IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Една от причините, аз да се занимавам с ремонтите е именно тази - на майсторите им е неудобно да ме карат да им доставям материалите и да правя някаква подготовка.
    Недей да скромничиш.....
    Според мене, ако не ти хареса нещо ремонта, ги почваш с пистолета и изпращаш с двуцевката....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Спомням си преди три четири години като ремонтирах апартамента дето сега живея, извиках един циганин. Обаче беше майстор. Дойде с циганката и за два дена свършиха работата. Пак сам купувах всичко ама колата беше по широка и го събра. Сега този все уважавани люде го препоръчаха, културен човек. Работел бавно, но качествено. Обаче колата тясна. Ма аз съм корав де. Говорех си с хората по улиците. Само дето ми се присмиваха уж тайно.

Една от причините, аз да се занимавам с ремонтите е именно тази - на майсторите им е неудобно да ме карат да им доставям материалите и да правя някаква подготовка.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Внимавай със самозадоволяването
        Що не го предупреди по-рано....Сега вече е късно.....

Коментар

Наздраве, да ти е сладко. Ся извиках един друг майстор, и ми написа на лист и отидох за матриали. Обаче гипс картона не се събра в колата, че се връщах и го носих през целия град пеша. Кой не ме срещна, той не ме пита колко е часа. За резил станах.
          Ще те помоля да си смениш ника с Херкулес.....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ха, наздраве на старците-разбойници!

Ходих си взема някакъв коняк да разнообразя малко и смених и марката цигарки. Обаче Природата е невероятна тук. Гледам хората из махалата наблъскали всеки по дворовете цветя, лозички, дръвчета боднали и т.н.

И ся с тия дъждове, то толкова зелено станало, че не е истина просто и после ми разправят имало "Криза" - к'ва "криза", бря - криза може да има на някой в главата "умна".
            ----------------------
            И птиченцата пеят и е много яко.

Вчера гледам сефте едната комшийка дет' си извежда пес-а и той демонстративно се изхождаше пред входа на детската градина и сефте я гледам извади една салфетка и му прибра "труда" в една торбичка и продължи. Брей, викам някой я е кастрил тая, че кат' цвъка тряя си и чисти, че много ме нервеше,

Ама Тати все ме спира - няма да се занимаваш с комшиите и така.
            Прав е !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Ходих си взема някакъв коняк да разнообразя малко и смених и марката цигарки. Обаче Природата е невероятна тук. Гледам хората из махалата наблъскали всеки по дворовете цветя, лозички, дръвчета боднали и т.н.

И ся с тия дъждове, то толкова зелено станало, че не е истина просто и после ми разправят имало "Криза" - к'ва "криза", бря - криза може да има на някой в главата "умна".
              ----------------------

Вчера гледам сефте едната комшийка дет' си извежда пес-а и той демонстративно се изхождаше пред входа на детската градина и сефте я гледам извади една салфетка и му прибра "труда" в една торбичка и продължи. Брей, викам някой я е кастрил тая, че кат' цвъка тряя си и чисти, че много ме нервеше,

Ама Тати все ме спира - няма да се занимаваш с комшиите и така.
              Русото, при предишната криза хората се бяха омърлушели , нямаха грам живец.
              Направи ми впечатление, че в момента, в който нещата взеха да потръгват по балконите се появиха саксии с цветя, дворовете - дръвчета и зеленина.
              Сега отново е криза, но хората свикнаха с красота и всеки отделя по някой лев и засажда я цветенце, я храстче, я дръвче...
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Сигурно си бил голяма атракция.
                От къде ги намираш тези майстори!? Те нямат ли си микробус, с който да ти докарат материалите?
                Спомням си преди три четири години като ремонтирах апартамента дето сега живея, извиках един циганин. Обаче беше майстор. Дойде с циганката и за два дена свършиха работата. Пак сам купувах всичко ама колата беше по широка и го събра. Сега този все уважавани люде го препоръчаха, културен човек. Работел бавно, но качествено. Обаче колата тясна. Ма аз съм корав де. Говорех си с хората по улиците. Само дето ми се присмиваха уж тайно.
                tnm

Коментар

• Арти, мама и тати глезят ли те? Вкуснотийки и любими неща?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    М дааа не е лошо човек да е млад.... И презервативите бяха други.. Сега ги правят едни меки...

Днес ебати кривия ден... Какво пипнах изсъхна... Ама и утре май ще се ходи на работа...

Ха наздраве.. Сипах си една водна чаша ракия и мезим една вчерашна пица... Хич не е добра комбинация.. Ама ме мързи да почъчвам храна... Намерих и няколко кленчета кола за разредител..

----------------------

Вчера гледам сефте едната комшийка дет' си извежда пес-а и той демонстративно се изхождаше пред входа на детската градина и сефте я гледам извади една салфетка и му прибра "труда" в една торбичка и продължи. Брей, викам някой я е кастрил тая, че кат' цвъка тряя си и чисти, че много ме нервеше, щот' дечицата като ги водят майките им т.нар. "Градина" - трябва да виждат Градина, а не *айното на някой друг.

Ама Тати все ме спира - няма да се занимаваш с комшиите и така и аз па няма трепя и него и карам на демократичния стил: "Прав си, Тате!", че той па е луд фен на тема "обществено" мнение и спомените си какво щели да кажат 'орицата. А, то всички сме за едно място тръгнали и ме боли полу-оската за "другите", дет' серат пред децата, а па после някой да им чисти.

Дзън да кажа, че ми тръпне едната ръка, явно спирам оросяването от неправилна поза или по-скоро преумора, ама майната му, че днес пак съм на 4 часа сън - хихи
                    Last edited by marandi; 17.05.2012, 20:28.

Коментар

• Голяма част от майсторите нямат елементарно чувство за естетика.

Коментар

Наздраве, да ти е сладко. Ся извиках един друг майстор, и ми написа на лист и отидох за матриали. Обаче гипс картона не се събра в колата, че се връщах и го носих през целия град пеша. Кой не ме срещна, той не ме пита колко е часа. За резил станах.
                        Сигурно си бил голяма атракция.
                        От къде ги намираш тези майстори!? Те нямат ли си микробус, с който да ти докарат материалите?
                        Мечо

Коментар

Що не взе един микробус? По лесно е...
                          Трябваше ама имала глава да пати
                          tnm

Коментар

Що не взе един микробус? По лесно е...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Внимавай със самозадоволяването

Само с гумени ръкавици да не стане белята...

Коментар

М дааа не е лошо човек да е млад.... И презервативите бяха други.. Сега ги правят едни меки...

Днес ебати кривия ден... Какво пипнах изсъхна... Ама и утре май ще се ходи на работа...

Ха наздраве.. Сипах си една водна чаша ракия и мезим една вчерашна пица... Хич не е добра комбинация.. Ама ме мързи да почъчвам храна... Намерих и няколко кленчета кола за разредител..
                                tnm

Коментар

Working...
                                X