IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По новините казаха, че дори най-старите хора не помнят такива студове. От пресцентъра на МВР пък съобщиха, че заподозрените са задържани и до няколко дни всичко ще си спомнят!
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Коментар

• Днес не е ден, в който да се шегуваме, но с оглед "разрешаването" на гръцката криза, което чуждите пазари отиграват през последните дни мисля, че можем да си спомним за това забавно клипче

Коментар

• Коментар

• Никога не е късно за справедливостта!

"Съдът забрани на жена да бие мъжа си"
            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Тя ганювщината върви с липсата на работни места.. Например в 2007 нямаше почти помен от нея.. Но сега е криза, ако не иска, за мястото му чакат поне 100 човек.. В Пловдив щом за 1 място за чистачка отиват 80 и то половината висшисти с по няколко езика смятай..
              Ей сега една позната от софето ми е писала, че работа се предлага само продавачка в мол, по 12 часа и искат поне 2 езика и висше и какво ли не, да работиш за 400 лв. Мой познат във Варна с 5 езика - вярно без корейския, но всичко което се иска по обявата и с опит, бачка за 400 лева. И това е което си намери за цял месец обикаляне във Варна.. Разбира се в събота бачка...
              Смятам го понеже знам как тогава желаещи за едни места бяха по 15 човека, в един момент станаха по 80-90.
              Относно продавачките в мол - със сигурност твърдя за 6 ч. на ден, два почивни - 600-700 лв., за 8 ч. по 900 и нещо. И пак може и без образование и език да се почне. Но като цяло тегаво, спор няма.
              Приключвам с флууда аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Пирамидка казваш.
                Напълно е възможно, относно София не мисля толкова безработица, колкото Ганювщина от работодателска страна.
                Тя ганювщината върви с липсата на работни места.. Например в 2007 нямаше почти помен от нея.. Но сега е криза, ако не иска, за мястото му чакат поне 100 човек.. В Пловдив щом за 1 място за чистачка отиват 80 и то половината висшисти с по няколко езика смятай..
                Ей сега една позната от софето ми е писала, че работа се предлага само продавачка в мол, по 12 часа и искат поне 2 езика и висше и какво ли не, да работиш за 400 лв. Мой познат във Варна с 5 езика - вярно без корейския, но всичко което се иска по обявата и с опит, бачка за 400 лева. И това е което си намери за цял месец обикаляне във Варна.. Разбира се в събота бачка...

А измамите - При предната криза около 2000 г. бе същото - пълно с фалшиви обяви за бачкане, всякакви измами или фирми които те пращат в чужбина.. Отделно много от мобилните телефони по обявите за работа са импулсни. Хората нали в безисходица звънят и не знаят, че им се чукат по няколко лева на минута от оператора.
                Last edited by Jay Gould; 07.02.2012, 23:08.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ако знаеш колко балами са измамени с тия охлюви... Бяха се появили някакви които продаваха охлюви на фермерите, разни помагала излъгаха сума ти хора, че след няколко месеца ще им изкупят продукцията и после въз с парите
                  Това с 2 та бона ловя бас, че е нещо от типа на дай сега едни 300 лева да те пратим в чужбина на работа пък после ще вземаш големите пачки Скоро пък даваха някакъв - пускал обява че набира шофьори за лимузини, искал им от 300 до 700 лева уж за костюми и изчезвал после... Заплата над 1000 лева + командировъчни + бонуси...

Истината е, че безработицата дори в София е почнала явно да става зверска щом има такива обяви като тази
                  Пирамидка казваш.
                  Напълно е възможно, относно София не мисля толкова безработица, колкото Ганювщина от работодателска страна.

Коментар

Имаше мнение за отглеждане на охлюви и 2 бона заплата.
                    Ако знаеш колко балами са измамени с тия охлюви... Бяха се появили някакви които продаваха охлюви на фермерите, разни помагала излъгаха сума ти хора, че след няколко месеца ще им изкупят продукцията и после въз с парите
                    Това с 2 та бона ловя бас, че е нещо от типа на дай сега едни 300 лева да те пратим в чужбина на работа пък после ще вземаш големите пачки Скоро пък даваха някакъв - пускал обява че набира шофьори за лимузини, искал им от 300 до 700 лева уж за костюми и изчезвал после... Заплата над 1000 лева + командировъчни + бонуси...

Истината е, че безработицата дори в София е почнала явно да става зверска щом има такива обяви като тази
                    Last edited by Jay Gould; 07.02.2012, 22:58.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Баси - по-добре овчар или да сади картофи.. Кризата както казваше Дянков, наистина е свършила
                      Имаше мнение за отглеждане на охлюви и 2 бона заплата.

Коментар

Баси - по-добре овчар или да сади картофи.. Кризата както казваше Дянков, наистина е свършила

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Проверих фирмата в Търговския регистър. Създадена е в началото на януари 2012 с капитал от 10 (десет) лева. Собственикът има и друга фирма заедно с двама съдружници..... със звучното име "Корея Медика" ООД и капитал 100 лева.
                          може обявата да е част от схема за осигуряване постоянно пребиваване на далекоазиатци у нас.
                          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Тази вечер ми разказаха един виц.Нямам дар слово но ще се опитам да го преразкажа.
                            Някакъв отдавам апартамента си над неговия на наематели.От Социалното му изпратили наематели.Били доста шумни,потърпял ги човека ,потърпял,не изтърпял та отишъл в Социалното и се оплакал.
                            -Моля Ви изпратете ми некои дето са тихи и кротки,аз съм човек на възраст,имам нужда от почивка.
                            - Добре,ще Ви изпратим едни глухонеми,много са кротки,няма да Ви създават проблеми.
                            Настанили се новите наематели.Тишина,тишина, хазяинът започнал да се притеснява толкова тихо с дни.Качил се горе, почукъл,нищо.
                            Бре,тия да не са умрели!
                            открехнал вратата и какво да види
                            Жената гола до кръста и си стиска циците
                            Мъжът,разтворил чадър над главата си и яхнал тъщата на задна прашка.
                            Оня онемял,отишъл в социалното и започнал да се оплаква.
                            Дамата от социалното търпеливо му обяснила,че той не владее езика на глухонемите.И започнала да му обяснява,че жената казвала"ООтиди да купиш мляко", а мъжът й крещял "Няма да отида,навън вали, да е§а твойта майка"

Коментар

• Един мъж страшно харесвал една мадама и положил големи старания, за да я свали. Когато най-накрая усилията му се увенчали с успех в най-сюблимния момент човекът видял, че тя има страшно космати крака. Изгубил желание за каквото и да било и унило я попитал:
                              -Абе, тия косми не ти ли пречат да бягаш?
                              -А, не.
                              -Аре тогава, бегай, бегай...

Коментар

• .
                                - Чакай, а как да се познаем?
                                - Аз ще нося червена роза.
                                - А аз ще съм дебела.

Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
                                - 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
                                - Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
                                - Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват ко...га най-после ще се приземи.
                                - Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
                                - Ето гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
                                - Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
                                - В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли, бягайки от Кения.
                                - Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
                                - Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
                                - През това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката...
                                - И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
                                - А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол!Вижте повече

Коментар

Working...
                                X