IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОЛКО ДЕНА НЯМАШЕ ТОК

Коментар

• Така е Космо- това да си свестен и отговорен често много пречи в отношенията с меркантилните жени, а те взеха превес през последните години. Затова и мъжете интуитивно стават безотговорни и непредвидими- я малките не искат и да се женят, а по сериозните се и комлексират. Казвали са ми много млади пичове- ами те всички са к...и и само за пари мислят- но със страх го казват. И казармата я няма като школа за характера- меки пичове и тва е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Да не те е хванал снега или тока спря
        Снегът ме затрупа и накъса жиците, т.е. токът го нЕмаше
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          ... Отдавна рицърските качества коиот с теб притежаваме не се ценят...
          Абе те си се ценят, ама от ценители .... сега насекъде само педераси-коафьори, лакирани нокти и излизане на заведение да пиеш безкофеиново кафе с фреш ...
          Тва са актулните добродетели на сегодняшний день ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Изпросих си го. Само да не ме карате насила да пия
            Добре дошъл.. Слагам и трета чаша..

ПС. Ама аз вярно сложих още една чаша и преди да пийна лекичко я чуквам с моята и викам Наздраве...

Коментар

• Да не те е хванал снега или тока спря

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Много ме хваща яд ,като слушам подобни истории
                Там ни е на мъжете слабото място.. Като долната глава вземе връх над горната или както казва поета : Почнем да мислим с уя си.... И за хитрите и много сексуални жени не е никакъв проблем да забременеят и после да легнат на културата и достойнството ти че няма да си зарежеш детето и от там почваш да издържаш една квартална курва (даже може и да не е от твоя квартал и дори не от твоя град или държава) цял живот.. Как викаше един голям сутеньор (сега е в затвор в Холандия май) и мой приятел: Курвите на жк. Надежда са девствениците на жк. Лозенец... Лафа с ти си ми втория все още върви с пълна сила... И мъжете знаят че ни лъжат, ама човек му се иска да чуе това което е настроен да чуе и ето ти факт - един прекрасен човек с потенциал за един много възвишен жиовт, отива в канафката заведен там от една курва дето винаги си е била там.... Мамта си ебало.. Разправял съм ти за една моя колежка дето излъгала един тъпанар, виден софийски дилър че детето и е от него, тоя го признал, полсе я зарязал и сега ги издържа на ниво "богат човек" и тая вършее из софийские молове и е ВИП клиент и кара скъпи коли, чак и техните искала да си домъква от село.... Тая същата я чуках няколко пъти - уникална е.. Щом на мен ми скри шапката (няма дупки дето да не се чука в тях, няма места дето след като си я чукал да я е гнус да ти прави френска любов, няма неща дето да не гълта) си представям някакво смотано дилърче - чекиджийче мамино детенце, дето до тоя момент ако е правило секс то е било на един пирон във влака и той е бил пасивната страна (сбъркал е от коя страна на ташаците се намира), тая за колко минути го е омагьосала...... Мамта си е ебало... Живота е голям... Отдавна рицърските качества коиот с теб притежаваме не се ценят...

Коментар

• Здрасти, Мечо!
                  Здрасти, тайфата!
                  От няколко дни бедствам, а във форума купона си тече в пълна сила. Доста се е натрупало за четене .
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Тази е разсипала човека Космо. Те арменците колкото са хитри и търговци, толкова са патриархални и консервативни в къщи. Хванала го е неподготвен мръсницата. Затова ги и карат родителите им да се женят за арменки, които си се контролират от общността. Наздраве Космо- боклуците нямат краи мамка им

