IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Вицът "кърти мивки", а писането ти е свежо като Артемидчето, рано сабахлян.....
    А, бре къде е Арти !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Ей на,
      И Смонафта не е прав дет не ще да разправя за свойте проблеми.

Аз щом го зачета - забравям за моите.
      Нек си бледнеят....

Ма ми щукна още нещо в кафеварката:

Смонафт,
      Не стига че се шириш в четристаен, нощя ти дърпат чаршафа елитни представителки на родното музикално скуство,караш коли дет немат екранче за горивото, смарттелифоните ги ползваш бетер гранати, а годишните отчети на кръчмите които онождаш има отделни графи с космически цифри и само Гошо Тъпото не щеш за приятел, ами ти се иска и заплати да даваш на поразия!
      Надай се.

И ти кат всеобичния:
      Гат каже „Ще“ и всичкото финансов поток руква да се ръси като маргарит над фирмите.

Анджък, присетих се един случай:

Карам си по магистралата колата и попадам в задръстване.Търпеливо започвам да чакам.Изведнъж някой почуква на стъклото ми.Свалям стъклото и питам:
      - Кво става?
      - Терористи са взели премиера за заложник и искат един милион откуп, в противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят.Ето защо минавам от кола на кола и събирам дарения.
      Питам:
      - И по колко дават ората?
      - Ами всеки различно – пет, десет литра......

Вицът "кърти мивки", а писането ти е свежо като Артемидчето, рано сабахлян.....

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        Сто процента относно какво?

Шопът е казал:"Седа си и си мисла, и по ено време гледам - само си седа...
        Относно себе си в дадения момент.
        И нова математика имало, само с две числа 0 и 1. Ама не цифри на двоична система, ами числа. Няма други, само две са. Колкото и да ти е голямо богатството все е 1 богатство. И няма значение дали е голямо или малко, защото така или иначе е 1. И 2 богатства да имаш, пак са 1 богатство.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          И кинтите си мислех, че са хубаво нещо, уж колкото повече - толкова повече, ама то се оказа, че и много да са, и малко да са, все са 100 %
          Сто процента относно какво?

Шопът е казал:"Седа си и си мисла, и по ено време гледам - само си седа...
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            И квоо?
            Така ще си го оставиш неизползвано?

Ми подари го на некой!

Седя си и си мисля, а понякога само си седя.
            Края е ясно, че е трагичен. Само дето не се знае кога и как. Което е хубаво. То всъщност няма смисъл и да го мисля.
            Сякаш за тези години дето съм ги живял единствения смисъл на живота, който има някакъв смисъл е като съм болен да гледам да оздравея, а като съм здрав, да гледам да стана още по здрав и да не се разболявам.
            И кинтите си мислех, че са хубаво нещо, уж колкото повече - толкова повече, ама то се оказа, че и много да са, и малко да са, все са 100 %
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
              Здравето е най голямото богатство.
              И квоо?
              Така ще си го оставиш неизползвано?

Ми подари го на некой!

Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Ей на,

Нек си бледнеят....

Смонафт,
                Не стига че се шириш в четристаен, нощя ти дърпат чаршафа елитни представителки на родното музикално скуство,караш коли дет немат екранче за горивото, смарттелифоните ги ползваш бетер гранати, а годишните отчети на кръчмите които онождаш има отделни графи с космически цифри и само Гошо Тъпото не щеш за приятел, ами ти се иска и заплати да даваш на поразия!
                Надай се.

И ти кат всеобичния:
                Гат каже „Ще“ и всичкото финансов поток руква да се ръси като маргарит над фирмите.

