Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аз пък тъкмо ще излизам и не схващам твоите тежнения по бурите и вихрушкуте. Нещо на Кака се мазниш, а?
Наздраве!Last edited by tnm; 06.06.2018, 15:57.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЗдравейте, групата!
Хората ги одуха и намокри здраво всякъде, само в София на два пъти леко ни събраха прахоляка по улиците и то наужким.
Няма ли да завали най-сетне?!
Тъкмо съм окосил, де.
Наздраве!
Robert Plant & Jimmy Page - The Rain Song
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЗдравейте, групата!
Хората ги одуха и намокри здраво всякъде, само в София на два пъти леко ни събраха прахоляка по улиците и то наужким.
Тъкмо съм окосил, де.
Наздраве!
Коментар
-
Здравейте, групата!
Тъкмо съм окосил, де.
Наздраве!
Коментар
-
Влачи!
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Да!
Щот коя не съм фанал, тая не е блеяла радостно.
(шегувам се)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Нещо ми е тежко на душата....
Шъ трещи ...
Понеже съм мързелива и Природата с мен, досега не съм пускала капковото. Дано вали още няколко дни, че като се върне по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, да вземе нещата в свои ръце.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Естествено, че ще е
Щот коя не съм фанал, тая не е блеяла радостно.
(шегувам се)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Пущи некой стабилен омар, мани го тоя океански краб, малко му е месото, кой ще ти се занимава да го маа с чука за никаква мръвка. Айде, че и на мен ми писна и искам да се прибирам, нещо съвсем ме омързеливи днешния ден, а и борсата е в тотална летаргия, не съм заложил на Ролан Гарос, световното не е почнало, нашите волейбалери ги размазват от бой, тъщата е вкъщи да гледа децата и въобще идилия
Коментар
-
Аз го чувствам, в авторите, като градивна сатира с цел подобряване на социализма.
По това време, 1924 – 27? ръководещата роля на КПСС и в литературата още е прохождала, даже е била спорна. Сталин тепърва е укрепвал властта (си).
Коментар
-
Но непременно да е радостно!Естествено, че ще е
Коментар
-
В езерцето ли работиш? Да не би шарани да ловиш. Или да примамваш щуките? Ако събереш раци, може да почерпиш тая вечер кръчмата. Айде, от мен в аванс.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
В езерцето ли работиш? Да не би шарани да ловиш. Или да примамваш щуките? Ако събереш раци, може да почерпиш тая вечер кръчмата. Айде, от мен в аванс.
Ама пък са вкусни
Коментар
Коментар