IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    Фъргюсън е превъртял в съблекалнята след краха в градското дерби

Викал към играчите: Вие сте шибани идиоти

Рио Фърдинанд и Патрис Евра са били сред най-потърпевши от гнева на шотландеца
    Добре че Венгер е интелигентен, търпелив и образован човек, иначе не ми се мислеше след онова 8:2 какво би се случило Пич, не усещаш ли че тръгваме нагоре!? Аз даже си мисля, че този сезон ще постигнем нещо голямо, напълно различно от това което почти всички ни предричаха след 6-7-ия кръг. Ще видим, живот и здраве, но в момента съм голям оптимист за Арсенал!

Коментар

• Фъргюсън е превъртял в съблекалнята след краха в градското дерби

Викал към играчите: Вие сте шибани идиоти

Рио Фърдинанд и Патрис Евра са били сред най-потърпевши от гнева на шотландеца

Коментар

• Първоначално изпратено от antodim Разгледай мнение
        Сър Дядо спи след мача с Шити. Жена му го буди:
        - Ставай, Алекс, вече е седем.
        -Какво, пак ли вкараха?
        ХАХАХХАХАА

============

снищи божинката вкара много хубав гол в последната секунда на мача ........................ даже две минутното продължение беше изтекало, май

Коментар

• Сър Дядо спи след мача с Шити. Жена му го буди:
          - Ставай, Алекс, вече е седем.
          -Какво, пак ли вкараха?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Корабите на БМФ-то щели да ги боядисват зелени, а и крановете в порт Бургас, терминала дето Домчо го е взел на концесия не са в правилните цветове, жълти са. Подготвили са зелена боя за освежаване
            За сметка на това новите джипове, продукт на Българо-китайската дружба ще са оранжеви със зелени спойлери и джанти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              не че не епродал - продал, просто всички чакаха "изненадата" с 2-ка на Крейзифорест, а то се оказа, че това била лебедовата песен на бъдещият национален селекционер Любо Супата. Е, не върви баш в последния мач на великата Супа, да вземегранда Латекс да падне от "некви селяни". Малко се поуших, ама то и това го има в зара
              Корабите на БМФ-то щели да ги боядисват зелени, а и крановете в порт Бургас, терминала дето Домчо го е взел на концесия не са в правилните цветове, жълти са. Подготвили са зелена боя за освежаване

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Брей,

да му се невиди, Гришата му е под достойнството да продаде на Домусчията.

Нашето първенство е най-честно. За разлика от нашето, английското вече е купено.
                не че не епродал - продал, просто всички чакаха "изненадата" с 2-ка на Крейзифорест, а то се оказа, че това била лебедовата песен на бъдещият национален селекционер Любо Супата. Е, не върви баш в последния мач на великата Супа, да вземегранда Латекс да падне от "некви селяни". Малко се поуших, ама то и това го има в зара
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Брей,

да му се невиди, Гришата му е под достойнството да продаде на Домусчията.

Нашето първенство е най-честно. За разлика от нашето, английското вече е купено.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    Няма как късметът и опитът вечно да ги вади манчовците и този път бяха сериозно разкрити. САФ определено издиша в сериозните мачове - първо с много страх срещу Ливърпул, вчера пък много самонадеяно и два пъти сбърка
                    Според мен сбърка стартовия състав!
                    Въпреки всичките си проблеми Видич щеше да е много по-полезен от Евънс. Чичарито също трябваше да почне, защото след контузията Дани Уелбек въобще нищо не играе.

После и нещата придобиха възможно най-лошия сценарий: малко случаен гол за Шити...червен картон...опити на Юнайтед да се върне в мача и мълниеносни контраатаки на гостите...резултата се видя!!!

Коментар

• Няма как късметът и опитът вечно да ги вади манчовците и този път бяха сериозно разкрити. САФ определено издиша в сериозните мачове - първо с много страх срещу Ливърпул, вчера пък много самонадеяно и два пъти сбърка

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                        Шок в Юнайтед..........Глезарите сменят Фъргюсън.......очаква се утрешната тренировка да се води от... чичо Митко............'сър Алекс стигна лимата си' коментира изпълнителния директор на Юнайтед
                        Може да отмъкнат Венгер от Арсенал...поне един трансфер от артилерията да отиде в "червената част на Манчестър"

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          "SIX and the City"
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Голям бой ядохме вчера.
                            Направо ми вдигнаха кръвното тези безхаберници нашите.
                            Не мога да разбера колко пъти Джони Евънс трябва да проваля отбора, за да разбере тренера че не става за важни мачове.

И аз мисля че сдадохме титлата вчера, но ще видим.

ПП За мача с Челси - 100% съдията си е оправил живота след пенсия (предполагам че след този мач няма да свири повече). Много се ядосах, защото го бях пуснал над 2.5 а кавала освен червените картони 2 чисти дузпи не даде на Челскито ...
                            английските съдии са МНОГО слаби - не случайно рядко им дават да свирят важен мач в Европа
                            плюс това имат навика да една част от тях да свирят за Юнайтед особоно в домкинските им мачове

Коментар

• "SIX and the City"
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Да не забравяме и голямата новина от България:

Митко Борисов: Доволни сме от Радуканов, но дотук!

Моето лично мнение като страничен наблюдател е, че ТИТАНИТЕ продадоха титлата на Домусчиев! Чудя се дали да не сложа 20на лева докато Лудогорец още не са били Литекс като гост и да са дръпнали сериозно в класирането?!!?
                                ами аз имам едни 100 кинта на Х2 в Ловече довечера, но не съм убеден, че ще излязат - родното първенство е ултра тотаджийко и винаги успяват да те изненадат, докатао чакаш "изненадата" - Славия-Локо Пд си е типичния пример.

Аз лично не очаквах смяната сега, след равния с Морето - очаквах да се договори мача с Левски и тъй като ние сме ултра зле в момента, то 'логично" е да бием (така както ултра зле-то цска ни размаза на герена зимата) и чак след това изкупително да си тръгне Милен. Ама сега вече не съм убеден в нашата победа и май ще се въздържа да го играя този мач.

Друго да не е, поне ни е весело първенството - шом селяците от Ловеч станаха шампиони веднага след влизането си в А група и нямаше "нищо нередно" тогава, що пък сега Крейзифорест да не станат и да поизкараме по некое леФче И без това, който и да се класира, все ще е тупан в Европа-та, та пак ще трябва да се ходи до букурещ, за да гледаме евромачове
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X