IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Оххх .....,

как се напатках кат' гъсок - ама само половин тава ометох.

Ето и за Космо рецептата на кое се вика "мързелива" баница, че като дойде рускинчето да я учи как се мята баница.

3 яйца, половин кофичка кисело мляко, 10-12 лъжици брашно и 1 малка лъжичка хлебна мая.

След бъркоча и като се сложи в тава ( около 40 санта диаметър ), демек 1-2 см смес като покрие дъното на тавата и се наръсва отгоре със сиренце и се буха в печката на 2 фурни на 180-220 градуса.

20 мин. и е готово. Трябва да стане 2-3 пръста бухнала и златиста отгоре. Лапа се докато е топла още, като аз лично я ръса и със шарена сол отгоре.

После хапка баница, гълток айрян, хапка баница, гълток айрян .....

Оххх .... Котьо, Котьо ....
    -----------------------------------------------------------------------------
    П.П. Ся остава да заспя баш на финала по тенис, че май половин тава ми дойде в повечко - хихихи

Чиърс на бебетата!
    Marandi, не ти е точна рецептата. Не е хлебна мая, а е сода за хляб. И си забравил мазнината. На горните пропорции - олиото трябва да е между 1/2 до 2/3 ч.ч., като от това количество се ползва и за подмазване на тавата и за поръсване преди слагане във фурната.
    Аз си я правя, като омесвам сиренето (около 150 гр.) с тестото. Поръсеното много засъхва.

Хмммм, дояде ми се.
    Last edited by anon6706; 30.01.2012, 01:54.

Коментар

• Космо, музиката добре, мохито добра, Че юГевара добре, но какво ще кажеш за мулатките

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Това ми е една от несбъднатите мечти.. Иначе финасово не е толкова скъпо въобще... Пътя е скъп, но там е социализъм... За съжаление май няма да ме огрее... Па знае ли човек? Надеждата умира последна.
        Аз също не съм ходил,но се надявам да имам възможността да ида скоро,поне преди да са започнали да се освестват сега с тези промени.Имам едни познати,където най-малко през година ходят на това райско място.По думите им спукват се от с..с за центове буквално.Плюскат и си правят кефа там за без пари и са станали такива идеалисти,че на последните избори(президентски и местни) гласуваха за кандидатите на БСП.Те са си стари червенковци,вече второ поколение,но в демокрацията,досега не бяха го ясно обявявали.Смятай този евтин и райски живот там колко им е харесал,че искат да го пренесат и тук онзи идеален строй,за да си живеят и в България така,както там,без да правят уморителни презокеански пътувания.
        Last edited by новобранецът; 29.01.2012, 22:08.

Коментар

• За радост в текста на песента няма нищо за революции,комунизъм, ,,Свобода,равенство,братство'' и т.н.Просто една готина песен,изпълнена от страхотни музиканти.

П.С. И един поздрав за дамите : http://www.youtube.com/watch?v=Wmfa2XznVic

П.С.2 Що се отнася до рома,аз съм точният човек.Редовно потребявам в доволни количества,особено Хавана и един от Ямайка Майерс.
          Last edited by BAD; 29.01.2012, 21:48.

Коментар

• Е те тая:

http://vbox7.com/play:c87f33f5

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
              Като чуя Куба и се сещам за Буена Виста Соушъл Клъб .Готин филм,направен с много чувство. http://www.youtube.com/watch?v=INkLVwtIr_I
              БЕД приятелю не съм го казвал на никой но в един много тежък момент от жиовта ми (продължил не повече от два часа, ама те белите бързо стават) слушах именно тази песен.. Вървеше като фон на един филм за революцията и КУба, показваха Че Гевара, загледах се, спечелих 10 те секунди които трябват на човек да се успокои и в момента дължа живота си на една романтична песен и на един революционер идеалист... Странно... По принцип съм много анти комунистически настроен и много демократичен и широко скроен човек... Имаше една много известна песен за Че Гевара на една жена певица?...

ПС. Требе да се научим да пием ром за да сме в крак с държавата...

Коментар

• Добър вечер, тайфата
                Голям студ настана. Ходих да разхождам дебелото псе навън и за 30 минути ми замръзнаха дори връзките на ботите
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ЕЕЕ Космо Змей си- това си е било страхотно с тези нощни служителки. Халал да им е Ладата брат. Коя биография чете- Моряка на кон ли- невероятен пич е бил наистина- мъж като героите си. Кажи повече за Куба- Космо няма ли да идем малко в тази Куба да се размажем брат. Преди години еди приятел ми викаше - всичко в 1 евро- пиене, ядене...пури..плодове- аз викам- секса , а той- е много искаш- по скъп е - от 5- до 10 но невероятни мулатки и негърки. Космо - няма каки на цената на лади- социализъм и блага

Това ми е една от несбъднатите мечти.. Иначе финасово не е толкова скъпо въобще... Пътя е скъп, но там е социализъм... За съжаление май няма да ме огрее... Па знае ли човек? Надеждата умира последна.

