IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=tnm;1059205458]
    Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро !
    Навън е малка приказка, а Космо си трае..... Дано да е сърдит на форума и затова да не пише....
    Имам усещането, че във форума се е събрало дружеството на биохимиците в БГ....
    Липсват формули колежке, а биохимията без формули не може......[/QUOTE]

http://biopractice.hit.bg/image/Picture1257.jpg

Наздраве!
    Отличен 6 -...
    Айде сега за пълна шестица и цикъла на Кребс...набързо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Както е тръгнал да слабее, с един шев няма да си промени линията....( два бона са си два бона - знае ли колко адсица може да купи....) - за 20 лв е готово....
      А чиче какъв песимист съм станал... Това не е характерно за мен поне като говорим за бизнес... Ама като гледам около мен (и със самият мен) какво се случва и ми се плаче... Значи от 2007 ма срвнено с 2001 приходите ми са паднали с 85%... И то говорим за начислени приходи, постъпленията съгласно паричните потоци са в още по плачевно състояние защото има поне едно 20 % несъбираеми вземания... Какво говорим.... Вчера един пич купи на сина си апартамент в Овча купел (някъде на Монтевидео) 75 кв.м апартамент, вярно панел за 20 х.евро.. На там си смятай за какво говорим... Какво пише по статистиката, на къде ни отива икономиката...

Коментар

• Време само за дебели мезета и червено вино, а Космо

Коментар

• Tъпак е този шивач и некадърник- това е стандартен ремонт, а за нервите си прав. Но трябва да си малко перде в отнопенията с банките и ти го знаеш

Коментар

• Добър ден, тайфата!
            Хубава зима се заформи. Снегът се сипе тихичко и лекичко, но в Балкана вече е над половин метър. Истинска прелест.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Е сега се върна секретарката от някакъв шивач.. Казал човека че съм можел дърва да си сека с него или да ходя за риба........ Как да е..... Обаче е сега много ме нервира една пастарма (изпълнителен директор в банка) и веднага си сложих апарата за кръвното - 160 на 120, пулс 110... Явно освен от пиенето си е и на нервна почва.... Майка му да еба, вече ми идва да се затворя в някой кенеф и да не излизам от там няколко месеца....
              Аз признавам само едно лекарство за твоя случай - Лексотан ( от 20 г го пия и ми помага...). Половинка сутрин....Не се привиква, гаранция....

Коментар

• [QUOTE=4i40;1059205410]Добро утро !
                Навън е малка приказка, а Космо си трае..... Дано да е сърдит на форума и затова да не пише....
                Липсват формули колежке, а биохимията без формули не може......[/QUOTE]

http://biopractice.hit.bg/image/Picture1257.jpg

Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Ха-Ха. Космо много весела и положителна история за този трол и как ти е благодарил. Хич да не ти пука от реакциите на бабите- те не винаги са адекватни. Влизаш в добра форма , но трябва още време за да се очисти организма от токсините. За сакото не се коси- има -ивачи виж в нета ще ти го оправят. Да си жив и здрав- лек ден
                  Е сега се върна секретарката от някакъв шивач.. Казал човека че съм можел дърва да си сека с него или да ходя за риба........ Как да е..... Обаче е сега много ме нервира една пастарма (изпълнителен директор в банка) и веднага си сложих апарата за кръвното - 160 на 120, пулс 110... Явно освен от пиенето си е и на нервна почва.... Майка му да еба, вече ми идва да се затворя в някой кенеф и да не излизам от там няколко месеца....

Коментар

Ха-Ха. Космо много весела и положителна история за този трол и как ти е благодарил. Хич да не ти пука от реакциите на бабите- те не винаги са адекватни. Влизаш в добра форма , но трябва още време за да се очисти организма от токсините. За сакото не се коси- има -ивачи виж в нета ще ти го оправят. Да си жив и здрав- лек ден
                    Както е тръгнал да слабее, с един шев няма да си промени линията....( два бона са си два бона - знае ли колко адсица може да купи....) - за 20 лв е готово....

