If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега прегледах Великата обява за работа и вече заплатата е коригирана на 1000 - 1200 лева , като даже са сменили и условието на владеене на корейски - писмено и говорим и по възможност знаене и на китайски .....
Явно се върти някакъв скрит търг за кандидата
Интересно ми е само на каква заплата ще се обади първият кандидат ?
За 3 бона ще се намери човек с езиците, който да може и да си вкл. компа....
Сега прегледах Великата обява за работа и вече заплатата е коригирана на 1000 - 1200 лева , като даже са сменили и условието на владеене на корейски - писмено и говорим и по възможност знаене и на китайски .....
Пробват хората, обаче при такива и 5 000 да дават е нещо съмнително щом опитват селски тарикатлъци. Те ако не са си направили сметката при колко ще им е изгодно и колко ще плащат, значи няма и да плащат редовно, или ще въртят всеки ден номера на тия които се заемат Циганска работа.
Коментар