If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Честит празник на буквите, образованието, науката и културата !
Нека всеки да върви по своята светла пътека, даже когато минава през горите телилейски....
За жалост малко сме хората, дето осветяваме тези гори...( Аз и Тарантул...Аз сега , Тарантул преди много години..)
Наздраве !
Добро утро.
Честит празник.
Акара да не злорадства,да не го ухапя аз.
Леля,дължа ти питие от онази нощ,дето не пихме
Сватята да не се притеснява, сватба ще има(поне за сега )
Айде ,да не утървем манифестациите.
Хубав ден.
Честит празник! Нащо Хеми го ухапал бесен кон и почна и то да апи. По стара соцтрадиция след манифестацията следва почерпка. Да ви е наздраве и да не падате под масата!
Както винаги най -доброто и най - на място Благодаря и наздраве!
Аз наистина не вярвам, че пилето е било там . Още повече, че се оказа напълно здраво . А най - странното е, че първо се чудех как да се отърва от него, а сега гледам снимката му и тъгувам. На другият край на града съм и сигугрно няма да успея , ама ми мина през главата да хода да си го взема.
Обаче , най - важното е че открих причината за проблемите ми днес. Пак съм с различни чорапи.
Е-ее, така е! Открадват ни сърцата и после страдаме и търсим знаци на Божията промисъл!
Ама ти все пак не го връщай!
И за да няма повече "случки " вече съм по пръстчета Само да не забравя и да сляза така от колата
Както винаги най -доброто и най - на място Благодаря и наздраве! Аз наистина не вярвам, че пилето е било там . Още повече, че се оказа напълно здраво . А най - странното е, че първо се чудех как да се отърва от него, а сега гледам снимката му и тъгувам. На другият край на града съм и сигугрно няма да успея , ама ми мина през главата да хода да си го взема. Обаче , най - важното е че открих причината за проблемите ми днес. Пак съм с различни чорапи. И за да няма повече "случки " вече съм по пръстчета Само да не забравя и да сляза така от колата
Priwet Леля, Постъпила си човешки. Случват се и такива... при мен е имало подобни с коте и куче. (едва ли е успокоение) Нямаше обаче автомонтьора. Ако обърнем ракурса - може да е сигнал да спечелиш от участие при пилетата (градус)... Ако е верно, което е казал този стар козел Костолани че "печалбата на борсата е компенсация за преживени страдания" или нещо подобно (едва ли е уместна шегата, но вече е минала случката, нека има и компенсация) (и аз съм по пръстчета, незнам защо точно но от сутринта) Не мога да кажа наздраве, че ще шофирам, но кой когато му е приятно да го таксува наздраве
Как може да не му знаеш името? Не си ли чуруликахте? Щеше разбереш с какво твойта кола по-уютна, за да я направиш враждебна. Може сложиш вътре препариран ястреб за чучело, например. Наздраве за спокойните пристани!
Добро утро !
Нещо не мога да те разбера...Какви мечки, кои мечки, за какви мечки става раздумка...? Явно от черпенето ти се е разстроил мозъка и гънката не работи....
Тянка пише, че ще обикаля страната а не гората....ААААА, зацепих ( с Фтората, че първата се амортизира...)...Като се върне от толкова софри ще мяза на мечка ( пардон, на меченце..)
Наздраве !
Бавно, но загряваш. Глей те не срещне на некоя тесна пътека. Щото отиде гората наоколо. Наздраве за дръворубенето!
Значи водя го в болницата и обяснявам, че съм го намерила и ми казват , че трябва да имам записан час. Казах, че ще платя като за спешен случай и отвориха едни тефтери да го приемат. И ме питат - " Име на пациент? " Направо ми идеше да я прасна. До тук добре. Влизаме в кабинета и се оказва, че пилето не ме харесва и ме кълве, ама и аз не го харесвам и пищя! Егати цирка направихме Добре, че пилешкият доктор го хареса и каза, че ще го вземе . И той спомена, че ще го праща някъде . После пък на майсторът му дадох двойно , щото се надул - " той не лъжел " и неискаше да вземе пари, ама пък аз не ща да дължа . Вече няма да си спестявам време. Наздраве!
Как може да не му знаеш името? Не си ли чуруликахте? Щеше разбереш с какво твойта кола по-уютна, за да я направиш враждебна. Може сложиш вътре препариран ястреб за чучело, например. Наздраве за спокойните пристани!
Както винаги най -доброто и най - на място Благодаря и наздраве!
Аз наистина не вярвам, че пилето е било там . Още повече, че се оказа напълно здраво . А най - странното е, че първо се чудех как да се отърва от него, а сега гледам снимката му и тъгувам. На другият край на града съм и сигугрно няма да успея , ама ми мина през главата да хода да си го взема.
Обаче , най - важното е че открих причината за проблемите ми днес. Пак съм с различни чорапи. И за да няма повече "случки " вече съм по пръстчета Само да не забравя и да сляза така от колата
Пращаш го на Спасителен Център Зелени Балкани в Стара Загора. Може да имат сътрудник у Голямо село, та затова първом се обади на този те номер на телефон: 0884 877 544 - Дофтур Питроф. Аз переудически им изпращам по някоя гарга, ама по техният "представител" у хабитата. Тоя господин един път съм го чувала по GSM и доста ведро ми прозвуча.
Наздраве!
Значи водя го в болницата и обяснявам, че съм го намерила и ми казват , че трябва да имам записан час. Казах, че ще платя като за спешен случай и отвориха едни тефтери да го приемат. И ме питат - " Име на пациент? " Направо ми идеше да я прасна. До тук добре. Влизаме в кабинета и се оказва, че пилето не ме харесва и ме кълве, ама и аз не го харесвам и пищя! Егати цирка направихме Добре, че пилешкият доктор го хареса и каза, че ще го вземе . И той спомена, че ще го праща някъде . После пък на майсторът му дадох двойно , щото се надул - " той не лъжел " и неискаше да вземе пари, ама пък аз не ща да дължа . Вече няма да си спестявам време. Наздраве!
Коментар