IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Гааааа... Кака я затриха, че пак си е отваряла голямата уста и си е затваряла портмонето, та не е почерпила Техно Светейшество Модаратурата. Я, аз да почерпа Алекс за пример на сички габроски.

Благодаря за почерпката

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това, щото рекох, че Зевс от абисинското малцинство
      Наздраве, Мрънкало!
      Много си в грешка, како. Гръмовержецът е още от предходниците на абисините. Дали от пелазгите или дорийците, не се наемам да кажа. А най-вероятно е висш извънземен, заселил се първо в Земен, а после излезъл от там. И внимавай да не го обидиш, щото може да те прати на Марс да чакаш кога ще пристигне Мъск. Дръж се, ще друса. Наздраве, Дрънмарсианче!

Коментар

Гааааа... Кака я затриха, че пак си е отваряла голямата уста и си е затваряла портмонето, та не е почерпила Техно Светейшество Модаратурата. Я, аз да почерпа Алекс за пример на сички габроски.

Това, щото рекох, че Зевс от абисинското малцинство
        Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Гааааа... Кака я затриха, че пак си е отваряла голямата уста и си е затваряла портмонето, та не е почерпила Техно Светейшество Модаратурата. Я, аз да почерпа Алекс за пример на сички габроски.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !
            Ай стига сте се черпили, а идете по време на отпуската да свършите некоя работа ...
            Спорен работен ден !
            Мисла да поработа на морето. Това кроул, това гръб, па и бътерфлай, бая работа ще падне. И ти пробвай, на сухо, на бюрото. Че да свалиш коремчето. Много подуват тез дини, бири, таратори. Летно шкембе - зловеща гледка! Ай, наздраве с една малка бира!

Коментар

Штъ черпя - една от тея, де се мъдри на аватара ми.
              Наздраве, Мрънкало!
              Аз са чудя коя зла сила пали пожарите. Знам, че ту се зареждаш, ту се разреждаш, но трябва да внимаваш да не би съвсем да се извалиш докато се пенявиш, че ще се наложи да ти играем Пеперуда. Наздраве,Дрънзевске!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро !
                Ай стига сте се черпили, а идете по време на отпуската да свършите некоя работа ...
                Спорен работен ден !
                Аз по време на работа не върха никаква работа, ти ми говориш да се юрна по време на отпуска!? Май и на теб горещините не ти понасят.
                Мечо

Коментар

• Добро утро !
                  Спорен работен ден !

Коментар

Добре де, представяй си го като стихийно бедствие кога черпиш, но черпи редовно и прилежно. Щото със затоплянето на климата бедствията са постоянно и особено изразителни. Следвай глобалната тенденция. Наздраве, Дрънвекторче!
                    Штъ черпя - една от тея, де се мъдри на аватара ми.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Стига си ги изреждал тез бойни, природни и декоративни аномалии. За по-кратко напиши сал за наличието на стихийно бедствие, че да не хабиш боята на клавиатурата.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Добре де, представяй си го като стихийно бедствие кога черпиш, но черпи редовно и прилежно. Щото със затоплянето на климата бедствията са постоянно и особено изразителни. Следвай глобалната тенденция. Наздраве, Дрънвекторче!

Коментар

Това че си О0, ще рече, че си Кръгла Нула, съвсем не означава, че и почерпушката от твоя страна ще е нулева. Според мен тя трябва да клони към плюс безкрайност, което ще рече да черпиш постоянно и без ограничения. Вземи се вземи в портмоне и почни да пръскаш от него, щото да не ти се пробие и да ти изтекат паричките отдоле. По-добре да изригнат отгоре, като бомбена експлозия, като изригващ гейзер, като ерупциращ вулкан, като тържествуващ фонтан и пръскай, пръскай, разпилявай, попилявай - световната икономика на такива се крепи. Наздраве, Дрънразвейпрахче!
                        Стига си ги изреждал тез бойни, природни и декоративни аномалии. За по-кратко напиши сал за наличието на стихийно бедствие, че да не хабиш боята на клавиатурата.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

Бонжур, бре!
                          По-добре кръгла нула, отколкото +/- безкрайност.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Това че си О0, ще рече, че си Кръгла Нула, съвсем не означава, че и почерпушката от твоя страна ще е нулева. Според мен тя трябва да клони към плюс безкрайност, което ще рече да черпиш постоянно и без ограничения. Вземи се вземи в портмоне и почни да пръскаш от него, щото да не ти се пробие и да ти изтекат паричките отдоле. По-добре да изригнат отгоре, като бомбена експлозия, като изригващ гейзер, като ерупциращ вулкан, като тържествуващ фонтан и пръскай, пръскай, разпилявай, попилявай - световната икономика на такива се крепи. Наздраве, Дрънразвейпрахче!

Коментар

Ште те осмеша баш за фестивала на хумора и ште те направят емблема на фестивала - закръглена нула, дето и без това си е кръгла 0. Наздраве, Дрънзеро!
                            Бонжур, бре!
                            По-добре кръгла нула, отколкото +/- безкрайност.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Наздраве, добри хора
                              Наздраве, свато!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Наздраве, добри хора
                                Добър човек съм аз, да речем. Това Кака, това Чиче са хапливи, са заядливи, стиснати и озъбено ухилени. Демек, пак прекарахме клетите пяндета. А она даже иска да се сродите, че отблизо да те тормози. Пай са, че харамийките не подбират кой роднина и кой сват, ми карат подред. Наздраве, добри ни наивен, Емилчо!

Коментар

Working...
                                X