Коментар

Значи ,третото място на масата е твоето!
                      Изпросих си го. Само да не ме карате насила да пия
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Абе и аз не знам.. Там беше много странно щото тая беше и с дете от някакъв провинциален баровец (беше някъде от Пловдивско, те там са арменците) и всички я знаехме че си търси богат мъж (бяхме и в една компания и тоя какво реши че е влюбен в нея, тая наду корема (дали от него, не мога да съм сигурен, дори имам съмнения).. Направиха една сватба в един безумно скъп арменски ресторант, дето сигурно дадоха 100 бона и пихме поне 2 дни... То се подаряваха едни къщи и едни мерцедеси.... После почна да му точи парите и да се чука с разни адвокати дето го скъсаха юнака от дела и при всеки семеен скандал му пращаха данъчни.... Тръгнаха да се развеждат, нещо се оказа че по някави договори тая има права върху единкуп от активите му.... Абе брака им просъществува 5 години в коиот тая роди и второ дете от него.... После тоя полудя и фалира.. После го гледах (по телевизията) нещо около партиите и изборите се въртеше ама не сме се виждали поне от 10 години... Оная мърша я засичх в МОЛа - още си мяза на курва, въпреки че е с 3 деца и е поне на 45 години.. Почна да ми се лигави.. Нали знаеш едни хора дето все се опитват да се майтапят на тема секс, ама не на място и пред подходяшата аудитория... Та набързо и се извиних и си тръгнах....
                        Много ме хваща яд ,като слушам подобни истории
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          И тея двете на кого ли са омръзнали
                          Затова разгледай поста в целостта си-линка,който съм дал за филма
                          Имаш за жена Моника Белучи,имаш супер кола,милиони,а се оказва,че би изхвърлил всичко за един друг живот...
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Как ще срине арменец бе,те не падат лесно в капан

ПП Айде един ред и от мен за 1000 пост
                            Абе и аз не знам.. Там беше много странно щото тая беше и с дете от някакъв провинциален баровец (беше някъде от Пловдивско, те там са арменците) и всички я знаехме че си търси богат мъж (бяхме и в една компания и тоя какво реши че е влюбен в нея, тая наду корема (дали от него, не мога да съм сигурен, дори имам съмнения).. Направиха една сватба в един безумно скъп арменски ресторант, дето сигурно дадоха 100 бона и пихме поне 2 дни... То се подаряваха едни къщи и едни мерцедеси.... После почна да му точи парите и да се чука с разни адвокати дето го скъсаха юнака от дела и при всеки семеен скандал му пращаха данъчни.... Тръгнаха да се развеждат, нещо се оказа че по някави договори тая има права върху единкуп от активите му.... Абе брака им просъществува 5 години в коиот тая роди и второ дете от него.... После тоя полудя и фалира.. После го гледах (по телевизията) нещо около партиите и изборите се въртеше ама не сме се виждали поне от 10 години... Оная мърша я засичх в МОЛа - още си мяза на курва, въпреки че е с 3 деца и е поне на 45 години.. Почна да ми се лигави.. Нали знаеш едни хора дето все се опитват да се майтапят на тема секс, ама не на място и пред подходяшата аудитория... Та набързо и се извиних и си тръгнах....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Това и аз го мога. По принцип съм темерут, но когато ме осени ВДЪХНОВЕНИЕ, започват леко да се леят лакърдия след лакърдия и всички наоколо слушат в захлас или се смеят.
                              Значи ,третото място на масата е твоето!
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ей тия моите патки сега се върнаха от Пикадили... Мале какви екстри са ми накупили.. ..... Ха наздраве...
                                Космо, аВе - понякога - в мигове на самота - наистина ти завиждам (съвсем благородно)... ... Очевидно имам доста да уча от теб...

Ето на - интересът - дамите да се представят добре - е очевиден... Все пак, никак не мисля, че сравнението с възрастно "патенце", е - което те прави така привлекателен за тях... ..., вероятно си имам грешки...

... от друга страна, си казвам, че моите предразсъдъци - са си лично мои... и вероятно те ме дърпат (понякога) назад... "Патенце", "възрастно патенце"...., май е все едно..., но ще ми трябва време, за да свикна с това ....

Хайде, приятен ден - до довечера! Всички тук ме радвате! ...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X