Коментар

• Ха-Ха. Космо много весела и положителна история за този трол и как ти е благодарил. Хич да не ти пука от реакциите на бабите- те не винаги са адекватни. Влизаш в добра форма , но трябва още време за да се очисти организма от токсините. За сакото не се коси- има -ивачи виж в нета ще ти го оправят. Да си жив и здрав- лек ден

Коментар

• ПС. Прочетох поста на колегата Последна инстанция, но от уважение нищо не му отговорих.. Толкова смислен и добронамерен пост изисква също такъв отговор.. Не върви да отговориш с едно изречение. Благодаря ти Колега.. Щастлив съм че има хора като теб, защото аз определено се нуждая от всякаква помощ... Иначе милгама пия от много години.. Знам я от спортните години когато сами си я биехме с инжекции в дупето (витамините от тази група е по добре да се приемат мускулно)... Сега пия само лекарства (и добавки) които са ми предписани от лекар че много станаха и се страхувам как си взаимодействат...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !
                          Липсват формули колежке, а биохимията без формули не може......

Чиче здравей... Не пиша щото няма какво да напиша (смислено поне)... Нищо интересно не ми се е случило в романтичен и философски план.. По цял ден дрема, работя и разсъждавам за живота, променям живота, променям себе си... Вчера да не губя форма си купих един хубав часовник ама нещо не се зарадвах както очаквах... ПОне кръвното ми е наред и пулса и той (125 на 80, пулс 85),,, Ръцете вече почти не ми трперят (но пия Адепенд, някакво лекарство против треперене на ръцете) по лекарски съвет... Тая сутрин големо шоу овъргалях в снега едно самозабравило се лайно каращо в насрещното движение... Чак ми благодари на тръгване че не съм го бил... За малко да ме сгази защото аз знам че улицата е еднопосочна и пресичам и гледам само в едната посока, а то лайното в насрещното и чак ми пибитна от няма и метър (много ме стресна щото се бях замислил).. Теглих му една майна и си продължих и 200 метра по нагоре по улицата гледам същият спрял щото срещу него кола и не могат да се разминат и чак се показал от прозореца и крещи по някакво момиче - "Върни назад ма.. Кой Ви дава книжки".. И през прозореца го и изкарах от колата.. Беше му много голяма главата та се подлъгах че е някакъв здравеняк, та първоначално мислех да му изкарам половината тяло извън колата, за да не може да мърда и да го пребия, а след това да го предам в КАТ.. Ама то се оказа некакво тролче, ниско и дебело... Младо момче и злобно. Накарах го да легне по ризка и по лице в снега (бая сняг е тая сутрин, много е красиво) и да се извини на момичето, щото колата му беше някакъв автоматик и като го изкарах през прозореца тя лекичко потегли и се спря в тази на момичето, броня в броня, без щети но все пак... Па и неккава баба (виждал съм я някъде ма не си спомням), видяла недовидяла като се развика: Остави момчето, мръсник, изрод, мутра, алкохолик.. Взе да ме обижда.. Първо си помислих да я заведа някъде и да и разясня, че аз съм стойностен човек и не заслужявам да ме обижда без да е в течение с проблема, но после се отказах и си тръгнах.. Ония стана от снега и ми вика " Благодаря, блягодаря.." За каво ми благодари и аз не знам ама.... Купих си закуска и се върнах в офиса.. Явно като съм го вадил от колата съм си напрегнал мускулите и ми се скъсало едно сако на гърба.. А тоя костюм ми е нов и е много готин (струва два бона, бях си го купил преди няма и година за една сватба), ама се е скъсал до шева и не знам сега какво да правя..

Па после ме хвана депресията - мисля си че някой ме кълне или ми е направил магия.. Не може все на мен да се случват такива работи... Не познавам нито един друг човек да му се струпват толкова много глупости на главата... Ами ако това лайно ме беше сгазило тая сутрин, язък че толкова дни вече не пия и не пуша и почти не.... Гледай каво е живота - бабата на един познат беше преживяла двете войни (на втората е била на фронта), била е полит затворник по комунизма в Скравена и Ловеч и накрая я утрепа едно пияно пишлеме с една лада...

Коментар

Добо утро лъвове и лъвици.
                            Дубрутру и от мен ...
                            ... долар ден всичким
                            Бъдете здрави !!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добо утро лъвове и лъвици.

Коментар

• Добро утро !
                                Липсват формули колежке, а биохимията без формули не може......

Коментар

Working...
                                X