По-дълги крака? Няма проблеми! По-тънък врат! Готово!> http://www.obekti.bg/tehno/10208-%D0...BE%D1%81%D1%82
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеОрганизирам ежемесечни обучения за всички желаещи с много обилна храна, кафета и безалкохолни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gopal Разгледай мнениеШотландия. Съпругата:
- Скъпи, трябва да отида до магазина, а съм си изпрала полата...
Съпругът:
- Вземи моята..Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
� -
Станете част от най-бързо развиващата се и просперираща компания в Европа! Със Save Card - пазарувай умно! Набирам партньори, бесплатно ноухау и обучение от мен.
Информация за обявата:
Искате да сте богати, финансово независими, да имате законен партньор и същевременно отворена връзка с друг партньор, да имате къща в Майорка и апартамент в Банско, да се чудите с коя кола ще ходите на хочивка мецедес или бентли? Да, всички искаме подобни неща, но малко хора знаят как да го постигнат.., а тяйната вече не е тайна защото има път към това щастие който вече е извървян от хиряди други хора. Аз от няколко месеца съм бизнес партньор в http://lambrev.sci.sc/page/about и затова време успявам да си докаарвам около 5 000лв. пасивен месечен доход, като целта ми е да гоня 25 00лв. месечен доход до година по същото време. Отделно от това времето ми стига да развивам бизнеса си с масажи и ресторанти за бърза закуска!
Организирам ежемесечни обучения за всички желаещи с много обилна храна, кафета и безалкохолни.
Ако искате бързо да навлезнете в големия бизнес с минимална инвестиция моля добавете ме в скайп или ми пишете на електронната пощта. За всички пълнолетни хора в Българиа ние даваме огромни оптимистични шансове за растеж.
А през новата година ще навлизаме на нови пазари и затова е важно който желае и има предприемачески дух сега да ме потърси на момента.
Вааско Ламбрев
http://www.bezplatno.bg/obiava/10402...B5%D0%BD-.htmlLast edited by Perni4anin; 30.10.2013, 20:05.ПЕРНИК над всичко!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение"Лесна е твойта"...."Лесна е твойта" - повтаряха му приятелите...
Чак след време разбра, че ставало въпрос за гаджето му...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение"Лесна е твойта"...."Лесна е твойта" - повтаряха му приятелите...
Чак след време разбра, че ставало въпрос за гаджето му...От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезелените пашапорти са ясни, но с тях имат право да гласуват само тези над 65 години (по памет) и то към 2000-та година (пак по памет, че май тогава въведоха картите и те станаха задължителни за всички под 65 годишна възраст), т.е. реално зеленото пашапорт го позлват само хората над 78 годишна възраст и от не всички, защото част от тях са си извадили карти. По спарвка на НСИ над 75 годишна възраст са 600 000 българи, а над 80 години - 300 000, т.е. грубо не повече от 200 000 са със зеленото пашапортче.
Въобще огромна шашма, точно като тази, за която писах на изборите - как така са отпечатни повече бюлетини от броя избиратели, а в местата за гласуване има по-малко бюлетини (и това е официално), от броя на изборателите? Къде отиде разликата, която официално не е стигнала до урните? Какви шашми и манипулации могат да се направятИ на никой от "разследващата" журналистика не му пука
А истината е от ясна по-ясна, просто са отпечатали доста по-малко бюлетини, а тия в Костинброд са били резерв за всеки случай, ако вземе че се вдигне избирателната активност.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезелените пашапорти са ясни, но с тях имат право да гласуват само тези над 65 години (по памет) и то към 2000-та година (пак по памет, че май тогава въведоха картите и те станаха задължителни за всички под 65 годишна възраст), т.е. реално зеленото пашапорт го позлват само хората над 78 годишна възраст и от не всички, защото част от тях са си извадили карти. По спарвка на НСИ над 75 годишна възраст са 600 000 българи, а над 80 години - 300 000, т.е. грубо не повече от 200 000 са със зеленото пашапортче.
Въобще огромна шашма, точно като тази, за която писах на изборите - как така са отпечатни повече бюлетини от броя избиратели, а в местата за гласуване има по-малко бюлетини (и това е официално), от броя на изборателите? Къде отиде разликата, която официално не е стигнала до урните? Какви шашми и манипулации могат да се направятИ на никой от "разследващата" журналистика не му пука
Още има хора със „зелени паспорти“
Става ясно:Тя припомни, че право на старите паспорти имат граждани, които към 31.12.2000 година са навършили 70 години.
От тук:
НАСЕЛЕНИЕ КЪМ 31.12.2012 Г. ПО СТАТИСТИЧЕСКИ РАЙОНИ, ВЪЗРАСТ, МЕСТОЖИВЕЕНЕ И ПОЛ
Става ясно, че:
80 - 84 196 114
85 - 89 90 822
90 - 94 23 132
95 - 99 2 106
100 + 326Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
�
Коментар