If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aми като не слушаш е така - аз с такива експерименти миналата година, в зор да стигна Колеца по-бързо, сам се преебах и престанах да се напъавм още януари месец Все пак Бандтнер ти носи една точка, което си е ок, като някаква минимална компенсация
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
груйчо, гледам те, че се опитваш да оракулстваш, че дори и си вярваш .................................... та затова , ако познаеш тази седмица кой футболист съм купил ще те призная и една бутилка по твой избор ще те почерпя
И аз си го купих тоя бастун, даже го сложих капитан - все пак вкара и в двата мача на Дания. Викам си ще има самочувствие - една дузпа и едно центирране и ето ти 30 точки. Но... тоя е дърво неземно - бях забравил з/о го изгониха от Арсенал - нямало да се връща, то него кой ли го иска, та чак той имал избор!...
Никола и Грую бяха прави, че не тр. да се рискува, ама ...
е, чак пък трагедия - на 70 точки си зад мен, което не е чак толкова зле, при положение, че аз си мисля, че съм разбирач Е, тази седмица не е много далаверска за теб, но все пак има и такива моменти
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
груйчо, гледам те, че се опитваш да оракулстваш, че дори и си вярваш .................................... та затова , ако познаеш тази седмица кой футболист съм купил ще те призная и една бутилка по твой избор ще те почерпя
жалко, че чак сега го виждам - щях да съм 1 бутилка напред Бендтнер и аз го мислех като опция, но се отказах. Отказзх се в последния момент и от Шоукрос, но здраве да е
Колец, казах ли ти, че Джеко няма да играе, а ти си вярваш на стаистики (беше 100% сигурно, че Балотели ще е титуляр за негова сметка) - за огромно мое съжаление, не беше дори и в групата, че да го пуснат за 3 минути накрая и съвсем да изядеш дървото, че сега оня измисленяк Ибата, въпреки че го остави извън състава (да пуснеш Моузес вместо Ба - направо велико решение), е ти донесе 5 точки и пак ще те покрие късмета. К'во да праиш и това го има, ама що все при теб се случва
Ако не беше световният имеприализъм и ултра късмет(хеттрика на Ба като гост на Стоук), както и моята глупост с капитаните минлата седмица, щях да съм стопил наполовина разликата, но.....
Абе той е такъв калитар, че вземи да умери бе.
Иначе отборчето ми тази нощ се качи с още 0.3 и днес, като Бейл се качи още веднъж плана ще бъде преизпълнен.
Еми... да има - аз какво съм виновен?! Аз мислих, мислих и реших да рискувам - със 100 точки бихайнд нямам голям избор - трябва да рискувам. Тоя Кольо се оказа много дОбър, вместо да го стигам ми бяга!
Ее Марински. За това и не ти приех баса. Просто нямаше да бъде честно спрямо теб. Иначе догодина няма да те пожаля.
А аз също съм без защита, но аз съм си така от началото на сезона, защото за мен защитата е без значение, трябват ми халфове и нападатели. Засрга тактиката ми не е много успешно, но има време, стратегията ми да успее....
Еми... да има - аз какво съм виновен?! Аз мислих, мислих и реших да рискувам - със 100 точки бихайнд нямам голям избор - трябва да рискувам. Тоя Кольо се оказа много дОбър, вместо да го стигам ми бяга!
А аз също съм без защита, но аз съм си така от началото на сезона, защото за мен защитата е без значение, трябват ми халфове и нападатели. Засрга тактиката ми не е много успешно, но има време, стратегията ми да успее....
Продал си Нани или държиш Ба - а стига бе, не мога да повярвам, А това, че се водиш по статистики е твърде вероятно да ти изяде главата - аз смятам, че Джеко няма да играе, пък да видим Иначе бейл е ок, ама е крайно време да спре да му връзва
А бейл при продажба на Нани ми беше в другия пост, ама нещо системата го резна, та ме мързеше пак да го списвам и те оставах само с нападатели
Абе логиката ти като цяло е правилна до един момент, но за да не те мъча ще ти кажа.
Взех Джеко и Бейл. И двамата са value for money. Можех без проблем да взема Агуеро, но всички го имате и за това реших да рискувам с играч, който е дал повече последните кръгове от Агуеро и едно евентуално негово добро представяне ще ви съсипе. От друга страна Агуеро имаше някаква контузия и на всичкото от горе пътува чак от Аржентина и като към това добавиш факта, че имат мач за ШЛ през седмицата не мисля, че Манчини ще го рискува. По-скоро ще пусне тарана Джеко срещу физическия отбор на свраките.
Бейл го взех, защото напоследък започна да играе много силно и е евтин 7.9 и отново никой го няма. Просто реших да рискувам с играчи, които ги нямате. Друга причина за -4 беше това, че очаквах Джеко и Бейл да се качат по два пъти през паузата.За съжаление, обаче до момента само Бейл се качи два пъти, а Джеко само веднъж.
писах едно дълго, ама нещо се бъгна и сега ме мързи да го пренаписвам. В резюме - трябва да продадеш поне един скъп играч и Ба. Скъпите играчи са ти Нани, Силва, РВП и Руньо - единствен вариант Руньо. Т.е. имаш около 19 милки кеш, а в момента имаш 1.9 милки кеш, т.е. купил си 2 нападателя за 17 милки. Отбори, от които се чакат голове - Арсенал (имаш си), Сити (нямаш), Тотнъм (нямаш), Манчо (вече продаде Руньо), Челси(кофти мач), т.е трябват ти Сити и Тотнъм. При сити опциите са 3 - Агуеро, Джеко и Балотели, а в Тотнъм една - Аде. Ти пари за Агуеро нямаш, щото ще ти останат много малко кинти, макар, че има и такъв минимален вариант, но реално:
1 Опция (много вероятна) - продал си Руни и Ба, купил си Джеко/Балотели (по-скоро Джеко, че много вярваш на статистики и това ще е голяма грешка ) и Аде
2. Опция (малко вероятна) - продал си Руни и Ба, купил си Агуеро и дребен нападател, като за около 6 милки, примерно Ди санто, че любимеца ти Боянчо го имаше
Логика - апропо, имаш ли аквариум
Коментар