IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро на съфорумците които са на линия !!!!Редно е да честитим именият ден на всички, които носят имената :Антон, Антония, Андон, Андония, Дончо, Доньо, Донка, Тоньо, Тонка, Тотьо, Тотка.! Честито и на всички ковачи,железари и хора работещи с огъня и искрите на огнището...С добри хора, много емоции и здрав дух отпразнувайте именият си ден, и нека Свети Антоний бди над вас!!.
    ~ "* ° • ♥ • ° *" ~ http://www.youtube.com/watch?v=JO0Im...60631FF9CA138A
    Last edited by коки; 17.01.2012, 10:52.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Добро утро на групата

Космо горе главата, ако изпаднеш в такъв нихилизъм няма излизане батко Няма нищо по-важно от здравето, след това може би парите (щото без тях човек има проблеми и започват да нахлуват черни мисли в главицата му). Не съм от хората говорещи и мислещи за позитивни енергии, тъй щото ми звучи прекалено глупаво и често пъти съм изпадала в положение да се чудя къде да се скрия, да се наплача едно хубаво (но без никой да разбере защото трябва да изглеждам силна и непоколебима - справяща се с всичко). Но от скромен опит, който разбира се не може да се сравни и с половината на твоя, знам че колкото и да си зле и отчаян трябва да си оближеш раните и тръгнеш с гордо вдигната глава, за да намериш изход и решение и на това положение. Все пак си жив и здрав и има толкова върхове да покориш, и толкова хубави неща, които може да ти се случат (да ги предизвикаш да ти се случат, щото ако не им помогнеш няма как да стане ) Но повечето хора разбират това едва когато им се случи нещо страшно, тъжно, за да оценят какво имат. Та сега сме тук, за да бъдем поне малко щастливи, нали?!

http://vbox7.com/play:552d7b8d

http://www.youtube.com/watch?v=ZfSkp...eature=related
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Долар ден, дъртошии !!!
        Да учудим света с трудови успехи и достижения, въпреки студеното време ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тук Кире не става въпрос за моят приятел... Моят приятел олицетворява средната класа, данъкоплатеца койот се осигурява на реалните си доходи, генерира БВП, хората коиото са в най продуктивната си възраст и на чийто рамене живеят милиони пенсионери, социално слаби, хора с увреждания, деца итн... Та тия хора вместо в момента да са в разцвета на ефективността си, те "завиждат на починалите..." Жалко е... Грозно е... Живота ни е транс сексуален, импотентен, инфантилен... И жалкото е че това го осъзнаваме само шепа хора които на практика се борим с него.. Другите просто живуркат колкото да не умрат и го играят оптимисти, щото някой им казал че трябвало да са много весели за да не привличат негативна енергия...

Коментар

• Добър вечер Космо. Жалко , че пича е загубил желанието за живот. Това е още едно доказателство, че живота е не само пари, секс и работа- повече от всичко е мерака. Наздраве сипнах си и аз една руска водка и класически взех кисели краставички. Днес ти е бил спокоен ден без нерви и без каки. Този пич няма ли желание поне за жени или и това няма, чак пък да иска да умре- то е като депресия това.

Коментар

• Ей банда притеснявате ме така като пишете за мен.. Никога не съм целял да съм като муха на чело..

Днес ми беше един отвратителен ден.... И на обед отидох да се видя с един мой много добър приятел.. На времето работехме в една и съща банка.. Сега той още е по банките и може да се каже че е един от най добрите кредитни специалисти в БГ.... Среден мениджър но можеше да е и изпълнителен директор ако не беше тежкият му характер и слабостта му към жените и алкохола... Та тоя пич е един от най веселите хора дето познавам - слънчев, весел, оптимист.. Още като го видях ми се стори променен - тъжен, умислен, смачкан, напълнял... Разказа ми за класическите проблеми на банковият служител - малоумни шефове, никаква перспектива за развитие, клюки интриги, простотия, работи един от 10, съкращения итн.... И докато си ядяхме ми каза следната история... " Бях вика на погребение... Гледах починалия и вярваш ли ми че заявидях на мъртвите...???!!!!!! " Изумях.....Човека който беше чукал една курва на кръстовището на Цар Освободител и Раковска за да го снимали камерите, сега завижда на починалите... Ей тоя живот мамата ни еба... Нашето поколение отнесе цялата криза на гърба си.... И като каже някой дядо - имам 40 години трудов стаж... Как да му обясниш че 40 години по татово време като стрес се равняват на 4 сега... Завиждам на починалите... Звучи гадно и отразява изцяло жиовта ни и ежедневието ни и перспективите пред нас.... Айде наздраве... Сипах си едно уиски че днес не съм пил грам... МНого уиски взех да пия... Преди не го пиех толкова... Сега си пия по една литрова бутилка всеки ден, без да сядам на маса... Е така - в офиса, пред компа, докато обядвам, след това... И стане литър...

