как да оставиш бахчата неорана.....

Коментар

Working...
                                X