IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    EURO - IDIOTS ON TOUR AGAIN !!!!
    Това беше най-твърдата единица в тиража днес с коефициент 4.22 !!!
    Дай Боже да изравнят(въпреки че ще загубя пари) и да спестят поредният срам!
    Оптимст си ти, оптимист
    С 10 човека са вече!
    Предлагам ти, да се почерпиш с печалбата

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
      2:0

Иртиш- Левски
      EURO - IDIOTS ON TOUR AGAIN !!!!
      Това беше най-твърдата единица в тиража днес с коефициент 4.22 !!!
      Дай Боже да изравнят(въпреки че ще загубя пари) и да спестят поредният срам!
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Мача къде го дава бе другари?
        2:0

Иртиш- Левски

Коментар

• Мача къде го дава бе другари?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
            Поздравление за Берое. Поздравления, защото е единствения български отбор, който постига резултати благодарение на добро управление и добра детска школа, за разлика от останали те ни нови и стари "грандове".
            Toва с детската школа нещо не се припокрива с това което се видя вчера.За останалото може и да си прав
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Поздравление за Берое. Поздравления, защото е единствения български отбор, който постига резултати благодарение на добро управление и добра детска школа, за разлика от останали те ни нови и стари "грандове".

Коментар

• Първоначално изпратено от gabriellin Разгледай мнение
                Титан аут от ЦСКА. Една добра новина!
                Лошото е,че има и една лоша.Апашо е вътре
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Титан аут от ЦСКА. Една добра новина!
                  интериорни врати

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Ние шампионски медали си имаме - вярно, от малко повече години, но златото ръжда не хваща Да те питам ли къде е последния медал на Спартак варна? Или да запитам защо протестирахте срещу кирчо ментата, та си назначихте пак овечец от същото котило, че да же и от същата партия?
                    И моля да не слизаш до нивото на някои отрепки с това за преименуването - вие що петните името на водача на най-голямото робовладелско въстание, при това не на местно ниво, а в световен мащаб Имам малко по-високо мнение за теб, принципно.
                    Ами Спартак има своя медал! Отдавна разбира се, но за съжаление знаеш как беше по комунистическо време: ЦСКА, ЦСКА, Левски, ЦСКА, ЦСКА, Левски...и останалото - пълнеж на А Група с цел задоволяване на масите! След 1989 г. нямахме късмет Гриша Ганчев, Домусчиев или Георги Илиев да вземе Спартак...май по едно време бяхме някакъв сателит на Велбъжд ама това е друга работа! А като няма пари - няма успехи! Сега и ние сме на отказ от първенството, въпреки че вече си фалирахме и нямаме дългове, ама нямаме и пари! Така че нашите успехи ще си останат в далечното бъдеще!
                    Виж с Левски нещата не са такива! При тези средства, които дават/ха Чорни и Батков, трябваше да имате поне 5-6 титли повече по време на демокрацията, да не говорим за "успехите ви" в евротурнирите!
                    Много ми е смешно на датата на обесването на Левски като наредят футболистите под строй да поднасят венци, много изтъркан PR, който мен вече взе съвсем да ме дразни!

Относно изборите - не е тук мястото - ама аз не гласувах! От две куци магарета, не ми дойде някак да отида и да избера по-малко-куцото! Така или иначе нищо не зависи от него! За две години нищо не може да направи, още повече без подкрепа от "централната власт"!

Коментар

• Така, басът с маринския за Гришата е уреден - всичко е точно и коректно Ново басче някой да иска в тази насока - явно ми върви с това момче
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ние шампионски медали си имаме - вярно, от малко повече години, но златото ръжда не хваща Да те питам ли къде е последния медал на Спартак варна? Или да запитам защо протестирахте срещу кирчо ментата, та си назначихте пак овечец от същото котило, че да же и от същата партия?
                        И моля да не слизаш до нивото на някои отрепки с това за преименуването - вие що петните името на водача на най-голямото робовладелско въстание, при това не на местно ниво, а в световен мащаб Имам малко по-високо мнение за теб, принципно.
                        Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Груйче, вчера сте заровили шампионски медал в "капсулата" под стадиона?

От къде го намерихте, назаем ли го взехте или го купихте след като не се вижда как ще го върнете обратно (след като има построен стадион отгоре)?

И не коментира предложението ми да се преименувате най-накрая, за да не петните името на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                            http://www.liveleak.com/view?i=ab6_1372968263

Откачени копеленца са бразилците.
                            Това е за 18++++++++++++++++++++++++
                            някой може да си издрайфа чевата.

Коментар

• http://www.liveleak.com/view?i=ab6_1372968263

Откачени копеленца са бразилците.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                За мен е отвратително, когато феновете (повечето на Левски) злорадстват и откровено се кефят на проблемите на ЦСКА. Това не е спортсменско, а явна демонстрация на примитивизъм и чудовищно оскотяване на масата. Едно е да ги размажат от бой на терена, а съвсем друго е да се кефят, че пернишките мутри са ги докарали до това дередже.

Съмнявам се, че феновете на Ливърпул ще се радват ако Ман Юн или Арсенал фалират.

ПП отдавна не съм фен на футбола, защото играта и спорта отстъпиха място на бизнеса и нагласените истории (това второто за БГ важи 100%)
                                Берти аз сън фен на ЦСКА вече 40 годин.От години ситуацията в клуба не ми харесва.Не разбирам как така Гриша Ганчев обича ЦСКА а не иска да извади пари и да го купи.Ако не се намери решение за погасяване на дълговете пътя е фалит и от окръжните групи.Аз пак ще обичам ЦСКА.Не искам далавери и мошеничества а почтени хора.Залага се на собствена школа млади момчета българи.Заплати по 2000 лева и здрава дисциплина.Който иска пари заминава в Реал или Манчестър

Коментар

Working...
                                X