IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Тая вечер съм на мусака...

Не че си нямам камина.

Наздраве!

Груйчи, ма тия дЗвезди от АО-то как се контузиха един по един...?!
    Мноо ясно, нали трябваше да направят дедо шампоАн
    Наздраве, мусаката е едно от най-хубавите неща, останали ни от "съжителството"
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А камината запали ли, да окадиш орталъка. Барем тури една скара на нея, че иначе си ставаш жив тъмнозелен
      Тая вечер съм на мусака...

Не че си нямам камина.

Наздраве!

Груйчи, ма тия дЗвезди от АО-то как се контузиха един по един...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
        Ехееее, банда..., наздраве...!

Домашна гроздова и зелена салатка с риба тон... за мезе...

Тоа път без фотоси.
        А камината запали ли, да окадиш орталъка. Барем тури една скара на нея, че иначе си ставаш жив тъмнозелен
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кооо ...?
          Нееее...!!!

Души ме, мъчи ме, дави ме...Само в кайсиева ракия да е агонията...!

Наздраве !

пп Имам бегъл спомен ( Акара ще ме подкрепи ), че нещо мрънкаше за слаба реколта, за липса на рандеман, за немотия в ракия, за 25 мл в чашите при конката дето я обещаваше......и т.н.
          М ами систематично за количествата и габаритите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мале, малей!!! Не бил Фройд, най ми бил комсомолски секретар.
            Наздраве!
            Не секретар, а санитар. На кърлежи, паразити и тунеядци. Н-ве!
            Last edited by Trakatrak; 30.01.2018, 21:53.

Коментар

• Ехееее, банда..., наздраве...!

Домашна гроздова и зелена салатка с риба тон... за мезе...

Тоа път без фотоси.

Коментар

Имам ракия, да те удавя. В хабитата - около стотина литра, у Чужденеция й изгубих дирите.

П.П. Ако под "стария" имаш предвид тати, мога смело да заявя, че той е голям фен на цялото домочадие - както пълноправното, така и непълноправното, представлявано от дебелото псе,
                Кооо ...?
                Нееее...!!!

Души ме, мъчи ме, дави ме...Само в кайсиева ракия да е агонията...!

Наздраве !

пп Имам бегъл спомен ( Акара ще ме подкрепи ), че нещо мрънкаше за слаба реколта, за липса на рандеман, за немотия в ракия, за 25 мл в чашите при конката дето я обещаваше......и т.н.

Коментар

Имам ракия, да те удавя. В хабитата - около стотина литра, у Чужденеция й изгубих дирите.

П.П. Ако под "стария" имаш предвид тати, мога смело да заявя, че той е голям фен на цялото домочадие - както пълноправното, така и непълноправното, представлявано от дебелото псе,
                  У Добруджата ясно ... тука под сто литра ракийца и под пет'стин вино не се брои за къща ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ъхъ ... изляхте виното по стълбите , ама иначе "наздраве " ...с какво бе джанъм , да съм на твоя стария ше ви очеша всичкото "пълноправно" домакинство ...калпазани !

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Наздраве!
                      Ъхъ ... изляхте виното по стълбите , ама иначе "наздраве " ...с какво бе джанъм , да съм на твоя стария ше ви очеша всичкото "пълноправно" домакинство ...калпазани !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                        Не ти правя пси профил, а комсомолска х-ка. Наздраве!
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

.........

П.П. Извън кръгът на майтапа, не си спомням от кога не съм хващала настинка. Може би се дължи на това, че всеки ден минавам по няколко километра пеша /независимо от атмосферната обстановка/, не си закопчавам връхната дреха преди температурите да паднат около нулата и през зимата пия доста билкови отвари. Не изключвам и двойната защита на XX хромозомата

ТаА - пак с нейната "чудодейна" двойка хромозоми...

Може, де, АМА нали и другите дами имат подобна комбинация от хромозоми? Или смяташ, че техните са по-различни като брой? Сигурно и отвари пият...

