IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
    Космо,
    с предните две поддържаш ли някаква връзка ? Децата вземаш ли ги отвреме, навреме ?
    Извинявай, не си длъжен да отговаряш ама като си почнал да споделяш ...
    Някога може да продадеш правата и някой да ти издаде биография Ще е нтересно четиво, с цитати от тази тема

От първият брак е в Канада заедно с майка му.. Вече е на 25 години. Почти не поддържаме връзка защото тя има още две деца от някакъв зъболекар (или някакъв доктор).. Второто ми дете имам съдебна забрана да го виждам.. Два пъти съм арестуван при опити да го взема.. Закона го тълкува като отвличане. Виждам го чат пат и изцяло ги издържам с майка му. Тя не сполучи в живота - ожени се повторно, но вторият и съпруг почина много млад от рак... Съдба.. А работи в държавно учреждение и взима 300 лв... До тук със споделянето че ми стана гадно...

Коментар

• Здрасти на всички,

Тук някой каза, че целия форум го е яд за изпукскането на рускинчето- и аз имам такова чуство съдейки по коментарите.

Ситуацията със съветите от всички нас към теб ми напомни за лафа – Защо в България не се прави секс на обществено място?
      Та отговора (за тези които не го знаят ) е :
      Защото се събират зяпачи и почват да дават акъл, а след известно време по-нетърпеливите казват - „МрЬдни се да ти покажа” придружено с широк жест с ръка подобно на отместване на препятствие.

И още една аналогия – едно време с руските коли пред блока:
      Събота сутрин- някой си ремонтира колата и целия блок му дава съвети .
      Та действай си както си го чустваш, а като дойде пролетта девойчето, ще го ощастливиш.

Поздрави най-сърдечни

P.S.
      Благодаря за съвета със секуру-то , дано помогне

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
        Космо,барем да я беше опънал...то това си е просто пропусната полза
        Доби, какъв смисъл влагаш в това - да я "опъне", защото - би могло да се тълкува като - да я постави (легнала) на лежанката във фитнеса до себе си - и да вдигат гирички, докато им зайде ум в главата, а и ще си изваят телата - супер...., или нещо друго имаш предвид?
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Космо,барем да я беше опънал...то това си е просто пропусната полза

Коментар

• С това рускинче Космонавта ви е запълнил няколко дни писания. Какво ли щеше да бъде, ако беше ескимосче.

Коментар

• Космо целия форум го е яд , че изпусна това уникално рускинче и сега заминава нена....... Това за меките не съм много съгласен още древнипе гърци са носили отпред на вакханалиите големи Фалоси- Пениси. А знаеш и колко такива символи на мъжкото и плодородието са си намерени още от древността. И двата пола обичат да е твърд- другото си е ...За мекиците браво , но жалко че няма да ги хапнеш с рускинчето - добре де сега няма ли да потърсиш поне частичен реванш за да отсрамим форума. Това за бабата е много интересно- моля те разкажи ни. Голям пич и мъжко момче си и откакто се появи е много весело и другаството се засили- Евала

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Това с питона някак си звучи гордо.Космо всеки има своите пет минути слава и своите провали.Няма да ти се смея.Разказвай.....Понякога ако знаеш как ме разсмиваш
                Бате Пешо,последно,ще му се смееш или няма на човека

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Не знам дали съм ти разправял за една 60 годишна счетоводителка.. Айде нема да ти разправям да не ми се смеете.. А то сега така е модерно - полумеки членовеи да влизат като питон.. Та значи пак сме актуални...
                  Това с питона някак си звучи гордо.Космо всеки има своите пет минути слава и своите провали.Няма да ти се смея.Разказвай.....Понякога ако знаеш как ме разсмиваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    А жена ми.. Ние нямаме и брак. Тя си живее с малкия в Гърция и честно казано имам чувството че ако не я идържам финансово дори няма и да ми се обажда.. А иначе отдавна нямаме сексуален или какъвто и да е интимен живот...
                    Космо,
                    с предните две поддържаш ли някаква връзка ? Децата вземаш ли ги отвреме, навреме ?
                    Извинявай, не си длъжен да отговаряш ама като си почнал да споделяш ...
                    Някога може да продадеш правата и някой да ти издаде биография Ще е нтересно четиво, с цитати от тази тема

Коментар

• Първоначално изпратено от SledPosledniq Mohikan Разгледай мнение
                      Привет на всички,

