Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утроДа се протеееегнем с нещо за душата
https://m.youtube.com/watch?v=G5QPirQITZI
Баси, колко е готино да спиш почти цяло денонощие
Някой кафе ще сипе ли ?
Защо не се протегна втори път? Можеше да се похвалиш с едно цяло
удоволствие /да не говорим за еВане, че модературата не спи!/...За кафе е още рано...
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ахъ.Остави другото, но главния герой взе, че даде фира. Сега ще трябва изцяло нова концепция да се гласи за втория сезон.
- 1 like
Коментар
-
Добро утроДа се протеееегнем с нещо за душата
https://m.youtube.com/watch?v=G5QPirQITZI
Баси, колко е готино да спиш почти цяло денонощие
Някой кафе ще сипе ли ?
Коментар
-
Колку пъти да ти думам, че една жена като я видиш, трябва да ти иде да я захапиш, а не да я нахраниш. Заради теб анорексичка няма да ставам.
Наздраве!
Аз да припомня какви ти бяха косите, също очите, че и бенките преди да ги анихилираш.
https://pixabay.com/bg/%D1%87%D0%B0%...D0%BD-2590905/Last edited by Trakatrak; 30.06.2018, 11:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Предполагам, с жартиери му е по-удобно, предвид броя на чорапите, които трябва да носи...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти ли ще ми говориш за нововъведения в бельото? Де още стягаш корсета да се не разливаш по улиците. И диплиш дантелени полички дано изглеждаш по ефирна. Тия номера от 19 век обаче вече не минават.
. Заради теб анорексичка няма да ставам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Арахната си е закачил един жартиер и тренира кръвнишкя поглед. Не смея да го притеснявам, да не се получи някой сакатлък. Мислех да му вметна, че нещата търпят развитие и чорапите вече се лепят със силиконови лепенки, но той малко традиционалист си пада. По-добре да не му обърквам представите.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Арахната си е закачил един жартиер и тренира кръвнишкя поглед. Не смея да го притеснявам, да не се получи някой сакатлък. Мислех да му вметна, че нещата търпят развитие и чорапите вече се лепят със силиконови лепенки, но той малко традиционалист си пада. По-добре да не му обърквам представите.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не гледам сапункиЛека ви нощ и наздраве на пиещите!
- 1 like
Коментар
-
Рано е още за сън. Ще изтървеш барем още два, три индийски и поне четири турски сериала да полунощ... Или беше обратното!?
Наздраве, Lelq!Лека ви нощ и наздраве на пиещите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСапунката във форума свърши. Сега чакам следващия сезон.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе изтървеш барем още два, три индийски и поне четири турски сериала да полунощ... Или беше обратното!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аз съм невинна и вдетинена !
Събудих се по обед, а вече ми се спи зверски
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОткакто почнаха да продават хапчета в кръчмата, нещо се умълчахте там в клюшето...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар