Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМоето е на пещ - агне на фурна не е агне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Понеже , гледам че четеш темата с гънките. Я да взема да те питам в тая тема за наслада. Харесаха ли агнешкото с пресните подправки и дроб сърмата.. Нали догодина някой пак трябва да приготви ястията за празника.
Всъщност, на мен почти всички гозби ми се получават, защото аз съм наследила дарбата, която баба ми наричаше "вкусът на ръцете".
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Глей го ся как се отваря...!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМоето е на пещ - агне на фурна не е агне
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧестит празник!
Ягне на фурна с червено вино.
Живи и здрави да сте!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Добро утро, клиентела на Кръчмата и честит ви празник!
Малко късно се фключвам, но имах неотложни ангажименти. Яде, пиене и прочие. А, забрайх гледането на парада. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обича да се връща в младостта. Все още като види гвардейската рота, сърцето му излиза от синусов ритъм.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честит празник на именяците и армейците! И да отправим благодарности към овчия род, който ни дарява със сочни агънца.
https://www.youtube.com/watch?v=iVHSedqQ7Rs
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добре, че не ям такова и отпада ангажимента с готвенето му .
Наздраве, tnm !
Наздраве!Last edited by tnm; 06.05.2018, 21:09.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
На най-ленивата се полага да легне до печката и коги замирисува на изгорелко, се протегне и цъкне копчето. Цел ден ли го прави това ягне или два? Е, може си го запишеш в Златна книга на Тянка за кулинарните й подвизи и върхови постижения. Честито и наздраве!
Наздраве!
П.П. Забрайх да купя пресни подправки - магданози, джоджени, девисили. Нагласила съм за сутрината две клечки - да видим кой ще изтегли късата, па да запали колата и да си завлече ... таковата, до кооперативния пазар.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар