IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Moмци, ще драсна и моята гледна точка, която може и да не се хареса на много от вас, но си е моя и затова я пиша
    .................................................. ..............................
    Много апокалиптично, братле

Прав си за историята, но това е само спорт да го по*ба. Нашите държат добро ниво вече близо 20 години и тенекетата ще дойдат.

Трябва етика и морал, както при всеки бизнес - демек спорта си е вече бизнес.

Чезвам, че ми е уморително да слушам само негативизми! Сорка

Хубав ден и хубав уикенд от мИня!
    Last edited by marandi; 16.09.2011, 10:32.

Коментар

• прекалено сме предвидими - руснаците просто ни научиха какво правим за 1 гейм и от там нататък си промениха играха и не ни дадоха да направим и 20 точки за гейм. разпределителят ни определено не е на ниво за отбор-медалист, треньорчето е добро, но не може да смята както се видя - затова мястото ни е заслужено.
      вижда се, че отбора израства бавно, но все още сме далеч от класата по времето на пранди.
      честито трето място и там каквото се казва за сърцата и главите горе на форумните "патриоти", на мен ми е болно че заради егото на един клубен тренер това добро поколение бива унизено на четвъртфинал....

Коментар

• Moмци, ще драсна и моята гледна точка, която може и да не се хареса на много от вас, но си е моя и затова я пиша

1. Първо да поздравя манчо за поста - никой от нас, които предрокохме този провал, не е щастлив от това развитие на нещата. Напротив - аз съм крив (и ти не е от снощния алкохол), въпреки не малката ми печалба от вечерта от други залози (от нашия съм само 32 евро плюс). Кофти ми е като българин, а още по-кофти ми е, че загубата се изкарва победа, но затова вече писах - да не се повтарям

2. Към Маранди - марандич, да, разликата ни с рашата е скъсена, ама все още е точно един к.р разстояние. И тъй като в монета всички отбори са игъзени на казаците, разликата е точно в това разстояние - на нас директно ни влезе целия, а на шлшхтата им се повъртя около гъза и се отплесна към нас. Не че и на тях няма да им влезе 9ако изобщо се калсират за финала), ама там вече ще е съвсем, съвсем друго - едно е да те ритне ат на финала, друго е ти да си мислиш, че си ат, а да те рпебият като краставо магаре на път за града.......

3. Към анон - ти, като човек с халден ум и пресметливост (което се предполага от игрите ти във форекса) би трябвало да ме подкрепиш още в началото и не знам защо не го направи - много добре знаеш, кой е най-;есния наичн да си затриеш акаунта: като набиеш всичко на една сделка и особено ако си с маржин. Е, да някой е хвалят, че така били напарвили милиони с 5-10К, ама то и аз съм ебал памела андерсън, когато беше вървежна