Ако другите имат проблеми, на какво да го отдадем? На това, че и те не закопчават връхната, но и "подвръхната" /по-долната/ дреха, ли? /не вярвам да им изпада някак едната хромозома, докато твоите ДВЕ си стоят на мястото/...

Това, с двете еднакви хромозоми - интересно! Някои ги наричат "големи очи"..., иначе хубаво звучи това - с двойната защита...

Коментар

УжасТ. Направо се разболях докато те четох. Това лицеви упори, по после горещ душ, вълнени чорапи ... Ама това сичкото изисква усилия, бре!? Тоя режим е неприложим при мързеливите.
                            Наздраве!

П.П. Извън кръгът на майтапа, не си спомням от кога не съм хващала настинка. Може би се дължи на това, че всеки ден минавам по няколко километра пеша /независимо от атмосферната обстановка/, не си закопчавам връхната дреха преди температурите да паднат около нулата и през зимата пия доста билкови отвари. Не изключвам и двойната защита на XX хромозомата
                            Па то и аз имам по едни 6 км дневни (10 000 крачки), ама дишайки чистия софийски въздух, се разболявам повече, отколкото ако изобщо не ходя - особености на пейзажа, какво да се прави Допреди 5-6 години и аз не хващах нищо, но напоследък всяка година ме пипва по веднъж - сигурно остарявам, знам ли. Даже напоследък пия някакви чайчета сутрин (купешки, че ме мързи да си правя вкъщи с еньовденските билки от Роженския манастир, дето ми ги носят), но файда - йок. Та затова си правя каквото си знам и да става каквото ще, както гласи клишето, даже обмислям да почна да ходя на фитнес, но ми липсва стимул точно под формата на две ХХ хромозоми, ала това е съвсем друга тема

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Добре де, само аз ли съм нинджа (или е щото съм проЗ), но при мен грипът отмина за 3 дни - вярно, след жестоки натоварвания на организма от моя страна, за да го стимулирам да се бори, но без да пия нищо различно от аспирин и витамин С, и то няколко пъти. За мен рецептата е винаги една - максимално натоварване на организма с лицеви опори (колкото можеш да направиш), после макс врял душ, колкото ти издържи организмът на топлина и продължителност, и след това лягаш, навличаш се с вълнени чорапи и се потиш, като периодично си сменяш фланелките. Сутринта си здрав. Е, вярно, наложи се да повторя процедурата, но все пак на втората процедура, след като почти умрял и получих някаква мискро парализа за 10 минути, вече бях здрав.

Уф, старост-нерадост. ще взема да почерпя по нещо, че така се не трае - една баничка с праз за закуска, че по-лесно се приемат несгодите на деня в последствие.
                              УжасТ. Направо се разболях докато те четох. Това лицеви упори, по после горещ душ, вълнени чорапи ... Ама това сичкото изисква усилия, бре!? Тоя режим е неприложим при мързеливите.
                              Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Нема се плашиж Груйче... При мен лошо НЕМА. Знайш..
                                Дале съм семеен, еле па по-семеен, мое да се дискутира.. доста..
                                Живеннката, просто има не само самолетно-билетна форма... За мен, много по-живо и истенско е планиносването. Яко баИрене, катерене, снег, (снегоходки, котки, пикел и въже...) лед, ветър слънце и вода... Ама ... Толкоз. Койт одил - одил... Всяко нещо с времето си... Уж съм го осмислил, и ЗНАМ че НЕ става вече, НЕ може и НЕ Е редно, правилно .... Ама пусто... (на неколко пъти се засилвам да разпродаря скромната си екипирвка, та да не ме дразни домА поне... ама не мога...) Дет казваш, ней редно, само ракията да ни отличава от маймунете
                                След определена възраст раницата започва да натежава, независимо от това, че съдържанието й не се променя. Аз вече го давам по-кротко. Преходите са кратки, пътеките са бавни ... Започвам да се забавлявам с неща, на които преди това не съм обръщала внимание. Показвам на по-клощавата 1/3-та следи от животни и го уча да ги разпознава, да преценява горе-долу кога е минал добитъка или джипа, да познава кога ще се променя времето ... Такива ти ми работи.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X