IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По-дълги крака? Няма проблеми! По-тънък врат! Готово!> http://www.obekti.bg/tehno/10208-%D0...BE%D1%81%D1%82
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Знаете ли, че остров Лесбос се намира в еГейско море?

Коментар

• Хелоун Двама си говорят:
        - Какво е това Хелоуин?
        - Това е, когато всякакви вещици, кикимори, ужасии празнуват. . .
        - Чакай. . това не е ли 8-ми март?...
        Last edited by модератор; 31.10.2013, 10:02.

Коментар

• - Скъпи, нали помниш , дето ходи миналия месец на язовира за щуки?
          - Да. Що?
          - Ами една твоя щука се обади и каза че има хайвер!

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
              Организирам ежемесечни обучения за всички желаещи с много обилна храна, кафета и безалкохолни.
              Щом барем по една ракия не отпускаш, човек да си изжабури устата, нема шанс да ме спечелиш

Коментар

• Първоначално изпратено от gopal Разгледай мнение
                Шотландия. Съпругата:
                - Скъпи, трябва да отида до магазина, а съм си изпрала полата...
                Съпругът:
                - Вземи моята..
                Къци
                Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Станете част от най-бързо развиващата се и просперираща компания в Европа! Със Save Card - пазарувай умно! Набирам партньори, бесплатно ноухау и обучение от мен.

Информация за обявата:

Искате да сте богати, финансово независими, да имате законен партньор и същевременно отворена връзка с друг партньор, да имате къща в Майорка и апартамент в Банско, да се чудите с коя кола ще ходите на хочивка мецедес или бентли? Да, всички искаме подобни неща, но малко хора знаят как да го постигнат.., а тяйната вече не е тайна защото има път към това щастие който вече е извървян от хиряди други хора. Аз от няколко месеца съм бизнес партньор в http://lambrev.sci.sc/page/about и затова време успявам да си докаарвам около 5 000лв. пасивен месечен доход, като целта ми е да гоня 25 00лв. месечен доход до година по същото време. Отделно от това времето ми стига да развивам бизнеса си с масажи и ресторанти за бърза закуска!
                  Организирам ежемесечни обучения за всички желаещи с много обилна храна, кафета и безалкохолни.
                  Ако искате бързо да навлезнете в големия бизнес с минимална инвестиция моля добавете ме в скайп или ми пишете на електронната пощта. За всички пълнолетни хора в Българиа ние даваме огромни оптимистични шансове за растеж.
                  А през новата година ще навлизаме на нови пазари и затова е важно който желае и има предприемачески дух сега да ме потърси на момента.
                  Вааско Ламбрев

http://www.bezplatno.bg/obiava/10402...B5%D0%BD-.html
                  Last edited by Perni4anin; 30.10.2013, 20:05.
                  ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    "Лесна е твойта"...."Лесна е твойта" - повтаряха му приятелите...
                    Чак след време разбра, че ставало въпрос за гаджето му...
                    От друга страна, ако е "трудна" пак не е хубаво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      "Лесна е твойта"...."Лесна е твойта" - повтаряха му приятелите...
                      Хахахаха!!!
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• "Лесна е твойта"...."Лесна е твойта" - повтаряха му приятелите...

Коментар

• Коментар

• Моля, спрете със спама!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              зелените пашапорти са ясни, но с тях имат право да гласуват само тези над 65 години (по памет) и то към 2000-та година (пак по памет, че май тогава въведоха картите и те станаха задължителни за всички под 65 годишна възраст), т.е. реално зеленото пашапорт го позлват само хората над 78 годишна възраст и от не всички, защото част от тях са си извадили карти. По спарвка на НСИ над 75 годишна възраст са 600 000 българи, а над 80 години - 300 000, т.е. грубо не повече от 200 000 са със зеленото пашапортче.
                              Въобще огромна шашма, точно като тази, за която писах на изборите - как така са отпечатни повече бюлетини от броя избиратели, а в местата за гласуване има по-малко бюлетини (и това е официално), от броя на изборателите? Къде отиде разликата, която официално не е стигнала до урните? Какви шашми и манипулации могат да се направят И на никой от "разследващата" журналистика не му пука
                              Освен на журналистиката и на прокуратурата, че даже и на самите заинтересовани от ГЕРБ също не им пука.
                              А истината е от ясна по-ясна, просто са отпечатали доста по-малко бюлетини, а тия в Костинброд са били резерв за всеки случай, ако вземе че се вдигне избирателната активност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                зелените пашапорти са ясни, но с тях имат право да гласуват само тези над 65 години (по памет) и то към 2000-та година (пак по памет, че май тогава въведоха картите и те станаха задължителни за всички под 65 годишна възраст), т.е. реално зеленото пашапорт го позлват само хората над 78 годишна възраст и от не всички, защото част от тях са си извадили карти. По спарвка на НСИ над 75 годишна възраст са 600 000 българи, а над 80 години - 300 000, т.е. грубо не повече от 200 000 са със зеленото пашапортче.
                                Въобще огромна шашма, точно като тази, за която писах на изборите - как така са отпечатни повече бюлетини от броя избиратели, а в местата за гласуване има по-малко бюлетини (и това е официално), от броя на изборателите? Къде отиде разликата, която официално не е стигнала до урните? Какви шашми и манипулации могат да се направят И на никой от "разследващата" журналистика не му пука
                                От тук:
                                Още има хора със „зелени паспорти“

Става ясно:
                                Тя припомни, че право на старите паспорти имат граждани, които към 31.12.2000 година са навършили 70 години.
                                Следователно, към днешна дата - това са тези над 83 години.

От тук:
                                НАСЕЛЕНИЕ КЪМ 31.12.2012 Г. ПО СТАТИСТИЧЕСКИ РАЙОНИ, ВЪЗРАСТ, МЕСТОЖИВЕЕНЕ И ПОЛ

Става ясно, че:
                                80 - 84 196 114
                                85 - 89 90 822
                                90 - 94 23 132
                                95 - 99 2 106
                                100 + 326
                                Или около 116 хиляди. Тази цифра е много вероятно да е по-малка от 116 000, поради високата смъртност за тези години.
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X