Гледай какво нещо е живота – седя от седмица и се надявам да съм болен от грип , а не от бронхо-пневмония, че тоя път може и да ме пренесе по-бързо в едни „по-добри Вечни ловни полета” да се видя с предците

За рускинчето-прекалено хубаво е да е истина, нещо те пързалят Космо.
                      От друга страна пък и „нашата „ народопсихология си казва думата за такива случаи. Имал съм дискусия с една готина мацка дето водеше курсове на чужденци (това става в една друга Галактика) и тя ми казваше , че когато трябва да работи с българи, руснаци и румънци и иде да се гръмне. Според нея отстрани се виждало как народопсихологията на тези нации им пречела да се зарадват наистина на своите успехи. Та може в тоя случай всички тук дори ти самия да са прекалено предпазливи – може да те е харесало момичето, гледай каква безценна перла си като опит в живота.

А от трета страна пък ми напомня твоя разказ на разказа на един приятел мароканец дето ми разправяше как у тях идвали шейховете от залива да си живеят живота (че не било толкова строго)- имали пари да си позволят местни красавици, но когато трябвало да си намерят някоя да ги харесва – все не били сигурни дали заради тях или за парите им- та и това не е работа.

Аз пак ще си позволя да дам мнение непоискано и с поглед отстрани:
                      Аз голяма част от живота го изживях гонейки някакви цели и измислени ценности и в един момент се оказа, че хубавите мигове и спомени са толкова малко , че чак няма. Затова към момента съм привърженик на тезата – да си живеем живота както го разбираме. Грабвай го това рускинче и го давай както го чустваш, че с много мислене не са добри резултатите.

Поздрави най-сърдечни

Няма как последният мохикан да умре от грип или пневмония... Би трябвало да умреш в битка.. Така че си направи секуру (японска техника при която си местиш ..... от единия крачол в другия)...... Това с пропилените мигове няма що да го обсъждаме... Аз съм царят на това.. А да не говрим със болестта да не оценяваме това което имаме а да гоним орлите в небето....
                      Last edited by aleks262; 15.01.2012, 17:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Всеки иска на младо и готино.А бабите кой да ги ......???И те душа носят.С корав всеки може въпроса е какво можеш с мек или с дефектен призерватив дето се огъва.
                        Не знам дали съм ти разправял за една 60 годишна счетоводителка.. Айде нема да ти разправям да не ми се смеете.. А то сега така е модерно - полумеки членовеи да влизат като питон.. Та значи пак сме актуални...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Още бистрите казуса, така че мога да се включа: това с грешният адресат - го мислех и аз, но също мисля, че точно правилният може да е заплетен в план за изнудване (след определени свои действия), на база следене, подслушване...., както и да бъде обект на престъпление - извършено, или което се подготвя, ако бъдат достигнати някакви параметри на дадена връзка...

Това са фантасмагории (може би), но като видях снимката на момичето, на което се оприличава героинята - окончателно стигнах до извода - че не си струва човек да се оплита в приключения... Въпреки младостта си, но и именно поради нея, такова маце едва ли познава нещо от реакциите на тялото си..., но вероятно се е "нагълтала" със съвети за симулиране на оргазми, дето много често дамите ни хващат да ни работят в тая посока..., аджеба - неутихваща страст.., нещо такова... (па ние, изобщо и не "чуваме петела", де...)...

Въпросът с мекиците е много по-сериозният, ве, Космо! Ако ти, например - беше една дама, на която държа, бих ти направил точно от истинските мекици... То, тънкостта им е във времето за "втасване" на замесеното тесто... Така де: качествено брашно, предполагаме, че има на пазара - да кажем тип 500, със съдържание на глутен - да кажем 25%... Тънкостта е, след замесване вечерта, да престои през нощта, за да втаса, а сутринта - се раздърпват мекиците, именно с изтъняването в средната част, за да се изпържат равномерно, при което се получава хрупкавата коричка...

Аз не бих черпил момиченцето с такива мекици - да си ходи, откъдето е дошла, защото, ако няма никакви данни за нея - може и тя сама да е обект на бъдещо престъпление..., дано не е така..., а някой да "опере" пешкира... Има нещо неясно... Да приключа дотук, поздрави!

Забравих да поздравя всички студентКИ, които четат: http://www.youtube.com/watch?v=SCW0n2-OzAg

Преди малко се обади девойчето... Трябвало да "отложим мекиците" че самолета и за САЩ през Лондон (така май каза) излитал утре сутрин и щяла да се върне чак юни????? Ония ден обсъждахме проекти дето трябваше да ги почнем заедно през март, като финансираме 50:50.... И само да Ви кажа как завърши разговора - Вика ми: Обичак те и ми ще ти пратя мейл и скайп.. Прати ми ги след не повече от минута и пак въпрос... Ако примерно аз се казвам Петър Петров (или така се предстваям).. Може ли мейла ми да е Антон Янакиев напрмер?..... Технически всичко е възмоижно но никога не съм срещал тс. според мен въобще не е тази за която се представя.. Мейла и е две имена, нищо общо нямащи с тези на латвийският паспорт....Това ме води на мисълта че е някоя държанка дето е решила да си направи някоя авнтюра без да я усети дебелият спонсор или тате... Което определено ме прави уникален балък, че ония ден блокирах като третокласник на изпит по математика, а не си направихме един незабравим секс.... Ама е лесно да се говори от пред компа в къщи.. Ония ден се бях живо наакал от притеснение, а аз повярвайте не съм някой много чувствителен и притеснителен...

ПС. За мекиците - намерих бабата.. Майка е на съседа над мен дето ми тропа и ме осъди преди два месеца.. Утре чакам мострите. Сутринта ще пратя някой до тях да ги вземе... Та бабата каза че ги првела без мая, а със сода и пиниза бил че трябвало да е истинско киселото мляко та всеки ден сутринта мъжа и ходел да взима доено от крава до Горни Лозен и тя си квасела...

Коментар

• Fleetwood Mac - Tell me lies
                            http://www.youtube.com/watch?v=O6G3hUtu150

I swear I'll believe!
                            Just tell me lies.
                            Last edited by vmankov; 15.01.2012, 16:54.

Коментар

• Привет на всички,

Гледай какво нещо е живота – седя от седмица и се надявам да съм болен от грип , а не от бронхо-пневмония, че тоя път може и да ме пренесе по-бързо в едни „по-добри Вечни ловни полета” да се видя с предците

За рускинчето-прекалено хубаво е да е истина, нещо те пързалят Космо.
                              От друга страна пък и „нашата „ народопсихология си казва думата за такива случаи. Имал съм дискусия с една готина мацка дето водеше курсове на чужденци (това става в една друга Галактика) и тя ми казваше , че когато трябва да работи с българи, руснаци и румънци и иде да се гръмне. Според нея отстрани се виждало как народопсихологията на тези нации им пречела да се зарадват наистина на своите успехи. Та може в тоя случай всички тук дори ти самия да са прекалено предпазливи – може да те е харесало момичето, гледай каква безценна перла си като опит в живота.

А от трета страна пък ми напомня твоя разказ на разказа на един приятел мароканец дето ми разправяше как у тях идвали шейховете от залива да си живеят живота (че не било толкова строго)- имали пари да си позволят местни красавици, но когато трябвало да си намерят някоя да ги харесва – все не били сигурни дали заради тях или за парите им- та и това не е работа.

Аз пак ще си позволя да дам мнение непоискано и с поглед отстрани:
                              Аз голяма част от живота го изживях гонейки някакви цели и измислени ценности и в един момент се оказа, че хубавите мигове и спомени са толкова малко , че чак няма. Затова към момента съм привърженик на тезата – да си живеем живота както го разбираме. Грабвай го това рускинче и го давай както го чустваш, че с много мислене не са добри резултатите.

Поздрави най-сърдечни

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                Космо,ако очите и са толкова сини и дълбоки,колкото планинско езеро,много внимавай-най-лесно е да се удавиш в тях.Имал съм подобно преживяване с "честни сини очи" в Минск-прекарах всеки възможен час с нея по време на престоя си там и ако не бяха приятелите ми да ме вкарат ,като чувал във влака,кой знае как щеше да ми протече живота-сигурно сега щях да бъда опозиционер на Лукашенко и позабравил българския.Това си беше магия от пръв поглед и се зомбираш само като я видиш,а като ти се усмихне и докосне,дори най-невинно,ставаш Супермен,Батман и вс.знайни и незнайни герои в едно.Вимавай плувецо
                                Не се учудвам. Рускините и белоруските са най-красивите жени. И украинките също. Докато не ги похаби живота...
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X