Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Kooo ?
Нееее!
Най скъпия коняк...? От мен...?
Ти си се объркАл.....
" Няма не искам бира ...."
Коментар
-
Kooo ?
Нееее!
Ти си се объркАл.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
За твойта стипца-натура дори за леко напомадване е скъпо. Но за Чичин не е. Той е мъж с две "ж" накрая. За натвърдване. Така че чекай от него за всека романтична утрин в Южна Портокалия една от тез бутилчици. За замайване и ново полягане. Така де, да не сте отишли на море, я. Наздраве, Дрънполегнало!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
За твойта стипца-натура дори за леко напомадване е скъпо. Но за Чичин не е. Той е мъж с две "ж" накрая. За натвърдване. Така че чекай от него за всека романтична утрин в Южна Портокалия една от тез бутилчици. За замайване и ново полягане. Така де, да не сте отишли на море, я. Наздраве, Дрънполегнало!
Нееее!
Ти си се объркАл.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това питие с две функции - за напиване ш за парфюмиране.
Наздраве, Мрънкало!
П. П. Чета, пише, дето било най-скъпият коняк в света.
Коментар
-
Ще почерпя, що да не почерпя. Тука един го биха и го откараха къде Пирогоффф, пък забравиха багажа да му приберат. Та аз го прибрах. Поверявам ти го. Дръж се прилично и не изцоквай сичко наеднъж. Наздраве, Дрънпиянде!
Наздраве, Мрънкало!
П. П. Чета, пише, дето било най-скъпият коняк в света.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Каки, имаш 18 г коняк ....
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пиенето и еденето деля с приятел, даже кога е гърчав и немощен, му давам повече....
Нооо, другата благинка в живота не е делкам...Ни дома, ни навън ( дето само с мерака си оставам....)
Кака затова пие 18 коняк, щот ме надцени и пофали.....
Наздраве !
пп Дръто за теб не е 18 г. коняк, а 18 годишно ...( да се чудиш да го заапеш или нахраниш...Дет се вика - бял слон ти подарявам....)Last edited by Trakatrak; 17.09.2021, 13:44.
Коментар
-
Маааалеееейййй, таа те прати право у реанимацията при ковидарите. Ше пъшкаш сред тях гипсиран и ще мълвиш в несвяст "Мила, ма не бий с дървото, нищо съм не вдигал и не мож го вдигна, ти най-добре знаеш. Аз съм стар, немощен, болен, а сега и бит. Господ да я тръшне онаа габроска проклетия, де ма наклевети!" Та така, време е да разпознаеш истинските си приятели, кои те прикриват и не се изпускат току-така. Наздраве с коняка за Кака!
Нооо, другата благинка в живота не е делкам...Ни дома, ни навън ( дето само с мерака си оставам....)
Кака затова пие 18 коняк, щот ме надцени и пофали.....
Наздраве !
пп Дръто за теб не е 18 г. коняк, а 18 годишно ...( да се чудиш да го заапеш или нахраниш...Дет се вика - бял слон ти подарявам....)
Коментар
-
Пак си недоразбрал. Нашият 4i40 не се заглежда по чуждите фусти, ами ги надига. Щото знае и може! После го отнася от леля, но както се казва - кефът цена няма.
Ся, понеже те знам, дето те е здраво нагазила деменцията, надявам се, 4i40 да те съжали и да ти обясни действията си.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Черпи, като виден представител на Голямо село! Празник имате днес.
Коментар
-
Каки, имаш 18 г коняк ....
Наздраве !
Коментар
-
Пак си недоразбрал. Нашият 4i40 не се заглежда по чуждите фусти, ами ги надига. Щото знае и може! После го отнася от леля, но както се казва - кефът цена няма.
Ся, понеже те знам, дето те е здраво нагазила деменцията, надявам се, 4i40 да те съжали и да ти обясни действията си.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Черпи, като виден представител на Голямо село! Празник имате днес.
Наздраве !
Коментар
-
Оно горкото го е ползвало този уред съвсем пасивно, с вдигнати ръце пред лице, над глава, зад врат и целият му спомен за употребата на уреда се съсредоточава върху страдателната му гърбина. То затова е така чувствително на тема старост, що му напомня за гърбицата, оформена от уреда, и за ужаса от дълголетния тормоз кога доблестно се е загледавал по нечия чужда фуста. Ето защо се прави на младо и право, ала като монах необладано от нечисти помисли, за да не му дооформят силует като на стар грешник и празвратник, щото още му се ще да лаже, че да намаже. Ти, Како, си на ред. Готви се. Наздраве, Дрънготованке!.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Черпи, като виден представител на Голямо село! Празник имате днес.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Точилката ней земеделско сечиво. Но, за нейното предназначение и ползите, който носи употребата й, предлагам, да се доверим на експерта (4i40) Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
Коментар