If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Таргет групата ти е сбъркана. Или пък обратното не предлагаш подходящия продукт за нея. Или не си избрал правилния начин на представяне. Например свещи приглушена музика, аромати, говориш с потходящата интонация и тембър и звучиш умно. Ако тез неща не сработят. Водиш я у плаза в студентски град пък там квото стане. Малко прекалих.
Бях се отнесъл в други посоки и не успях да разгадая докрай Фалбата ти.
Надявам се да е заради Стив Харли и Себастиан?!
Щот вече съм правил опити да привлека вниманието на разни млади каки (като теб) с тази песен, но обикновено реакцията е като към нещо, което е открито след дълга забрава върху рафта, тежко прашасало.
Е, всяко нещо в правилното време!
Таргет групата ти е сбъркана. Или пък обратното не предлагаш подходящия продукт за нея. Или не си избрал правилния начин на представяне. Например свещи приглушена музика, аромати, говориш с потходящата интонация и тембър и звучиш умно. Ако тез неща не сработят. Водиш я у плаза в студентски град пък там квото стане. Малко прекалих.
Щот вече съм правил опити да привлека вниманието на разни млади каки (като теб) с тази песен, но обикновено реакцията е като към нещо, което е открито след дълга забрава върху рафта, тежко прашасало.
Щото спирането в неподходящ момент води до негативни последици!
Именно! Човек трябва да си пийва докато му е сладко. Мен от пиене глава никога не ме е боляла. Тоя проблем съм го имала при изтрезняването, но това е недостатък на фезеологията ми
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. Искам да те уведомя, че въпреки многократните апели, де ги направихме до управата на сайта, те отказаха да сложат една голяма червена точка при емотиконите. Отговорът ти трябва да е съобразен с това обстоятелство.
Що мислиш че има предви алкохоля. В друга спицифична ситуация спирането е важно за да може да се удължи удоволствието.Требва да си наясно.
Например?
П.П. Искам да те уведомя, че въпреки многократните апели, де ги направихме до управата на сайта, те отказаха да сложат една голяма червена точка при емотиконите. Отговорът ти трябва да е съобразен с това обстоятелство.
Мечо
Тези датско/френци нещо ме дразнят и се върнах към форума.
Не мога да задраскам или добавя и дума!
Целият майсторлък и голямата драма се свежда до това - как, мам му стара, да спреш когато е най-хубаво?!
А животът често ни изправя пред такива дилеми!
И защото трябва да спираш? Точно пък алкохоля?
Мечо
1. Като всяка отрова, границата е в количеството ...В малки дози е лек а после става отрова....
Вечер при нормална доза дробчето ти отделя ензими за разграждане на алкохола и " забравя " да произвежда такива дето съсирват кръвчицата..Затова малките дози помагат на сърцето....
2. Алкохолът трови само маргиналните, гадни, зависливи и дребни душички....На другите дава крилца,благи мисли, дяволити помисли и телесни мераци ....
Наздраве !
Тези датско/френци нещо ме дразнят и се върнах към форума.
Не мога да задраскам или добавя и дума!
Целият майсторлък и голямата драма се свежда до това - как, мам му стара, да спреш когато е най-хубаво?!
А животът често ни изправя пред такива дилеми!
Коментар