Коментар

• Добър ден, тайфата!
                Виждам, че доста сте се забавлявали през почивните дни.
                Един поздрав от мен за лека и ползотворна работна седмица:
                http://www.youtube.com/watch?v=XINLb...eature=related
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Ехаа колко сте писали няма врееме да изчета всичко сега, по-късно ако остане време...

понякога събуждането е трудно...

http://www.youtube.com/watch?v=-ko83...eature=related

Успешна седмица!

http://www.youtube.com/watch?v=flhwN6BSk6A
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                    Те женорята обичат и да утешават , нали знаеш , така , че ако има нещо ..... все някоя ще е насреща .
                    ... ами не съм съвсем съгласен, бе Ринче - дали женорята обичат да утешават, или - да ни ядосват - си е дискусионен въпрос отвсякъде..., а вероятно това си е много специфично за всяка представителка (от женорята )..., така че - по-добре да не е насреща "която и да е"..., т.е. - "все някоя" - е прекалено хазартно твърдение и не ми се търси "утеха напосоки"...

Поздрави и пожелания за лека нощ и успешна седмица!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      НЪл тВа ти казвам, който от мъжете е в апогея си - все около него и дамите...гравитирате..., страхотна интуиция вадите и няма за вас закони на гравитацията, щом вече си вземете решението...
                      Те женорята обичат и да утешават , нали знаеш , така , че ако има нещо ..... все някоя ще е насреща .

Коментар

• [QUOTE=zapalkata;1059199612]
                        Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                        Лоша идея ! Сакън.....[/QUOTE

Та и аз да си дам почивка от четене и по малко списване в тази тема,бе Ринче!Толкова живо ги описва нещата,че последно време не му изпускам коментар,както казва Зарко,бая популярен стана.
                        Личи си , че си му фен .

Коментар

• [QUOTE=rinaa;1059199599]Лоша идея ! Сакън.....[/QUOTE

Та и аз да си дам почивка от четене и по малко списване в тази тема,бе Ринче!Толкова живо ги описва нещата,че последно време не му изпускам коментар,както казва Зарко,бая популярен стана.

Коментар

Абсурд , какви ги говориш ти Зарко ? Просто сега Космо се е развихрил , та затова аз така ....
                            НЪл тВа ти казвам, който от мъжете е в апогея си - все около него и дамите...гравитирате..., страхотна интуиция вадите и няма за вас закони на гравитацията, щом вече си вземете решението...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              Космо - имаш си популярността сред дамите тук... Виж - Ринчето се скъсАх да я свалям преди време (все около виното, само дет` не й казах оная поговорка: "Ахмак лозе копае, юнак - вино пие, след което....!", но тя си ме прекъсна на половината на изречението и оттогава не помня как щях да го завърша... и ме отряза веднага)..., та тя такива неща директно не ми е казвала..., пък ти - без да я сваляш - и ей-на - на тепсия ти се поднася......."сакън - туй-онуй" ..., брей - и сте си кодирали постовете, не може човек да им схване шифъра...

Иди, че ги разбирай после тиА жени... ... (примиренчески)...
                              Абсурд , какви ги говориш ти Зарко ? Просто сега Космо се е развихрил , та затова аз така ....

Коментар

Лоша идея ! Сакън.....

Космо - имаш си популярността сред дамите тук... Виж - Ринчето се скъсАх да я свалям преди време (все около виното, само дет` не й казах оная поговорка: "Ахмак лозе копае, юнак - вино пие, след което....!", но тя си ме прекъсна на половината на изречението и оттогава не помня как щях да го завърша... и ме отряза веднага)..., та тя такива неща директно не ми е казвала..., пък ти - без да я сваляш - и ей-на - на тепсия ти се поднася......."сакън - туй-онуй" ..., брей - и сте си кодирали постовете, не може човек да им схване шифъра...

Иди, че ги разбирай после тиА жени... ... (примиренчески)...

Коментар

Working...
                                X