IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве, добри хора
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ха, историк-трагик бил! Смешник си ти, ако и да си историк. Ама, то едното върви в комплект с другото.
      Наздраве, Мрънкало!
      Ште те осмеша баш за фестивала на хумора и ште те направят емблема на фестивала - закръглена нула, дето и без това си е кръгла 0. Наздраве, Дрънзеро!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз съм историк-трагик, а не некакво си писателче. И не ми показвай сцени от твойта пещера, щото габроуските нрави ме друсат само кога съм у Габроу. По друго време се отнасям към тях както вожда на вашто племе към арт-творбата. Наздраве, Дрънпещернячке!
        Ха, историк-трагик бил! Смешник си ти, ако и да си историк. Ама, то едното върви в комплект с другото.
        Наздраве, Мрънкало!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Творец, казваш ...
          https://www.youtube.com/watch?v=tjRrISX33hY
          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Клипът е да художник, но върши работа и за писател.
          Аз съм историк-трагик, а не некакво си писателче. И не ми показвай сцени от твойта пещера, щото габроуските нрави ме друсат само кога съм у Габроу. По друго време се отнасям към тях както вожда на вашто племе към арт-творбата. Наздраве, Дрънпещернячке!

Коментар

Това ли бил твоят критически подход - да си я местиш от едното ухо на другото? На дясното ухо кога е, изразява отвращението ти от високонравствените послания на автора, щото ти си харамийка и обирджийка, та не може си позволиш да се разнежваш и разморалистваш. Па кога я сложиш китката на лявото ухо, показваш своето възмущение от социалния реализъм на твореца, кой смета, че за сичките ни беди са виновни айдуците, кои е редно да бъдат приковани близо до гнездата на орляците. Малките орлета дълго да имат да гризкат пресно месо и очички. Предлагам ти като художника от миналото да си ампутираш двете ушета, че да преустановиш с таз порочна критика и артбезобразност. Творецът (демек аз) винаги има право. Наздраве, Дрънкрити!
            Творец, казваш ...
            https://www.youtube.com/watch?v=tjRrISX33hY
            Наздраве, Мрънкало!

П.П. Клипът е да художник, но върши работа и за писател.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Не се хили, невежо! Ми, ела те науча как се става по-прост от галош. Тоооо... галошът си е бая сложна работа. Наздраве с бира в ботуш!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Здравейти!
                Ко прайти Уа?
                Цялото Българско турист на южното черноморие.... Ужаст Толкоз много простак на едно място не бях виждал.....
                Ша звинявате за акцента, ма то... ...
                С къфт са събереш....
                Много уругвайци, много парагвайци.....
                Изправи ми са косъма....
                Много е прав оня дето каза, че нема матриал- прост народ- слаба държава, те тва е ,заслужаваме си участта, като си отгледахме чалга общество, сега те, че ни управляват....
                Баси......
                На мента съм, ако пита сервитьора.
                Мисла и аз да са присъедина към отбраната компания. Прост ли?! - Това звучи бравурно. Не всекиму е дадено. Завиждай, Емилчо. Наздраве с проста мента!

Коментар

• Коментар

• Здравейти!
                    Ко прайти Уа?
                    Цялото Българско турист на южното черноморие.... Ужаст Толкоз много простак на едно място не бях виждал.....
                    Ша звинявате за акцента, ма то... ...
                    С къфт са събереш....
                    Много уругвайци, много парагвайци.....
                    Изправи ми са косъма....
                    Много е прав оня дето каза, че нема матриал- прост народ- слаба държава, те тва е ,заслужаваме си участта, като си отгледахме чалга общество, сега те, че ни управляват....
                    Баси......
                    На мента съм, ако пита сервитьора.

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Последното сложено,че да има какво да си мести, кога ти чете произведенията и така да показва интерес и съпричастност към написаното.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Това ли бил твоят критически подход - да си я местиш от едното ухо на другото? На дясното ухо кога е, изразява отвращението ти от високонравствените послания на автора, щото ти си харамийка и обирджийка, та не може си позволиш да се разнежваш и разморалистваш. Па кога я сложиш китката на лявото ухо, показваш своето възмущение от социалния реализъм на твореца, кой смета, че за сичките ни беди са виновни айдуците, кои е редно да бъдат приковани близо до гнездата на орляците. Малките орлета дълго да имат да гризкат пресно месо и очички. Предлагам ти като художника от миналото да си ампутираш двете ушета, че да преустановиш с таз порочна критика и артбезобразност. Творецът (демек аз) винаги има право. Наздраве, Дрънкрити!
                      Last edited by Trakatrak; 13.08.2021, 20:36.

Коментар

Честит празник на всички фаталисти! Нека злокобната мощ на Петък, 13-и, в която те искрено и горещо вярват, ги предпазва от вредители, досадни насекоми, бурени и тръни, от хищници и всекви диваци, варвари, калтаци. Особено от кръвожадни каки с нож между зъбите и китка зад ухо. Това последното сложено за заблуда на наивните им жертви. Празнувайте като се заврете по ъглите и се оглеждайте, да не би отнейде зло да се задава. Весел сенчест празник! Таз година е за последно.
                        Последното сложено,че да има какво да си мести, кога ти чете произведенията и така да показва интерес и съпричастност към написаното.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Честит празник на всички фаталисти! Нека злокобната мощ на Петък, 13-и, в която те искрено и горещо вярват, ги предпазва от вредители, досадни насекоми, бурени и тръни, от хищници и всекви диваци, варвари, калтаци. Особено от кръвожадни каки с нож между зъбите и китка зад ухо. Това последното сложено за заблуда на наивните им жертви. Празнувайте като се заврете по ъглите и се оглеждайте, да не би отнейде зло да се задава. Весел сенчест празник! Таз година е за последно.

Коментар

Верно си е алергична кихавица. За него ти си безвреден полен, но все пак раздразнител, дето трябва да се разкара по-надалеч. За него ти си пух и прах и в такова състояние ще си останеш когато се заеме с теб. Ти си само едно глухарче, което ще бъде издухано и разсеяно, за да направи други плевели около него. Та да си дойдем на думата: Нашта Тянка е бурен и тя трябва да бъде оплевена. Действайте!
                            Наздраве, Дрънбу(ре)начке!
                            Мрънкало, ходи слагай огърлицата от чесън на врата, вземай в едната ръка дървения кол в другата сребърния кръст и се скривай под леглото. Петък 13 е.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Със самардала!
                              Това е див чесън, по-добре сушен - му кажи, че може.
                              Ми, заеми се да я изкльопаш. Па нека държи речи за габровските човешки права от шкембака ти.

Коментар

Най-обикновена алергична реакция, нямаща нищо общо с мирис и вкус.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Верно си е алергична кихавица. За него ти си безвреден полен, но все пак раздразнител, дето трябва да се разкара по-надалеч. За него ти си пух и прах и в такова състояние ще си останеш когато се заеме с теб. Ти си само едно глухарче, което ще бъде издухано и разсеяно, за да направи други плевели около него. Та да си дойдем на думата: Нашта Тянка е бурен и тя трябва да бъде оплевена. Действайте!
                                Наздраве, Дрънбу(ре)начке!

Коментар

Working...
                                X