IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.
    - 69? Кой ку*ац е това? – питува момчето.
    Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во се*сот па му вика:
    - Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе, а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
    Се още незнаейкии за що т...очно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.

Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...
    Момчето ке умре од смеенье, па му и смрди, току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...
    Момичката засрамена му вика на момако да й прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...
    Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...
    Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.
    - Що е? Зашто си одиш? – го питала момичката.
    - Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
      що е лек хумор бе?

щото от 1 месец ли на власт, заради туй лек. ако е на една година става тежък ? тъй ли бе ?

щото ли разбираш не, единица електорат, пица?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
        Ми то е доста лек хумор съобразен с масите, ма ти щом и това не си разбрал.... Ама какво ли се учудвам. Човек който започва изречението с малка буква, пише имената с малка буква, всъщност с толкова много елементарни грешки в две изречения, че не разбира. Няма и да разбереш за съжаление, лошото е че такива неграмотници се опитват да налагат мнение и да слагат етикети на хората които са по "дЪлеч" от тях.
        що е лек хумор бе?

щото от 1 месец ли на власт, заради туй лек. ако е на една година става тежък ? тъй ли бе ?

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
          аз пък неразбирам вица в тоя клип.

орешарски е от 1 месец във власта , а нещял да се раздели от нея.

на такъв аргумент може да се каже че в телевизията бтв се състой от просташки отрепки .

и като и ти се смееш значи и ти не си по дълеч от тях.
          Ми то е доста лек хумор съобразен с масите, ма ти щом и това не си разбрал.... Ама какво ли се учудвам. Човек който започва изречението с малка буква, пише имената с малка буква, всъщност с толкова много елементарни грешки в две изречения, че не разбира. Няма и да разбереш за съжаление, лошото е че такива неграмотници се опитват да налагат мнение и да слагат етикети на хората които са по "дЪлеч" от тях.

Коментар

• аз пък неразбирам вица в тоя клип.

орешарски е от 1 месец във власта , а нещял да се раздели от нея.

на такъв аргумент може да се каже че в телевизията бтв се състой от просташки отрепки .

и като и ти се смееш значи и ти не си по дълеч от тях.

Коментар

• Внимавайте да не умрете от смях, докато гледате това http://www.youtube.com/watch?v=UP3VMaF6m6c

Коментар

• От новия сезон международните мачове на Левски ще ги дават по bTV Comedy

Коментар

• Аз чистосърдечно посъветвах Инвестора да премахнат една статия, но те нещо не ми обърнаха внимание - за това в Бисери и Вицове:

"Човечеството е на път да забрави фосилните горива. Колкото и пресилено и недостоверно да звучи това твърдение, просто трябва да се замислим, за да достигнем до извода, че движещата сила на планетата от доста години насам е друга. Става въпрос за химичния елемент литий, който се използва за производството на батерии на всякакви устройства. Оказва се, че материалът дава енергия на всичко около нас – от електрическата самобръсначка в банята, през мобилния телефон в джоба, до електромобила в гаража."

http://www.investor.bg/drugi/128/a/o...eriite,153883/

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                    Всеки ден, излизайки от вкъщи, Пешо срещал комшийката, която била страшно красива, но омъжена.

Щом я срещнел, винаги и казвал:
                    - Леле, страшно си красива, като те видя направо полудявам.
                    Един ден тя му отговорила:
                    - Постоянно се захласваш, а нищо не предприемаш. Донеси ми 1000 лева и ти се урежда въпроса!
                    - Сериозно?! - не могъл да повярва на ушите си Пешо.

На другия ден отишъл при нея с 1000 лв., както се разбрали.

Вечерта, мъжът и се връща от работа и я пита:
                    - Абе Пешо да е идвал днес?
                    - Лелеее - помислила си жената, този е разбрал!
                    - Да, идва. Защо?
                    - Да ти е давал някакви пари?
                    - Ами да, даде ми 1000 лв.
                    - Ей, много бил точен тоя Пешо. Дойде вчера при мен и ми поиска 1000 лв. на заем, като обеща, че днес ще ми ги върне!
                    хахаха този е по-добър от оригинала, където инициативата да даде 1000 лева била на Пешо и той всъщност имал ги връща на съседа много по-отдавна
                    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Кире, предупреди Карл, че може да умре от смях като гледа това видео. http://www.youtube.com/watch?v=8roguUdURgU

Коментар

• Коментар

• Всеки ден, излизайки от вкъщи, Пешо срещал комшийката, която била страшно красива, но омъжена.

Щом я срещнел, винаги и казвал:
                          - Леле, страшно си красива, като те видя направо полудявам.
                          Един ден тя му отговорила:
                          - Постоянно се захласваш, а нищо не предприемаш. Донеси ми 1000 лева и ти се урежда въпроса!
                          - Сериозно?! - не могъл да повярва на ушите си Пешо.

На другия ден отишъл при нея с 1000 лв., както се разбрали.

Вечерта, мъжът и се връща от работа и я пита:
                          - Абе Пешо да е идвал днес?
                          - Лелеее - помислила си жената, този е разбрал!
                          - Да, идва. Защо?
                          - Да ти е давал някакви пари?
                          - Ами да, даде ми 1000 лв.
                          - Ей, много бил точен тоя Пешо. Дойде вчера при мен и ми поиска 1000 лв. на заем, като обеща, че днес ще ми ги върне!
                          Last edited by javcho; 13.07.2013, 00:03.

Коментар

• Сенегалци. К'во да ги правиш!

Маймуни сервират в японски ресторант. В почивките, когато се разсейват с глупости, управителят им се кара: "АЙде стига с тези маймунджелъци!"
                            Всъщност маймуните сервитьори са много стриктни в изпълнението на задълженията си. Аз ходих в тоя ресторант - всичко си ми сервираха навреме, само накрая си бях поръчала бананона мелба, която така и не дойде.
                            Проблем стана само в един момент, когато в ресторанта влезе нациолания отбор на Сенегал и клиентите започнаха да се бъркат на кого да поръчват.

Коментар

• ОБЯВА: Давам квартира на две студентки.На три няма да мога.Възрастен съм вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                                Предупреждавам, че може да умрете от смях ако гледате това видео. http://www.youtube.com/watch?v=PCzd0m90fU4
                                Какъв ти смях,то си е тъжно.Затъпели от бедност и старост нещастни хорица! Те имат само господ , комунизъм и децата, а децата изневериха и не вярват ни на господ,проповядван от обратни ,ни на червени боклуци!

Коментар

Working...
                                X