If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Редовно получавам всякакви имейли по "нигерийската схема". То не бяха вдовици на умрели милиардери, спечелени награди от лотарии и т.н. Но днешният бисер ме удари в земята. Толкова нагъл опит не бях срещал. Интересно дали ще се намери някой балък да се върже на такава схема....
Ето, насладете се и вие :
И мойта поща е задръстена. Сега са на мода предложенията за работа като сътрудници.
100 адреса блокирах ама оправия няма те само сменят адреса непрекъснато.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Ама забелязваш ли как са модифицирали схемата? Даже ти казват, че никакви такси няма да ти искат, и ако това стане - веднага да информираш ФБР Затова пък ти искат всички данни за кредитната карта ..... Много нагло наистина. Чудя се ще им върже ли някой. Дали да не взема да им отговоря с едни измислени данни като напиша, че името върху кредитната ми карта е FANETTI MAZAKURA или EBETESI MAIKATA
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Редовно получавам всякакви имейли по "нигерийската схема". То не бяха вдовици на умрели милиардери, спечелени награди от лотарии и т.н. Но днешният бисер ме удари в земята. Толкова нагъл опит не бях срещал. Интересно дали ще се намери някой балък да се върже на такава схема....
To proceed with the transaction fill the transfer details below.
TRANSFER FORM
CARD HOLDERS NAME: MASTER CARD
CARD NUMBER: 5108 3567 3051 88b3
CARD EXPIRATION DATE: july on 7 2012
CVV CODE:
SNN:
CONFIRM YOUR CARD VERIFIED PASSWORD:
DATE OF BIRTH: 23 12 1958
===============================================
============================== =================
Note: The system only accepts Visa and MasterCard. And also note that our
transfer officers do not ask for transfer fees or any fees before sending
the awarded amount $100,000.00. if you receive such email contact us
immediately or contact the FBI.
Ти изтрепа рибата. Черкезов автентичен и велик. Сега дали ще има интервю и за Иран и жените в армията
Черкезов (04.02.2010г., 02:05)
11
рейтинг
-6
гласове
6 Гърмите си куршумите напразно. Ако видя някой да притеснява бизнесмените по време на панаира, ще поръчам на охраната да ви изхвърли като мръсни котета. Това е Добрич, частен панаир-частен бизнес, не се излагайте на панаира, правете го пред парламента, там се ковът законите, ние сме просто бизнесмени и хора милеещи и съпричастни към страданията и неволите на българският селянин и фермер.Правим бизнес-почтен, плащаме си данъците за да издържаме безделници и харалтупници като вас....баста!
Черкезов (04.02.2010г., 02:43)
13
рейтинг
-5
гласове
5 Политиците във България са Орал Майстори, трябваше отдавна да легелизират ГМО, за да не се сади незаконно и да си караме колите с евтина био газ и био петрол.
Коментар