Коментар

• ЕЕЕ Космо Змей си- това си е било страхотно с тези нощни служителки. Халал да им е Ладата брат. Коя биография чете- Моряка на кон ли- невероятен пич е бил наистина- мъж като героите си. Кажи повече за Куба- Космо няма ли да идем малко в тази Куба да се размажем брат. Преди години еди приятел ми викаше - всичко в 1 евро- пиене, ядене...пури..плодове- аз викам- секса , а той- е много искаш- по скъп е - от 5- до 10 но невероятни мулатки и негърки. Космо - няма каки на цената на лади- социализъм и блага

Коментар

• Като чуя Куба и се сещам за Буена Виста Соушъл Клъб .Готин филм,направен с много чувство. http://www.youtube.com/watch?v=INkLVwtIr_I

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        На чичо ти Ърнест /Хемингуей/ му харесвам една мисъл за алкохола:

"Алкохола за мен има социална функция" Помага ми да забравя колко идиоти има наоколо "

Скоро му четох биографията велик човек.. А каква съдба - тотално алкохолизиран със син травестит, койот дори не е виждал... Но явно за това е велик.. То няма как една служителка в данъчното, толко да и се извиси мисълта... А и Куба си предразполага... Това ми е една от мечтите... Ама искам да ида за повече време, да поживея с тях.. Имам приятел в Маями, който на практика си живее в Куба... Сега били развързали режима, а с българският паспорт нямаш никакви грижи (щото американнци много не обичат)...

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                          Само КОСМОНАВТА не уточни за нова ли Жигулетка
                          става въпрос. Щото старите ги искупиват по 200 лефа
                          Реде приятелю аз за това някъде го оцених на Лада 1500s. Горе долу вървят по 1500 лв. Абе звучи доста ама аз много обичам спомените... Тс. имам един много як комплекс (не без основание, според медицината) от който не мога да избягам - че живота ми ще свърши и все гледам да го изживея като за последно... И вчера развързах кесията... (тук и аза Кирето разказвам, че той ги харесва тези пикантни екшъни) Та тия двете са едни каки (прехвърлили са 30 те) яки - като по филмите - едната черна едната руса, едната с перфектно тяло слаба и перверзна, с много татуировки, другата силиконова фолк мръсница... И двете са бисексуални.. По отделно съм ги.. но двете никога защото са много скъпи, а и нема смислъл защото са такива професионалистки че свършваш за има нема 3 минути.... Обаче сега като не пия и спестявам много кинти и вчера реших да му отпусна края, още като разбрах че и двете са свободни.... И понеже се знаем отдавна с тия момичета и те се отпускат и идея нямаш какво представление ми направиха... Не е за икономически форум но трябва да ти кажа че само пода в нас дето не излизаха и контакта в хола беше единствената дупка дето не чу...х... Уникално.. Малко тъпо стана че не сложих презерватив и доста се поцелувахме (коиот две работи никога не правя със непознати жени трезвен) ама пердето ми падна, а и тия двете явно се харесват, защото и без мен си се оправяха много добре... И са много чисти и много си подбират клиентите. Голяма романтика, само дето не се изядоха, ама не нежно а яка перверзия... Тия думата гнус явно не я знаят.....Чакай да ида до банята, да ...... си припомня на бързо....

Коментар

• То някои и земята могат да спрат да не се върти

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              За такива самолети :
                              Аха: точно такива имах предвид и аз, но все пак не бях съвсем сигурен......, то - невъзможни неща общо-взето - няма..., но подробностите ми бягат ...

...обаче, въображението ми не е така развито (развинтено) и не виждам начинът, по който някъде мърда пръстчето..., но пък никога не е късно човек да научи нещо ново...
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Кажи Космо- тези каки много ли се представиха, че им даде Лада1500. Големи мастерици ли бяха. Винаги разказите и понягога откъси от романи са се пускали първо в списамия, а сега в сайтове и блогове. Един вид тестване на читателя. Например Стареца и морето на Ърнест... му е бил поръчан разказ от сп. Плейбой, а като е започнал да го пише е станало повест и го е пуснал пак там- супер мъжкарска история- върви със зайчетата
                                Само КОСМОНАВТА не уточни за нова ли Жигулетка
                                става въпрос. Щото старите ги искупиват по 200 лефа
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X