IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• баси яките Арменци
    ...в последния мач с чехите
    ще се реши
    Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Армения дали не ни уреди баражите
    http://www.soccerfame.com/match/272275/denmark/armenia

Коментар

• Армения дали не ни уреди баражите
      http://www.soccerfame.com/match/272275/denmark/armenia

Коментар

• Новият Стенли.

Коментар

• Коментар

• Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• всекиму според заслугите - предатели не подкрепям, без значение дали се казват Глигор Димитров, когато избяга преди година от мачовете за Дейвис, Барбуков, след като заряза Родината, безродния Кюрд, Наско Сираков Пед.раст, педера.т или който и да е друг. България е над всичко и всички, останалото е чекиджийски повърни с клавиатурен привкус.
              И да, подкрепял съм цска с ръка на сърцето в тези мачове, както и в останалите им мачове с отбори в евротурнирите, така както винаги съм бил против тях в мачовете им в България. Лицемрите си ги търси сред змиите в градината с жълъдите, дето стърчи една порутената реликва, близо до един порутен басейн.
              Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Абе, Грую ти не остави неоплют от тебе известен български спортист а сега ще лицемерничиш, че си подкрепял ЦСКА .... СмЕх.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ОФИЦИАЛНО: Александър Тонев премина в Астън Вила

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  за такива като теб са в пълна сила думите: We don't see things as they are, we see them as we are - това, че ти не би подкрепил Левски, не значи, че аз не съм подкрепял четирибуквието. Мога да ти изброя и конкретните мачове: с Фулъм, Атлетико и прословия мач с Ливърпл, дето се видяхте колко сте фенове
                  Абе, Грую ти не остави неоплют от тебе известен български спортист а сега ще лицемерничиш, че си подкрепял ЦСКА .... СмЕх.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    е, то и баба може да е мъжка, ама трябва да има дръжка, както казват из варненско-добруджанския край Реално в групата ни има 2 отбора - Дания и Италия, а ние с чеците се борим за 3-тото място, всичко друго е ала-бала. А е ала-бала, защото датчаните са с мач по малко и 4 точки по-малко от нас, но са играли по 2 пъти и с нас, и с чеците и са си минали гостуването на жабетата, т.е. имат 12 сигурни точки в следващите 4 мача и последен мач у дома с Италия, която дотогава няма да играе за нищо. Естествено има го и варианта (в сферата на фантастиката) как Армения и Малта вземат точки на малките руслаките или пък ние бием в Италия (задължителната победа над чеците я броя по дифолт, без изобщо да я осмислям доколко е възможна) Та така - мачът довечера е илерелавантен за нас, както са и мачовете до края горе-долу, но пък нашите направиха за 6 мача повече точки, отколкото съм очаквал да направят за 10, така че не мога да не отразя, че тези квалификации са задоволителни, а ако господ се реши пак да е българин 20 години по-късно - берекет версин, аферим и машалла, както се казва в управлението на на сраната ни в последните дни
                    За програмата си прав - датчаните имат по-лесна програма! Това обаче не значи, че ще си вземат всички мачове до края! Така или иначе нашия важен мач е домакинството на Чехия! Ако не го вземем него повече няма на какво да се надяваме! Иначе армените в предния цикъл играха добре и може да изненадат, както нас, така и датчаните! Най-хубавото е че сме в позиция да правим сметки и да се надяваме...нещо което не ни се е случвало от 15на години май!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Силно се съмнявам, че би подкрепил ЦСКА където и да е било, когато и да е било
                      за такива като теб са в пълна сила думите: We don't see things as they are, we see them as we are - това, че ти не би подкрепил Левски, не значи, че аз не съм подкрепял четирибуквието. Мога да ти изброя и конкретните мачове: с Фулъм, Атлетико и прословия мач с Ливърпл, дето се видяхте колко сте фенове
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Дано не си прав, защото това ми е в "сигурната" колонка!
                        Италианците са доста силни напоследък, докато Чехите са пълен та*ак! Един Чех отзад ги спасява, и една Видра ама май само в Английската Б-група вкарва последния!

Иначе Груйче НЕ СИ ПРАВ!
                        Все още може да стане някаква въртележка и затуй е най-добре италианците още от сега да ги отказват, па току виж решили преди мача в София да сменят поколенията!
                        е, то и баба може да е мъжка, ама трябва да има дръжка, както казват из варненско-добруджанския край Реално в групата ни има 2 отбора - Дания и Италия, а ние с чеците се борим за 3-тото място, всичко друго е ала-бала. А е ала-бала, защото датчаните са с мач по малко и 4 точки по-малко от нас, но са играли по 2 пъти и с нас, и с чеците и са си минали гостуването на жабетата, т.е. имат 12 сигурни точки в следващите 4 мача и последен мач у дома с Италия, която дотогава няма да играе за нищо. Естествено има го и варианта (в сферата на фантастиката) как Армения и Малта вземат точки на малките руслаките или пък ние бием в Италия (задължителната победа над чеците я броя по дифолт, без изобщо да я осмислям доколко е възможна) Та така - мачът довечера е илерелавантен за нас, както са и мачовете до края горе-долу, но пък нашите направиха за 6 мача повече точки, отколкото съм очаквал да направят за 10, така че не мога да не отразя, че тези квалификации са задоволителни, а ако господ се реши пак да е българин 20 години по-късно - берекет версин, аферим и машалла, както се казва в управлението на на сраната ни в последните дни

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          мисля чехите ще бият
                          пп после ще ви кажа , що
                          Дано не си прав, защото това ми е в "сигурната" колонка!
                          Италианците са доста силни напоследък, докато Чехите са пълен та*ак! Един Чех отзад ги спасява, и една Видра ама май само в Английската Б-група вкарва последния!

Иначе Груйче НЕ СИ ПРАВ!
                          Все още може да стане някаква въртележка и затуй е най-добре италианците още от сега да ги отказват, па току виж решили преди мача в София да сменят поколенията!

Коментар

• Първо да видим каква ще я измъдрят Надал и Джокович!
                            Заложил съм някое евро на испанеца! ВАМОС - дет'с се вика!

Коментар

• мисля чехите ще бият
                              пп после ще ви кажа , що
                              Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              На Х намирисва, ама май най-добре е да си ги очаткат и да ги откажат от борбата за второто място! Ние първи така или иначе няма да станем!

Коментар

• http://www.zasada.bg/ivet-lalova-roma/

Бравооооо
                                Медитация

Коментар

Working...
                                X