4. И за финал общеаните исторически алегории:
        4.1. За радо Стойчев - за него алегориите са две:
        4.1.1. Радо е същият като съименника си радко Димитриев, дето комуноидната пропаганда го беше изкарала ебати пича едно време, а той си е бил и остава един от най-големите некадърници евър. Не казвам, че Стойчев е точно същият, само ще извадя някои неща - Радко проваля с безхаберието, безхарактерността и най-вече липсата си на преценка (точно като Стойчев): Атаката при Чаталджа (тук като комабдващ обединените армии се осира тотално - не изпозлва резервва, не реализира пробива, нерешеителен, по-скоро мисли как да оправдае загуба, отколкото евентуална победа и т.н.), Междусъюзническата война - радко е командващ всички армии - тотрално не знае къде се намира, дава разнопосочни заповеди, осира се тотално, Пробива при Горлице от Първата световна - тук радко се ее издигнал до начлник на корпус в руската армия - тотално неподготвен, обхождат го, армията му си замива почти изцяло и т.н. Основното общо между радо и радко е страхът - при Радко съм го описал, а при Радо - страхът да не се набием на кривият поток - Чехия, Полша, Италия - от който и от тези отбори да бяхме паднали (а можехме да паднем от всеки от тях, реално), то радо щях да го сринат заради стратегическата загуба. Сега всички са довални - бихме Естония и паднахме пт фаворита - връло добро сем играли, али немали смо касмет
        4.1.2. радо Стойчев като Симеон - рискуване на всичко, хвърляне на един изграден отбор в устата на вълка, без той да е на свветовно ниво, за да може да се бори с него. да, знам, всички симпатизират на по-слабия, но аз лично не симпатизирам на идиота. Симеон прави същото като Радо - той си има великия Ахелой (ние пък взехме първия гейм и то при много сериозно подпиране на рашата, което за мен е геройство), после пък стана като при Самуил 0 Траянови врата (т.е. държахме се много добре във втория и аха да ги дръннем и в него) и от там нататък си еба майката. Буквално
        4.2. Националния отбор като България в 9-10 век - ами пак горе-длу 1:1 - игареме си тихо и кротко с фаворита (ИРИ, съответно раша, отвереме на време го дръннем, ама не се репчим кой знае колко) и той н се кефи - от вреем на време и подаръци ни парви (я плати некое данъче, я за благодарност че сме се покръстили ни даде малко земица, я ни пусне във варна да го бием, че да се класираме за финалите и т.н.). Ама в един момент ние си забравяме мястото и тръгваме да си мерим пишките - е, тогава фаворитът ни убива.
        И най-тъпото е, че макар досега рашата да са благосклонни към нас на волейбол (варна да яв припомням ли пак), то вече няма да са, а да припомням ли какво става когато фаворита не е благосклонен - Бразилия и миналата година пак във Варна.....
        4.3 Полша като маджарите през 10-ти век - хем уж са размазани, хем като кучета едва стигат до Великоморавия (Словакия), хем после размазват именно словаците и стават хегемон в централна Европа. Та ако гледаме така на историята, то е твърде вероятно Полша да стигне до финала, да се опълчи леко на Пусия и да загуби.

Като сумарно - голямата глупост беше липсата на План Б. ок, паданахме от Словакия 9която трябваше на 100% да бием), защо никой не се замисли, че трябва да сме 3-ти, а не втори, щото втроия директно отива на рашата. Липсата на стратегия е правило не една победа пирова (походите на ханибал са низ именно на такива пирови, коя от коя по-велики победи -да, ханибал го знаят, но империята става Рим, а картаген е изличен от лицето наземята....). Гадното е, че сега ни понамаляха серизоно шансовете за класиране на Олимпиадата - щото ще има само 2 евроквалификации. Ок едната може да е в София, ама може и да не е. И ако по някаква луда случайност рашата не се класира от Япония. какво правим?

Кофти е, много е кофти такова развитие на нещата. И да, на никой не му е кеф, а Стойчев е истински тупан, че не е разбрал народопсихологията на българина,. но нищо има време и това да стане. само дано и това поколение да не си замине мърцина.....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Маранди, извини ме до според мен проблема е по-скоро физически!
          Просто не можем да поддържаме това върхово ниво (което предполагам сме показали в първия и началото на втория гейм) в продължение на 3,4,5 гейма!

Русия е страхотен дразнител понеже е безспорен Но1 на континента и не мисля, че на някой му е хрумнало да се предава!
          А според мен приказките "8:5 гейма сме го загубили са по-скоро с цел да се успокоят играчите и дадат максимума си, пък каквото стане"!
          Братле,

и мен ме извини, но аз каквото имаше да казвам - го казах!

Поздрави и успех!

Коментар

• Маранди, извини ме до според мен проблема е по-скоро физически!
            Просто не можем да поддържаме това върхово ниво (което предполагам сме показали в първия и началото на втория гейм) в продължение на 3,4,5 гейма!

Русия е страхотен дразнител понеже е безспорен Но1 на континента и не мисля, че на някой му е хрумнало да се предава!
            А според мен приказките "8:5 гейма сме го загубили са по-скоро с цел да се успокоят играчите и дадат максимума си, пък каквото стане"!

Коментар

Вие май не сте гледали целия мач?
              От средата на втория сет до края на мача имаме 1 блокада и 1 спасена топка отзад! Само Казийски чат-пат успяваше да притеснява руснаците със сервис и колко атаки осрахме не мога да преброя!!!

За да бием Русия първо ни трябват поне 4ма (Казийски, Йосифов, Владо Николов/Цецо Соколов, Жеков), които ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ да натискат сервиса и да не дават на противника да диша..освен това с чикиджийските сервисчета на Тошко Алексиев и Тодоров също трябва да ги тормозим. Иначе няма блокада, няма защита - резонни загуби!
              Ти сам призна, че не си го гледал от началото, и по-кротко с обидните квалификации!

По-долу маранди ти го е казал ясно, във втория гейм нещо се СЧУПИ , даже и Стойчев каза нещо подобно на почивката, говореши им за желание.....
              Last edited by pavlin; 16.09.2011, 10:01.
              Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

MARANDI, аз не съм съгласен с твоето мнение!!!

Понеже успях да гледам мача някъде от 18-16 за Русия във втория гейм (т.е. изтървах златните ни моменти) мога да кажа, че това което видях бе игра на котка с мишка!

Дали имаме сили само за гейм и половина не знам, но до края С НИЩО НЕ ГИ ПРИТЕСНИХМЕ!!! Спокойни разигравания за тях, дърпат ни с 4-5 точки и играят точка за точка до края!

ПП Браво на тактика за добрата преценка на ситуацията! Отново излизаме с "гордо вдигната глава". Дано да ни е за урок като гледаме къде са сега поляците (полуфинал с Италия където шансовете са 50:50) и евентуално финал с Русия, ....а ние нашия мач с русите вече си го изиграхме
                Точно това казвам, братле - ама не ме четеш внимателската

Проблема на нашият отбор вече е чисто психологически, а не толкова технически! Радо е направил "чудеса" в техническата част. с отбора и то за еПаси кратките срокове

Във втория гейм нашите сами се "пречупиха" към края и аз затова казвам, че нямам на представа - Защо? ( вярно е, че имаше пак една "свирната" топка наобратно, демек за Матрьошките, но аз не очаквах ще клекнат толкова лесно, при условие, че това е нормално - все пак денсим със спонсора на турнира.

Пак казвам, че остава най-трудната част "Ай уин!" и толкоз! - лесно е да се каже, трудно е да се постигне, повярвай ми, братле!

Поздрави!

П.П. Радвам се, че не си съгласен с мИня! Примерно, ако те нямаше теб и да ми оспориш мнението, на мен щеше да ми скучно да пиша в този форум.

Демек, Благодаря ти!

Коментар

• Вие май не сте гледали целия мач?
                  От средата на втория сет до края на мача имаме 1 блокада и 1 спасена топка отзад! Само Казийски чат-пат успяваше да притеснява руснаците със сервис и колко атаки осрахме не мога да преброя!!!

За да бием Русия първо ни трябват поне 4ма (Казийски, Йосифов, Владо Николов/Цецо Соколов, Жеков), които ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ да натискат сервиса и да не дават на противника да диша..освен това с чикиджийските сервисчета на Тошко Алексиев и Тодоров също трябва да ги тормозим. Иначе няма блокада, няма защита - резонни загуби!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Хане, извинявай за обидните думи към теб.
                    По принцип не ми е в стила, но нещо са подпалих за днешната среща.

П.П. Между другото - днес нямахме слабо звено в отбора, освен липсата на шанс при блокадата.
                    Сигурно 90% от анализаторите очакваха Тодор Алексиев да бъде пробит на посрещане, но това не се случи (тук има заслуга и Стойчев). Продължавам да храня надежди за бъдещи успехи на този отбор. Само да се премахне мисленето "8:5 за Русия?! ами ние вече изгубихме гейма!" Обръщали сме мачове и от 2:0, но не знам защо сега го няма този дух. За сметка на това се подобрява играта ни.
                    абсолютно е така! Победата трябва да е първо в главите ни!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Дано всички "патриоти", които викаха за загуба от Германия сега са доволни, че тактиката им се е оказала вярна! Аз обаче съм от "патриотарите" и не съжалявам нито за миг за това, което направиха момчетата в мачовете си до сега! Такива са реалностите, както обича да казва един голям ЦСКА-р - Любо Пенев. Думи като Гордост и Чест понякога означават много повече от такива като "сметки" и "тактика".
                      Българи Юнаци!!!
                      И аз съм на същото мнение, колкото и да ми е тъжно
                      И въпреки всичко можехме, да можехме......и по принцип не е невъзможно

Коментар

• ПП Много е смешно да кажете, "СЕГА КАТО ПАДНАХМЕ СТЕ ДОВОЛНИ!!!"

По-голям абсурд от това да има някой доволен българин не виждам, но е време и ние да почнем да се съобразяваме с реалностите и да се опитваме да извличаме максимума, ама ние все сме с гордо вдигнати чела и с ос*ани дупета!!!

Коментар

• MARANDI, аз не съм съгласен с твоето мнение!!!

Понеже успях да гледам мача някъде от 18-16 за Русия във втория гейм (т.е. изтървах златните ни моменти) мога да кажа, че това което видях бе игра на котка с мишка!

Дали имаме сили само за гейм и половина не знам, но до края С НИЩО НЕ ГИ ПРИТЕСНИХМЕ!!! Спокойни разигравания за тях, дърпат ни с 4-5 точки и играят точка за точка до края!

ПП Браво на тактика за добрата преценка на ситуацията! Отново излизаме с "гордо вдигната глава". Дано да ни е за урок като гледаме къде са сега поляците (полуфинал с Италия където шансовете са 50:50) и евентуално финал с Русия, ....а ние нашия мач с русите вече си го изиграхме
                          Last edited by man_united; 16.09.2011, 09:13.

Коментар

П.П. Между другото - днес нямахме слабо звено в отбора, освен липсата на шанс при блокадата.
                            Сигурно 90% от анализаторите очакваха Тодор Алексиев да бъде пробит на посрещане, но това не се случи (тук има заслуга и Стойчев). Продължавам да храня надежди за бъдещи успехи на този отбор. Само да се премахне мисленето "8:5 за Русия?! ами ние вече изгубихме гейма!" Обръщали сме мачове и от 2:0, но не знам защо сега го няма този дух. За сметка на това се подобрява играта ни.
                            Важното е, че се получи приличен мач до едно време.

После мотивацията на отбора ни спадна рязко и аз не знам защо?! Вероятно беше поради "тънките" подпирания от съдийските решения и наслагването с липса на шанс при блок-а.

Матрьошките извадиха див късмет в 90% от случаите при някои отигравания, където преобладаваше хазартния елемент, но им "върза".

Както и да е, Радо трябва да подмени някои от "елементите" в отбора си, които действат заразително в посока ЛУЗЪРСТВО и оттам демотивират целия отбор.

П.П. Същият е и проблема при Барби в Ман-чо. Той още не може да вдене, че "истеричните" му пристъпи на самовлюбеност демотивират целият отбор и кат' вземе да мятка с ръце към съотборниците си вкарва напрежение в целия отбор. Затова и седи на пейката, а не че Сър-а не го харесва, дори напротив много си го харесва и затова още не го е шътнал

Както и да е, отплеснах се - ще станат нещата при волейбола и дано Радо успее да опази отбора от медиите, които пак тръгнаха да дирят "скандали", кой с кого си говорел в съблекалнята и т.н.

По принцип, понякога ми идва да разбия мутрата на всеки пишман "джурналист", защото те даже не знаят какво правят като тръгнат да "обясняват" как мача при 8:5 бил "свършил".

Та, "сверихме" си часовника и се радвам, че разликата в класите вече е доста "стопена" от преди 2-3 месеца. Което е добре

В момента само Матрьошките и Бразил са нЕкво предизвикателство за нас ( по мое мнение ) и дай Боже да ги "догоним" бързо. В различните компоненти от играта Радо доста е поработил и се вижда, сега остава най-трудното - да промени мисленето на състезателите, демек "Ай уин!" накрая и толкоз. Пътят в тази посока е доста труден и аз искрено му желая успех!

Поздрави!
                            Last edited by marandi; 16.09.2011, 04:23.

Коментар

• много сте се превъзбудили момчета - аз сега съм подпийнал и утре ще пиша по-задълбочено. Засега просто ме е яд, въпреки немалката печаба тази вечер (освен нашите хванах и Русия -Сърбия - направо подарък на 1.75 с 200 евро), просто ми е криво, но.......

Успех на нашите в следващите битки (знам ли, може пък заради феър плея ни да ни дадат уайлд карт за Япония и тогава ще се окаже, че Радо е бил прав и е постигнал максимум ефект с минимум напъване, щото целта от това европейско беше квотата за Япония, титлата е гарнитура), а утре ще си драпаме клавиатурите. Утрото е по-мъдро от вечерта....
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Абе честно да ти кажа мислех, че някой друг пише през твоя ник.........не съм се обидил, абе малко ме учуди...толко нападателен не си бил и във форекс-а...
                                Успех....мойте уважения....
                                Last edited by Han Krum; 16.09.2011, 13:20.

Коментар

Working...
                                X