IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Здравейте, групата!
    Хората ги одуха и намокри здраво всякъде, само в София на два пъти леко ни събраха прахоляка по улиците и то наужким.
    Няма ли да завали най-сетне?!
    Тъкмо съм окосил, де.

Наздраве!

Robert Plant & Jimmy Page - The Rain Song
    Здрасти Супер, аромат на сено и дъжд

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз пък тъкмо ще излизам и не схващам твоите тежнения по бурите и вихрушкуте. Нещо на Кака се мазниш, а?
      Всеки си има своите стихии, бре! Ти още малко и ще ме изкараш /само мен/ стихийно бедствие /да е жива и здрава гранддамата на българския театър/
      Наздраве!
      Last edited by tnm; 06.06.2018, 15:57.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Здравейте, групата!
        Хората ги одуха и намокри здраво всякъде, само в София на два пъти леко ни събраха прахоляка по улиците и то наужким.
        Тъкмо съм окосил, де.

Наздраве!

nachev, ей на, да видиш, че съм добър - глей как се качва видео съдържание, че да е полезно на всички и да се види картинка, че иначе малко динозавърски иде
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Здравейте, групата!
          Тъкмо съм окосил, де.

Наздраве!

Аз пък тъкмо ще излизам и не схващам твоите тежнения по бурите и вихрушкуте. Нещо на Кака се мазниш, а?

Коментар

• Здравейте, групата!
            Тъкмо съм окосил, де.

Наздраве!

Коментар

Влачи!
              ох, котьооооо. Върна ме в спомените - първата международна екскурзия с жената в Барселона, 100 евро оставих за този омар тогава, но още ми е в съзнанието и като вкус, и като обстановка, и като цялостно отношение. парите бяха най-малкият проблем и с кеф ги дадох за страхотното обслужване!
              Наздраве!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Да!
                Щот коя не съм фанал, тая не е блеяла радостно.

(шегувам се)
                Ти се шегуваш , а аз сериозно го мислех

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !
                  Нещо ми е тежко на душата....

Шъ трещи ...
                  От полвин час гледам как падат мълнии на връх Св. Никола и чакам облаците да се сурнат и в хабитата да се изсипе дъжд. Щот по-едрата 1/3-та се завлече у Чужденеция да прави отводки и ми е вменил задължението от време на време да ходя и да поливам селскостопанските култури, де ги насади у бахчата.

Понеже съм мързелива и Природата с мен, досега не съм пускала капковото. Дано вали още няколко дни, че като се върне по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, да вземе нещата в свои ръце.

Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Естествено, че ще е
                    Да!
                    Щот коя не съм фанал, тая не е блеяла радостно.

(шегувам се)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Пущи некой стабилен омар, мани го тоя океански краб, малко му е месото, кой ще ти се занимава да го маа с чука за никаква мръвка. Айде, че и на мен ми писна и искам да се прибирам, нещо съвсем ме омързеливи днешния ден, а и борсата е в тотална летаргия, не съм заложил на Ролан Гарос, световното не е почнало, нашите волейбалери ги размазват от бой, тъщата е вкъщи да гледа децата и въобще идилия
                      Влачи!

Коментар

Аз го чувствам, в авторите, като градивна сатира с цел подобряване на социализма.

По това време, 1924 – 27? ръководещата роля на КПСС и в литературата още е прохождала, даже е била спорна. Сталин тепърва е укрепвал властта (си).
                        20-те години в СССР са времена на предприемачески и културен взрив, като новаторството и експеримента обхващат изкуствата понякога до крайност. За либералните, богати мощни общества това не би било в тежест, освен за консерваторите. Но в СССР революцията отива именно към автократичен консерватизъм и през 30-те са наложени ограничения. Съпротивата срещу тях довежда до големите чистки и репресии и в културните среди.

Коментар

Но непременно да е радостно!
                          Естествено, че ще е

Коментар

В езерцето ли работиш? Да не би шарани да ловиш. Или да примамваш щуките? Ако събереш раци, може да почерпиш тая вечер кръчмата. Айде, от мен в аванс.

Пущи некой стабилен омар, мани го тоя океански краб, малко му е месото, кой ще ти се занимава да го маа с чука за никаква мръвка. Айде, че и на мен ми писна и искам да се прибирам, нещо съвсем ме омързеливи днешния ден, а и борсата е в тотална летаргия, не съм заложил на Ролан Гарос, световното не е почнало, нашите волейбалери ги размазват от бой, тъщата е вкъщи да гледа децата и въобще идилия

Коментар

В езерцето ли работиш? Да не би шарани да ловиш. Или да примамваш щуките? Ако събереш раци, може да почерпиш тая вечер кръчмата. Айде, от мен в аванс.

Раците, са много сложни същества . И трудни за улов . Напред - назад вървят и е сложно Ама пък са вкусни

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                                Може дори и да блее
                                Но непременно да е радостно!

Коментар

Working...
                                X