Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеman-e, ще ме прощаваш, но за тази година специално говориш пълни глупости - ливера играха и двата мача с титулярите, чесли - също, нюкясъл и тотенхамите - и те. Кой според теб е отписал турнира? просто ливера, както обикновено, се издъниха в защита, иначе играха не лошо, а и зенит спокойно би се борил за топ 4 в англия.
Преполагам, че говориш за миналата година, когато и граждаите (то при тях е малко трудно да кажеш кои са титуляите, де, а и имаха кофти противник), и особено селяните от манчестър показаха традиционната английска надменност и съответно ядоха шамарите. А и ЛЕ си е кинта от стадионите - е, не е като да риташ срещу грандовете мансфийлд и шросбъри, а срещу нек'ви анонимници като порто, интер и т.н., ама все пак си е кинта
Не е важно кои играчи играят в даден мач, а как играят!
Снощи имах една колонка Над 1.5 за мачовете Лацио-Мгладбах, Лион-Тотнъм и Челси-Спарта! След като Лацио мушна два бързи гола и Лион вкараха си викам..работата опечена! Обаче към 60-та минута гол няма и взех че пуснах малко да гледам мача! Мога да го опиша само с една дума - ТРАГЕДИЯ! Тотнъм си игра ганкиното през цялото време!
Не знам дали въобще имаха положение, ...само една случайна греда на Адебайор, когато се опита от аутлинията да центрира, а топката с голяма парабола падна върху гредата!
В 91та минута, вече всички чакаха края и Дембелето (ама не Гарата - другия - по-неизвестния от двамата) взе че ритна топката в кьошето и 1-1! Аз доволен, а пък играчите и феновете на Лион въобще не разбраха от къде им дойде!
Същата работа беше и мача на Челси - уж трябваше да бият с много, а първото полувреме напълно бяха надиграни от Спарта - и гол пуснаха, и още 2-3 положения имаше за гостите! След почивката нещо като натиск имаше, ама "толкова много" се натягаха, че стигнаха до едно голово положение - само че за тяхно нещастие там се оказа Фернандо Торес и го изтърва...работата отиваше към продължения, обаче и тук луд късмет за мен! Азар потича 10на минути в края и взе че вкара!
Общо взето и двата отбора въобще не се изпотиха, ама лудия късмет ги прати в следващия кръг!
ПП Ливера са направили хубав мач, евала!...ама на Спалети ще му се наложи да тренира отбора си как да стои на стена при пряк свободен удар! За Нюкясъл разбрах, че победили с гол от грешно свирена дузпа, ама не съм гледал - не мога да коментирам!
Коментар
-
man-e, ще ме прощаваш, но за тази година специално говориш пълни глупости - ливера играха и двата мача с титулярите, чесли - също, нюкясъл и тотенхамите - и те. Кой според теб е отписал турнира? просто ливера, както обикновено, се издъниха в защита, иначе играха не лошо, а и зенит спокойно би се борил за топ 4 в англия.
Преполагам, че говориш за миналата година, когато и граждаите (то при тях е малко трудно да кажеш кои са титуляите, де, а и имаха кофти противник), и особено селяните от манчестър показаха традиционната английска надменност и съответно ядоха шамарите. А и ЛЕ си е кинта от стадионите - е, не е като да риташ срещу грандовете мансфийлд и шросбъри, а срещу нек'ви анонимници като порто, интер и т.н., ама все пак си е кинта
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВъобще не мога да разбера защо английските отбори се борят за местата от 4то надолу, след като влезле веднъж в ЛЕ показват тотално нежелание да драпат напред?
Май Фулъм преди 4-5 години бе последния, който игра до края, ама те някак несериозно минаха тогава между капките, защото никой не ги смяташе за опасен противник!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Въобще не мога да разбера защо английските отбори се борят за местата от 4то надолу, след като влезле веднъж в ЛЕ показват тотално нежелание да драпат напред?
Май Фулъм преди 4-5 години бе последния, който игра до края, ама те някак несериозно минаха тогава между капките, защото никой не ги смяташе за опасен противник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеБрей, Ливърпул си е марка - докараха до 3:1....Last edited by Nikola; 22.02.2013, 09:36.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНа Анфийлд засега е луд смех...
чехли -> пълен смях ....................... и тука някакви чехи ги държат на "синджира" до 90-тата минута
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекакво искаш да кажеш с това гиф-че? не разбирамThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че се е опитал да разубеди Дейвид Гил да не напуска Манчестър Юнайтед.
"Той говори с мен за това преди няколко седмици. Бях изненадан, защото той все още е млад. Въпреки това го разбирам. Да си 16 години на служба в Юнайтед, въобще не е лесно. Той ще се справи отлично в УЕФА и ще даде много на футбола", каза сър Алекс по повод решението на Дейвид Гил.
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил ще напусне поста си в края на юни, но ще остане на работа в клуба на друга позиция.
Гил работи на "Олд Трафорд" от 1997 година, като пое длъжността на изпълнителен директор през 2003 година. От юли той ще бъде заменен от досегашния си заместник Ед Удуърд.
Гил изпълнява също така длъжността на вицепрезидент на Футболната асоциация, а освен това е кандидат за място в Изпълкома на УЕФА.
http://corner.dir.bg/news.php?id=13165903Only God Can Judge me...
Коментар
-
Интересна статистика:
Оказа се, че защитата на отборите от италианската Серия А е намерила формулата, по която да противодейства на суперзвездата на Барселона Лионел Меси. Дребничкият аржентинец никога не е отбелязвал гол от игрова ситуация на отбор от Ботуша. Във всичките 10 пъти, в които четирикратният носител Златната топка се е противопоставял на тимове от Италия е инкасирал едва 3 гола и то от дузпи.
В снощния първи осминафинален сблъсък за Шампионската лига срещу Милан (0:2), Меси продължи традицията.
Ето и статистиката на срещите:
1. Барселона – Удинезе – 4:1 – 28.9.05 г. - Меси не бележи гол
2. Интер – Барселона – 0:0 – 16.9.09 г. - Меси не бележи
3. Барселона – Интер – 2:0 - 25.11.09 г. - Меси не бележи
4. Интер – Барселона – 3:1 – 20/4.10 г. - Меси не бележи
5. Барселона – Интер – 1:0 – 28.4.10 г. - Меси не бележи
6. Барселона – Милан – 2:2 – 13.9.11 г. - Меси не бележи
7. Милан – Барселона – 2:3 – 23.11.11 г. - Меси се разписва от дузпа
8. Милан – Барселона – 0:0 – 28.3.12 г. - Меси не бележи
9. Барселона – Минал – 3:1 – 3.4.12 г. - Меси се разписва 2 пъти от дузпа
10. Милан – Барселона – 2:0 – 20.2.13 г. - Меси не бележи
При положение,че аз също не съм отбелязвал на италиански отбор можем спокойно да заключим,че Меси е добър (почти)колкото менOnly God Can Judge me...
Коментар
-
какво искаш да кажеш с това гиф-че? не разбирамИначе циганката не е лоша - има голяма уста и до там
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар