IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    ....

Извинявам се за прекалената директност, но тактичността не ми е най-силната страна. .....

Да не ти е през оная работа, пък било за тактичността или за нещо друго... По силата на желязната логика от вида: "За всеки влак си има пътници!", предполагам вече отдавна са елиминирали такава дреболия в "качествата" на един привлекателен влак...

За мен например е важна теглителната сила, създавана от машината (самокритично: тъй като съм слаб в тия изразни средства, то сам не схващам алегорията си...)... Въпреки че последното не е от значение, в конкретният случай, не мога да не отбележа, че винаги се намират хора, които са изкушени от факта, че могат да хванат такъв влак, който определят (свойски) като "моят влак"... Това обикновено става, ако са достатъчно точни във времето, а също и ако са на точното място, откъдето потегля влакът..., защото знаем, че не пътниците поставят условията за отпътуването си...

...да повторя, че съм слаб в алегориите, но мисълта ми: ако Той вече/още не се е качил, то на негово място ще се качат поне 2-3, които спринтират и са почти на финала на перона......, а ако влакът си има и "пристрастия" и понамали ход - могат и повече да се закачат...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      По скоро ми ттрябва някоя 70 годишна. Мекиците са древно изкуство. Чак до секс нема да стигаме че репутацията ми в тая посока и без това е нулева...

Приятели за тая рускиня и аз съм много объркан.. Всъщност вече съм решил че няма да я..... , но ми е любопитно каква игра играе... Нали Ви казах - определно не е такава за каквато се представя (инвеститорка и финансов специалист), шото хитро я изпитах, а с най елементарни неща, които тя не знаеше.. Ма толкова елементарни че все едно да Ви кажа че слоновете летят на 5км. височина и серат атомни бомби.... От друга странното е че с трази външност може да има всеки български олигарх или политик... От трета страна определено не е курва.. А създава ерекция само като те докосне или като я погледнеш или усетиш парфюма и.. А аз не съм някой 16 годишен чекибоец..А определено не е курва или опитна в секса жена... Познавам ги аз тези неща - професионалистките имат един професионален подход към секса и задоволяването на мъжете..Не мога да го обясня но например когато опитна курва ти прави свирка, някак много по професионално и с по голям натиск ти хваща члена, няма го момента на дискомфорт и напасване като при нормалните жени.. Някак професионалистките веднага се насочват към местат които биха те възбудили (хващат те за пакета) Тази е доста плаха... Два часа в колата нито тръгна да ме пипа, нито да ме целува, чакаше аз да направя първата стъпка, не че се и дърпаше..... Еба ли му майката...
      Всеки иска на младо и готино.А бабите кой да ги ......???И те душа носят.С корав всеки може въпроса е какво можеш с мек или с дефектен призерватив дето се огъва.
      Last edited by aleks262; 15.01.2012, 15:38.

Коментар

По скоро ми ттрябва някоя 70 годишна. Мекиците са древно изкуство. Чак до секс нема да стигаме че репутацията ми в тая посока и без това е нулева...

Приятели за тая рускиня и аз съм много объркан.. Всъщност вече съм решил че няма да я..... , но ми е любопитно каква игра играе... Нали Ви казах - определно не е такава за каквато се представя (инвеститорка и финансов специалист), шото хитро я изпитах, а с най елементарни неща, които тя не знаеше.. Ма толкова елементарни че все едно да Ви кажа че слоновете летят на 5км. височина и серат атомни бомби.... От друга странното е че с трази външност може да има всеки български олигарх или политик... От трета страна определено не е курва.. А създава ерекция само като те докосне или като я погледнеш или усетиш парфюма и.. А аз не съм някой 16 годишен чекибоец..А определено не е курва или опитна в секса жена... Познавам ги аз тези неща - професионалистките имат един професионален подход към секса и задоволяването на мъжете..Не мога да го обясня но например когато опитна курва ти прави свирка, някак много по професионално и с по голям натиск ти хваща члена, няма го момента на дискомфорт и напасване като при нормалните жени.. Някак професионалистките веднага се насочват към местат които биха те възбудили (хващат те за пакета) Тази е доста плаха... Два часа в колата нито тръгна да ме пипа, нито да ме целува, чакаше аз да направя първата стъпка, не че се и дърпаше..... Еба ли му майката...
        Космо,ако очите и са толкова сини и дълбоки,колкото планинско езеро,много внимавай-най-лесно е да се удавиш в тях.Имал съм подобно преживяване с "честни сини очи" в Минск-прекарах всеки възможен час с нея по време на престоя си там и ако не бяха приятелите ми да ме вкарат ,като чувал във влака,кой знае как щеше да ми протече живота-сигурно сега щях да бъда опозиционер на Лукашенко и позабравил българския.Това си беше магия от пръв поглед и се зомбираш само като я видиш,а като ти се усмихне и докосне,дори най-невинно,ставаш Супермен,Батман и вс.знайни и незнайни герои в едно.Вимавай плувецо
        http://milom.blog.bg/

Коментар

Един много близък приятел (чухме се преди минута, голям играч) твърди че или ме бърка с някой и цитирам "понеже съм темерут и клише, още не се е усетила" или че елитните курви, особенно в начлото на кариерите си развивали една втора самоличност, в която все още в тях живее детето и мечтите им и където се опитват да си запазят достойнството и естествените женски и човешки чувства (нежност, любов итн), да се чувстват желани и обичани.... Щото през другото време знаете каво са принудени да правят и да лапат... Каза че я е проучил, но нищо не излиза.. Влязла е в БГ с литовски паспорт.... Явно не е и рускиня... Няма я в регистрите на Интерпол или БГ.... Интересното е че я няма и в никакви търговски регистри на Литва, нито е здравно осигурена или плаща данъци в която и да е държава в ЕС.. А все пак Литва е в ЕС и трябваше да има някаква следа... Но неговото мнение е че трябва да я скъсам от секс и после да си го отрежа, защото повече секс в живота няма да ми трябва, демек няма друга жена дето да ми хареса....
          Още бистрите казуса, така че мога да се включа: това с грешният адресат - го мислех и аз, но също мисля, че точно правилният може да е заплетен в план за изнудване (след определени свои действия), на база следене, подслушване...., както и да бъде обект на престъпление - извършено, или което се подготвя, ако бъдат достигнати някакви параметри на дадена връзка...

Това са фантасмагории (може би), но като видях снимката на момичето, на което се оприличава героинята - окончателно стигнах до извода - че не си струва човек да се оплита в приключения... Въпреки младостта си, но и именно поради нея, такова маце едва ли познава нещо от реакциите на тялото си..., но вероятно се е "нагълтала" със съвети за симулиране на оргазми, дето много често дамите ни хващат да ни работят в тая посока..., аджеба - неутихваща страст.., нещо такова... (па ние, изобщо и не "чуваме петела", де...)...

Въпросът с мекиците е много по-сериозният, ве, Космо! Ако ти, например - беше една дама, на която държа, бих ти направил точно от истинските мекици... То, тънкостта им е във времето за "втасване" на замесеното тесто... Така де: качествено брашно, предполагаме, че има на пазара - да кажем тип 500, със съдържание на глутен - да кажем 25%... Тънкостта е, след замесване вечерта, да престои през нощта, за да втаса, а сутринта - се раздърпват мекиците, именно с изтъняването в средната част, за да се изпържат равномерно, при което се получава хрупкавата коричка...

Аз не бих черпил момиченцето с такива мекици - да си ходи, откъдето е дошла, защото, ако няма никакви данни за нея - може и тя сама да е обект на бъдещо престъпление..., дано не е така..., а някой да "опере" пешкира... Има нещо неясно... Да приключа дотук, поздрави!

Забравих да поздравя всички студентКИ, които четат: http://www.youtube.com/watch?v=SCW0n2-OzAg
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

и и да минават през пресечени местности, ..
            Само печелят рали Дакар
            http://www.youtube.com/watch?v=MObNBS7Lb3o

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Е Космо те и малките коли - миини КУпър какви неща правят. Не подценяваи момичето сигурен съм, че иска, а щом и женати е далече просто го направиТи като не караш Ферарито други ще го карат
              Те че правят прваят ама не могат да носят големи товари и да минават през пресечени местности, нито можеш да им вкараш 5 куфара в багажника... Пратих и СМС сега, за утре да се видим и да ми звънне когато има време... Няма да я чукам или поне няма здраво да я чукам, но ще си запазя отношенията с нея.. Все пак на човек му трябват мадами като ходи с приятели и контрагенти да се предствая...

Коментар

• Е Космо те и малките коли - миини КУпър какви неща правят. Не подценяваи момичето сигурен съм, че иска, а щом и женати е далече просто го направиТи като не караш Ферарито други ще го карат

Коментар

Наздраве - аз пиивам каисиева от силистра с трушия. Е то ако се стигне до там с рускинчето не вярвам да не стигнеш до пълна програма брат
                  Не мога бе човек.. Жал ми е.. Нали ти казах все едно да купиш чисто ново Ферари да тръгнеш с него на село да карате джибри и да карате кюмур.... Бате това тежи 40 кила.. Разбраш ли че ако му го отпера ще го изкормя в прекия смисъл... С тия малки ръчички и с тая малка устичка технически няма как да ми направи....(има дами)... А си предствям да се раплаче и ще се хвърля от хотела в ресторанта при Орлите в съседната сграда...

Коментар

Космо наистина брат - да не е вълчи капан. Я от твои бизнес врагове, я от хора на които дължиш пари. Не вярвам да е от жена ти- от къде ще намери тя такова елитно рускинче. Много загадъчна история щом и в регистрите я няма
                    А жена ми.. Ние нямаме и брак. Тя си живее с малкия в Гърция и честно казано имам чувството че ако не я идържам финансово дори няма и да ми се обажда.. А иначе отдавна нямаме сексуален или какъвто и да е интимен живот...

Коментар

• Наздраве - аз пиивам каисиева от силистра с трушия. Е то ако се стигне до там с рускинчето не вярвам да не стигнеш до пълна програма брат

Коментар

• Космо наистина брат - да не е вълчи капан. Я от твои бизнес врагове, я от хора на които дължиш пари. Не вярвам да е от жена ти- от къде ще намери тя такова елитно рускинче. Много загадъчна история щом и в регистрите я няма

Коментар

Космо съгласен съм с твоя приятел, че трябва да я скъсаш, а за рязането може и да се почака. Не знам дали ще се навиеш за резидент на руска групировка- нали искаш да излизаш от бизнеса. То и филмите ги правят по случки от живота, така че първо рускинчето на 4 крака и след това ще решиш
                          Не тая искам да я чукам иначе (не на задна прашка).. Е така да си седна и тя отгоре, за да мога да и се радвам.... А наздраве.. Аз запразних.... Сипах си едно уиски в една водна чаша...

Коментар

• Космо съгласен съм с твоя приятел, че трябва да я скъсаш, а за рязането може и да се почака. Не знам дали ще се навиеш за резидент на руска групировка- нали искаш да излизаш от бизнеса. То и филмите ги правят по случки от живота, така че първо рускинчето на 4 крака и след това ще решиш

Коментар

• Хихи, ми6 мосад15 На космо жена му, му крои шапката сигурно Пращай някой в хотела да дава 5 леФа на рецепция и ще ти се изяснят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                                Космо,
                                вчера гледах при Карбовси един дядо, дето осъден за убийство бяга от затвора през 60 - те години, минава границата, отива в Гърция, обаче там не го щат щото е убиец, после от Гърция през Югославия в Австрия пак нелегално, после в Италия и всичко това пеш през горите. Накрая в САЩ му дават убежище, той обаче се издънва, крие доходи и т.н. Накрая бяга в планината и живее 14 г. в землянка, храни се с риба и сърни, от време на време слиза към някое населено място и разбива къщи... Накрая го хващат обаче той успява да осъди САЩ за полицейско насилие и му плащат 100 хил долара обезщетение и го връщат в Бг.
                                Обаче твоят живот е още по - интересен, направо си за Карбовски
                                Гледах го и аз.... Не ме грабна много... Карбовски го познавам лично. Не смятам че е голям успех да си разказваш живота при него. Той е журналист от типа пиявица - извлича само позитиви от гостите си на техен гръб... А и моят живот е тъжен.. Не смятам че да знимавам хората с него има смисъл..

Коментар

Working...
                                X