IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Да ,моооже!Дай на душата квото и се иска ,...тя си знае работата! Аз ако съм там къв масал ще завъртим за ...."времето" Имай в предвид ,че една вечер 10 арменеца не можаха да вземат половин час думата от мене
    Това и аз го мога. По принцип съм темерут, но когато ме осени ВДЪХНОВЕНИЕ, започват леко да се леят лакърдия след лакърдия и всички наоколо слушат в захлас или се смеят.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      И тея двете на кого ли са омръзнали
      Аз лафа го знам,ама ако знаеш разкажи историята...тя е интересна ,но нея не я знам
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Добър си.. Имах един приятел арменец, ама класически (има часовникарско ателие в София) прави тостове и много приказва.... После се ужени за една видна софийска златотърсачка и тая го срина тотално...
        Как ще срине арменец бе,те не падат лесно в капан

ПП Айде един ред и от мен за 1000 пост

Коментар

Да ,моооже!Дай на душата квото и се иска ,...тя си знае работата! Аз ако съм там къв масал ще завъртим за ...."времето" Имай в предвид ,че една вечер 10 арменеца не можаха да вземат половин час думата от мене
          Добър си.. Имах един приятел арменец, ама класически (има часовникарско ателие в София) прави тостове и много приказва.... После се ужени за една видна софийска златотърсачка и тая го срина тотално...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            Има си жени,за които Бог е отредил да бъдат куротрошачки,а не домакини
            ей тук са двечки,които ще е грях да вкараш в кухнята,па макар и наборки
            http://www.youtube.com/watch?v=Kve9lWthswQ
            Космо,американците взели,че откраднали идея за филм от постовете ти,гледай го когато имаш свободно време
            http://www.youtube.com/watch?v=TGGj3YJl4UA
            И тея двете на кого ли са омръзнали

Коментар

Знам го готино е.... Ебати тия са купили и една топло пушена скумрия - сега, срам не срам ги викам да я направят с лук, лимон и маслинки (ако има)....

Коментар

Клипчето е "Stand by me" Stand By Me | Playing For Change | Song Around the World сто процента го знаеш!Наздраве!
                Знам го готино е.... Ебати тия са купили и една топло пушена скумрия - сега, срам не срам ги викам да я направят с лук, лимон и маслинки (ако има)....

Коментар

Радвам се че има хора като теб в такива тежки моменти.... Много ме е яд че не мога да гледам клипчетата (нямам флаш плейър, заради сигурността).. Аз мислено ще бъда с теб и ще ти сипя една чаша срещу мен...
                  Клипчето е "Stand by me" Stand By Me | Playing For Change | Song Around the World сто процента го знаеш!Наздраве!

Коментар

Ще ми се да съм до теб в този труден момент.Всеки има нужда от близък до себе си http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM
                    Радвам се че има хора като теб в такива тежки моменти.... Много ме е яд че не мога да гледам клипчетата (нямам флаш плейър, заради сигурността).. Аз мислено ще бъда с теб и ще ти сипя една чаша срещу мен...

Коментар

Ей тия моите патки сега се върнаха от Пикадили... Мале какви екстри са ми накупили.. Едни рибни салатки, едни морски дарове, една руска салатка, една трушийка с кисели краставички и карфиолче, два литра финландия.. Ама от всичко по много... Мога да направя купон поне за 3ма яки пиячи... И ми ги носят с едни сериозни физиономии и "бабата (една стара счетоводителка)" ми ги дава и вика "Алкохолик.." и си излиза.. Брей тоя народ взе да полудява.... Да бех един мениджър на място да ги хвана и една салата да ми нарежат..... Ама от сутрината си цокнах половинка водка с едно пакетче кашкавал и някаква гадна риба тон в консерва... Ха наздраве...
                      Ще ми се да съм до теб в този труден момент.Всеки има нужда от близък до себе си http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM

Коментар

Извинявай,въобще не беше целта да те засегна.Но както тръгна диалога май въобще не е трябвало да го почвам.Чао засега
                        Грешно тълкуваш думите ми, но не си първият, нито пък ще бъдеш последният...

Малко ме разочарова, но пък си коректен!

Приятен ден!
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Няма да ти дам повод за обидни квалификации, които вероятно очакваш, брат...

Карай си през просото... ... (тук сме една малка общност, в която поне 1/3 от хората сме достатъчно добри, вкл. - лични познати.., така че - излей си спокойно помията или амброзията..., което си решил - ще стане...)

Нали достатъчно бързо съобрази, защо към теб НЕ Е приложим въпросът, защо, ако си тръгнал за Париж - смяташ, че НЕ трябва да обиколиш през Токио...Някои просто имат необходимата ориентация... (лично мнение)
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Карай си през просото... ... (тук сме една малка общност, в която поне 1/3 от хората сме достатъчно добри, вкл. - лични познати.., така че - излей си спокойно помията или амброзията..., което си решил - ще стане...)
                            Извинявай,въобще не беше целта да те засегна.Но както тръгна диалога май въобще не е трябвало да го почвам.Чао засега

Коментар

• Ей тия моите патки сега се върнаха от Пикадили... Мале какви екстри са ми накупили.. Едни рибни салатки, едни морски дарове, една руска салатка, една трушийка с кисели краставички и карфиолче, два литра финландия.. Ама от всичко по много... Мога да направя купон поне за 3ма яки пиячи... И ми ги носят с едни сериозни физиономии и "бабата (една стара счетоводителка)" ми ги дава и вика "Алкохолик.." и си излиза.. Брей тоя народ взе да полудява.... Да бех един мениджър на място да ги хвана и една салата да ми нарежат..... Ама от сутрината си цокнах половинка водка с едно пакетче кашкавал и някаква гадна риба тон в консерва... Ха наздраве...

Коментар

По отговора ти личи ,че нищо не си разбрал ,а просто построи кръгова отбрана.Карай както си знаеш ,може би вече е късно за ремонти...Аз ли ще оправям света?! То като помисля...аз пък кой съм да ти давам акъл.

Апропо ...знаеш ли кво значи думата "Диване"?

Коментар

Working...
                                X