If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това крушовица ли ще рече? Дестилата не се хаби да се пие самостоятелно. Мешаш го с по-неотлежало - хем му подобрява вкуса, хем не е толкоз натрапчив. Макар че някои харесват да им досаждат. Няма да посочвам кои.
Инсект , умреш да ми разваляш кефа Какви са тез глупости дето пишеш?! Ти като не си в час и жулиш коктейли от хамака, не давай акъл за квалитетни питиета и консумацията им!
Знам си аз, че си от далекобойната школа. Но защо с пушка като си имате дълги пръчки. А вероятно и камшик би държала в другата ръка. Дълъг. По черно кожено боди. Та, защо с пушка? Логика няма. Наздраве за дзвероукротителките!
Има, но женска. А нали съм те открехвала как евентуално моята логика ще подейства на твоята психика?
Наздраве!
П.П. Интересни ролеви игри витаят у главния ти мозък.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е, няма само аз да се хиля като ти чета бисерите, я!?
Наздраве!
П.П. Кльощавият веднъж рече да се жалва от учителката си по философия. Дядо му го хвана за ръката и го заведе до паметника на Васил Априлов /там има изобразени различни сцени от ученическия живот/ и му показа докъде е стигала пръчката на учителя - от бюрото му до последния чин. Намекна му да свери тогавашните и сегашните методи за обучение и да има уважение към труда на хората.
Знам си аз, че си от далекобойната школа. Но защо с пушка като си имате дълги пръчки. А вероятно и камшик би държала в другата ръка. Дълъг. По черно кожено боди. Та, защо с пушка? Логика няма. Наздраве за дзвероукротителките!
Това крушовица ли ще рече? Дестилата не се хаби да се пие самостоятелно. Мешаш го с по-неотлежало - хем му подобрява вкуса, хем не е толкоз натрапчив. Макар че някои харесват да им досаждат. Няма да посочвам кои.
Ми вдъхнови ме ти с тия круши, та ходих да ровя за дестилати в мазана...
Надявам се не съжаляваш, че си ровил и сега се наслаждаваш на отлежалото? А също и че знаеш, за да няма неприятни ефекти, как да го консумираш? Затопляш чашата в ръка (най - добре е) , завихряш кехлибара да усетиш аромата, отпиваш, но не преглъщаш веднага , за да се насладиш на мекият и богат вкус ..И така бавно и напоително . Наздраве! Отивам да си сипя и аз
Наздраве! Отлежалите дестилати са много богати на вкус и аромат. Ама обикновено им трябва топлина да го освободят, а после те я разливат и отдават в тялото. Баш като за вечер е наздравето
Ми вдъхнови ме ти с тия круши, та ходих да ровя за дестилати в мазана...
Наздраве! Отлежалите дестилати са много богати на вкус и аромат. Ама обикновено им трябва топлина да го освободят, а после те я разливат и отдават в тялото. Баш като за вечер е наздравето
Коментар