Карам си по магистралата колата и попадам в задръстване.Търпеливо започвам да чакам.Изведнъж някой почуква на стъклото ми.Свалям стъклото и питам:
                - Кво става?
                - Терористи са взели премиера за заложник и искат един милион откуп, в противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят.Ето защо минавам от кола на кола и събирам дарения.
                Питам:

Така е бате Серги.. То си стана успех да палтиш заплатите.. А ако знаеш колко пари имам да взимам от разни "топ инвеститори"... И сега си продавам безценни активи само за да не ми се срине бизнеса от липса на оборотни средства.. Голем хуй.. И от моята камбанаия нещата изглеждат много зле.. Слушам ония ден сдравната каса имала излишък.. На мен болници ми дължат над 100 бона от поне 6 месеца.. Виж че се докарахме до там като не губим от някоя инветиция да сме щастливи.. А къде беше шпреди години с по 100% марж на печалбата... Инвеститорите вървят напре с парите и се надскачат... Сега само шушумиги.. Преди година спрях да се виждам с непознати клиенти че ме дразнят.. Прееди години на пазара Иван Вазов запомних един лаф: Купува една жена зеле, аз съм паркирал до буса дето шпродава и чакам един приятел.. И жената почва : Ама къде е произведено? А какъв сорт е? А става ли синя чорбата,? Па една зелка и била малка, другата голяма.. И по едно врем продавача и вика: Абе госпожа ти да не купуваш телевизор - зеле е. майка муъ да еба... Та и в недвижимите имоти сега си е ебало майката - ама какъв бетон, ама каво желязо, ама има ли итонг... Както е ли ще илядат в тия бетонени кутийки...

Кире брат вече чукам самоп проверени каки, щото по "каталозите" много лъжат със снимките и с уменията.. Особенно със нестандартните желания са гола вода.. А то няма много смислъл да палтиш примерно 500 лева и да си направиш чекия в чуждо месо.. Какчеството и екстрите правят разликата...

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешна седмица. Космо следващите 2 години брат няма да са лесни- зимен режим на икономическия двигател. Аз съм минал от миналата година на ренти, дивиденти и почивка- по евтино е от това да работиш и предприемаш нещо. Скоро ми предложиха едно съдружие за правене на дървени пилети , но в тази криза не ми се набутва- малко почивка а после ще видим.Това за вдигането на тежести с питие и цигара е много смешно. Тези силиконки по каталог ли ги избираш брат

Коментар

Ей на,

- Кво става?
                    Питам:
                    Добър ден на всички!
                    А бе Серго, серсемино, потекоха ми сълзи от смях
                    И това ще мине ...

Коментар

• Долар ден възрасни хора ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Каква мъгла, Мечо!? Тази сутрин, за разлика от последните няколко дни, се наслаждавах на прекрасен изгрев.
                        Хубав ден, Мечо!
                        Хубав ден и успешна работна седмица на момичета и момчетата от форума!
                        То тук чак сега взе мъглата да се разсейва, но още не се е вдигнала насъвсем.
                        tnm

Коментар

Ей на,

Аз щом го чета, забравям за моите.
                          Нек си бледнеят....

Смонафт,
                          Надай се.

И ти кат всеобичния:

- Кво става?
                          Питам:
                          Тва за бащицата е виц бре, него не могат да го хванат, щото знае КАРАТЕ !!!
                          tnm

Коментар

• Ей на,

Нек си бледнеят....

Смонафт,
                            Надай се.

И ти кат всеобичния:

Карам си по магистралата колата и попадам в задръстване.Търпеливо започвам да чакам.Изведнъж някой почуква на стъклото .Свалям го и питам:
                            - Кво става?
                            Питам:
                            Last edited by sergo; 21.05.2012, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Добро утро tnm

Много гъста мъгла. С нож да я режеш.
                              Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Каква мъгла, Мечо!? Тази сутрин, за разлика от последните няколко дни, се наслаждавах на прекрасен изгрев.
                              Хубав ден, Мечо!
                              Хубав ден и успешна работна седмица на момичета и момчетата от форума!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Аз примерно смятам, че празниците са ошашавили Рим.
                                Многото богове и многото празници.

Е тука как е?
                                Много партии и малко работни дни.
                                Сущото.

Се едно да си подтичваш на нюйокския маратон и некаде по средата на една отсечка - сложили маси.Пълни с иширети.
                                И спират.Стоп!

Празник е - рожденият ден на коня на Будьони.

Е, после как да отлепиш?
                                И тока да ти спрат, па че си лундзиш самогона.
                                Last edited by sergo; 21.05.2012, 10:13.

Коментар

Working...
                                X