Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Маранди, я кажи убавецо, ти някога кораб строил ли си ???
Щото аз съм карал.
Ти затуй ги доказваш аксиомите. Щото туй за което си учил не можеш да го правиш !!!
Много я разбираш математиката нали !!! И аксиомите ги доказа нали !!! Сичките нали !!!
Мамка им и аксиоми. Вие знаете ли кой е Маранди бре. Той на олимпиада по математика е ходил, сичките задачи решил, и за да не скучае доказал и сичките теореми. Накрая от няма ко да прай са фърлил и на аксиомите, ама добре, че даскалите го спрели иначе аман им системата на аксиомите !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСлушам ваше граматическо цървуланство !!!
В момента ти "беля" люспичките една по една, за да види форумО истинската ти същност ( смигам ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе знам, то май за тебе гъба ли е - двойник е. Ти гъба от гъба май не моеш да различиш. Има едни дето са дунапрен. Те се купуват от магазина и стават за миене на чинии примерно.
Оборвай проф. Иван Козовски ( той поне до 3 двойника е издирил, а Русото ти казва, че са повече )
"Двойници на ядливите манатарки са дяволската гъба, червеностеблената горчива и огненокафявата манатарка."
Read more: http://www.narodnodelo.bg/news.php?n...#ixzz24BjxpDoY
Under Creative Commons License: Attribution
П.П. Все забравям, че ти береш булките с чувалите. Екскюз ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕто,
затова казах на бебе Миа11 да не се занимава с неблагодарници кат' тИбя, щот' е загуба на време.
Ти му поправяш пропуските безплатно, то тръгва да хапе ръката, която му дава и се опитва да лае
П.П. Някой ден докато си търсиш "истината" по различните философии обърни внимание на Благодарността, която е заложена там. Т.е. няма философска школа, която да е игнорирала думата "Благодаря!"
Това, че въобще не си я забелязъл просто показва, че си чукча-писател, а не читател. Демек, Асенката ти го каза в прав текст: Т'ва, че нещо си прочел няма никаква гаранция какво си разбрал.
Ай, със здраве!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМанатарките имат поне 7 вида двойници, т'ва че си чувАл само за един, не означава, че няма още поне шестБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЯ кажи сега, колко дипломи имаш по гъбарство, и от кои световни университети за да ме сразиш напълно
Седнал акъл да ми дава корабостроител дето не е построил нито един кораб.
затова казах на бебе Миа11 да не се занимава с неблагодарници кат' тИбя, щот' е загуба на време.
Ти му поправяш пропуските безплатно, то тръгва да хапе ръката, която му дава и се опитва да лае
П.П. Някой ден докато си търсиш "истината" по различните философии обърни внимание на Благодарността, която е заложена там. Т.е. няма философска школа, която да е игнорирала думата "Благодаря!"
Това, че въобще не си я забелязъл просто показва, че си чукча-писател, а не читател. Демек, Асенката ти го каза в прав текст: Т'ва, че нещо си прочел няма никаква гаранция какво си разбрал.
Ай, със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрочети си поста и се научи да се изразяваш грамотно!
Съюз "И" в граматикаТА, дет' твърдиш, че я познаваш означава всички обекти, които са изброени. Нормално е, като не ти се отдава математикаТА, да не ти се отдава и граматикаТА, щот' всичко е свързано.
Примерно: "И беряхме манатарки с чувалите и булки." - е коректното изписване на това, което си искал да кажеш със същия брой символи.
П.П. Доживях Морско чедо да учи балканджийски джинс за гъби, че и да му завиждал?
За кое, бре мамин сладък? За познаниеТО ти за гъбите ли?
Вай АллахБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМанатарките имат поне 7 вида двойници, т'ва че си чувАл само за един, не означава, че няма още поне шест
Седнал акъл да ми дава корабостроител дето не е построил нито един кораб.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРазличават се лесно от червената мухоморка. А манатарките имат един двойник - има по тънко стъбълце и като я отрежеш посинява.Last edited by marandi; 21.08.2012, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКогато берем гъби с мъжа ми, после всеки проверява какво е набрал другия. Преди много годинив една местност във Върбишкия Балкан се бяха появили доста гъби булка.
Брахме, брахме и после си разменихме торбите. Аз бях откъснала няколко червени мухоморкиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСпомням си като бях малък ходехме в Бързишката (Ново Шипченската) гора за манатарки. И беряхме манатарки и булки с чувалите. После ги консервирахме. Цялата маза се напълваше с буркани с гъби.
Съюз "И" в граматикаТА, дет' твърдиш, че я познаваш означава всички обекти, които са изброени. Нормално е, като не ти се отдава математикаТА, да не ти се отдава и граматикаТА, щот' всичко е свързано.
Примерно: "И беряхме манатарки с чувалите и булки." - е коректното изписване на това, което си искал да кажеш със същия брой символи.
П.П. Доживях Морско чедо да учи балканджийски джинс за гъби, че и да му завиждал?
За кое, бре мамин сладък? За познаниеТО ти за гъбите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи на Мечката на фантастиките не му ли свикна?
Бърка булките с манатарки или печурки. Няма такъв филм с чувалите за булките
За 1-2 тенджера със супа може и да събере, демек 1 торбичкаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗабравила съм - вторник ли беше Ден на подводничара или сряда /готвеше се риба/!? Със сигурност петък беше Ден на авиатора /пиле/
Ако обича риба, направи му скумрия на фурна с много воден лук, домати и кисели краставички. Рибата става по-крехка като е приготвена по този начин.
Дзън!
Сега ми е овесил 1 тенджера с боб ( зрял ) в хладилника и има само за 1 купичка, обаче 2 дена не иска да го яде.
Има 1 купичка печени пиперки, бъркани с яйце, сирене и натрошен изкиснат хляб.
И има канапе на фурна от тестото за кнедли ( кегли, дет' им вика бат' Серго ) - 1 парче, залято със заливка от яйце и трошено сирене ( има го за деликатес, щот' вече 1 седмица го гледам как стриктно го яде по 1-2 парчета на ден, за да му остане. Сега последното му от вчера го е разделил на 1/2, т.е. изял е само половината, за да му остане )
Отделно е заринато с домати, краставици, сирене, меса и т.н. ( демек "суха" храна.
П.П. И сега се надхитряме със старчока, аз го чакам да ги изяде, а той ме чака да му направя нещо "ново" - демек 2 пъти не повтаря от едно и също.
'ноу ми е "сладък" и затова сега се учим на играта с жълтите картони, за да се научи да не се изхвърляLast edited by marandi; 21.08.2012, 16:22.
Коментар
Коментар