If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Хубаво време, движи се тя, просто си върви, в началото нищо особено като настроение, но постепенно почва да се вглежда в хората, просто ей така. Забелязва, че се движи сама, почва да си мисли, че е хубаво да върви с някой друг. Почва да си мисли за него. И преминаваме към мисленето за секс
Това е първият сценарий! Но могат да бъдат различни
Не е сложно, но нещо трябва да ги провокира тези мисли.
Поздравления! Вкарахте ме в Разговора.
Хубаво време, движи се тя, просто си върви, в началото нищо особено като настроение, но постепенно почва да се вглежда в хората, просто ей така. Забелязва, че се движи сама, почва да си мисли, че е хубаво да върви с някой друг. Почва да си мисли за него. И преминаваме към мисленето за секс
Този израз пък, ако го чуя "на живо" и веднага бих те отсвирил.
Ха ха определени изрази се ползват точно с определен умисъл (особено на живо) с цел "всеки да си знае мястото" и да не си "мисли глупости". Няма предвид теб, по принцип
Дедо да се включи в секс-темата:
Една жена не мислела за секс само като минава по мост, или я гони зло куче.
В днешно време зли кучета почти нема, а мостовете са си стабилна, та....
Не ме разбирай погрешно.
Като говоря за вашето отношение към секса и партньора в никакъв случай не вкарвам критика.
Дори напротив - това ви прави привлекателни.
Просто отбелязвам разликите в нашето (моето) и вашето мислене.
Мхм ако искаме, но за нас не е въпрос на количествено отношение, а на качествено такова докато при вас....като искате...каквото и да е, само да е
Не ме разбирай погрешно.
Като говоря за вашето отношение към секса и партньора в никакъв случай не вкарвам критика.
Дори напротив - това ви прави привлекателни.
Просто отбелязвам разликите в нашето (моето) и вашето мислене.
Коментар