IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за края на сезона, ако водиш - да, тогава тази тактика е добра, но засега просто ти върза . Ако беше взел Бейл преди 2 кръга - да, браво, беше му време да почне да вкарва, ама 3 поредни мача за играч като него си е ултра грухтене, както ти обичаш да казваш. Ето ти тип от мен - аз очаквам следващият мач Руни да нашие 2-3 гола, просто малко дълга му дойде паузата и головата суша, отчасти и заради малоумията на Съра. Чаках го още предишния мач, ама не би.....
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ВдВ беше ясно, че се очаква да даде точки. Все пак той може би е играча в най-добра форма след РвП в момента в Англия. Това, което ти убягва на теб е стратегическия аспект на играта.

Именно понеже всички очаквахте ВдВ да шие, аз реших да рискувам с взимането на Бейл. Един вид просто бетнах, че ВдВ няма да успее да продължи свръхестествената си форма и че Бейл ще намери формата си отново. В този случай нещата ми сеполучиха за разлика от случая с Джеко. Просто това са този тип differential играчи, които никой ги няма и са евтинки. Към края на сезона просто ще купувам вашите играчи и така ще се старая да държа разликата.

А и очаквам Бейл да вземе 3 точки бонус.
      Last edited by Nikola; 22.11.2011, 12:08.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Аз си мислих, че този беше последния кръг. Е значи нищо не е решено още. 16 точки разлика е абсолютно нищо.

Иначе виж колко ти е елементарна логиката. Ревеш, че съм купил Бейл след два кръга, в които направи 14 и 13 точки, а не когато правеше абсолютно нищо... Е нали за това се гледат статистики и моментната форма играча бе Груец? Сега ще видиш, че Бейл ще стане основния играч на Тотнъм и дори още тази седмица ще добави +0,2 на стойността на отборчето ми. И стига вече с този късмет. Все някой друг ти е виновен на теб.
        мда, нишо не са 16 точки, ей го де са Не ме разбираш правилно или пък аз не се изразявам добре - до момента няма полузашитник, който да му е вързало 3 поредни мача и да има по над 11 точки. Затова и не очаквах този кръг на Бейл пак да му тръгне, ама на - черен лебед, също като хеттрика на Ба срещу Стоук. Ако не вярваш на моето, виж Боянчо - той не само не е взел Бейл, а се е подсигурил с ВДВ и дори му е капитан. Що ли - ами шото ин форм плейъра в Тотнъм е именно ВДВ, да не говорим, че бие дузпи, фалове, корнери, абсолютно всичко и на много по-предна позиция от Бейл. Ама на - за мен - фейл, за теб - 11 точки от Бейл Цената винаги значи качество, но понякога има дребни флуктуации - това за мен си беше късмет, както и това, че Манчо се насират напоследък и Руууни не вкрава, а в последния мач бе нападател. За разлика от покупката ти на Перси - страхотен избор, базиран на очаквания - крайно време беше да почне да вкарва и ти го целна от началото. Те така

И да, най-вероятно ще качи още поне 0.2
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз си мислих, че този беше последния кръг. Е значи нищо не е решено още. 16 точки разлика е абсолютно нищо.

Иначе виж колко ти е елементарна логиката. Ревеш, че съм купил Бейл след два кръга, в които направи 14 и 13 точки, а не когато правеше абсолютно нищо... Е нали за това се гледат статистики и моментната форма играча бе Груец? Сега ще видиш, че Бейл ще стане основния играч на Тотнъм и дори още тази седмица ще добави +0,2 на стойността на отборчето ми. И стига вече с този късмет. Все някой друг ти е виновен на теб.

Коментар

Груец, май ти взех баса, а?
            ъхъ, на 99.9% си го взел - водиш 14 точки + още 2 бонус, при оставащ само 1 кръг и то отече. Много ти връзва в понеделник - преди Ба, сега Бейл, вземи пусни тото или ходи по курви Това с Бейл беше ултра късмет - в последните 3 мача има 3 гола и 3 асистенции, при положение, че в предишните 8 имаше само един гол И това при положение, че всички го купиха вече, а когато тълпата купи някой, значи ще следва осиране.

Вече минавам на друга тактика с теб - ако имаш играч, който да играе в понеделеник, няма да се обяснявам преди вторник сутрин във форума, щото явно ти предизвиквам късмета и ще залагам на отбора, който ти имаш представител. Така при всички положения ще съм на далвера

Коментар

• Груец, май ти взех баса, а?

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              НЕДЕЙ ДА МАНИПУЛИРАШ ФОРУМА
              .
              Има в предвид, че си направил много точки за възможностите ти. хахаха
              Last edited by Nikola; 22.11.2011, 09:09.

Коментар

• Прибирам се преди малко и гледам Бейл с две аситенции. Тоя вол може и да ми спаси кръга, ако ВдВ не се разшие второто полувреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Мисля, че не. Трансферът си е окончателен и въпреки, че през цялото време, през което кръга е отворен, можеш да променяш отбора си както пожелаеш, всеки следващ трансфер ти е -4, разбира се ако не решиш да набиеш wildcard
                  И аз съм заплашен да получа 1+1 от капитана си, защото Силва ми е втори избор, а ван дер Ваарт не е сигурно дали ще играе срещу Вила, колкото и да се кълне Реднап, че ще го пусне. При мен се получи нелепа ситуация със защитата, защото и двамата ми защитници със сухи мрежи съм оставил резерви, за сметка на Клиши и Енрике, които са само с по 2 точки

Гридъ, Хаки, гридъ, да ти кажа честно и аз се замислих върху тази ситуация, как горе-долу бая логични избор на ВДВ и вице Силва, при неигра на ВДВ си е ултра дърво. И като се замисля, че и аз го обмислях този вариант и

Да, няма сторниране - кой ибал, ибал, кака се ожени. И причината е много логична - ако рпавиш трансфери оше в събота има твърде голяма вероятност да си вземеш играч, който да качи 0.2 милки до края на трансферната седмици - гредата е, че може и да се контузи, примерно Риск, ама без него не може. То и с капитаните е същата работа

Коментар

• ВдВ ще играе със сигурност. Дори вчера го сподели в туитър акаунта си така че спокс Хаки.

Иначе трансферите са окончателни и не мога да се сторнират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                      Стига бе, аз също го взех тоя с оглед лесната програма на отбора му в следващите 6 кръга, ама в този не се изплати инвестицията, а се вътрих и с 4т. защото бях заменил защитник. Чудих се между него и Класнич и сбърках засега. Гледам че този кръг масово сме яли дървото, само Грую има добър резултат но всичко му е от 2-ма играчи. Моя капитан Силва 1+1 точка ми донесе. Явно тук вече никой не е твърд титуляр.
                      Между другото ако си изхабил свободния трансфер за седмицата, можеш ли да сторнираш смяната и да направиш друга преди крайния срок?
                      Мисля, че не. Трансферът си е окончателен и въпреки, че през цялото време, през което кръга е отворен, можеш да променяш отбора си както пожелаеш, всеки следващ трансфер ти е -4, разбира се ако не решиш да набиеш wildcard
                      И аз съм заплашен да получа 1+1 от капитана си, защото Силва ми е втори избор, а ван дер Ваарт не е сигурно дали ще играе срещу Вила, колкото и да се кълне Реднап, че ще го пусне. При мен се получи нелепа ситуация със защитата, защото и двамата ми защитници със сухи мрежи съм оставил резерви, за сметка на Клиши и Енрике, които са само с по 2 точки
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        И аз си го купих тоя бастун, даже го сложих капитан - все пак вкара и в двата мача на Дания. Викам си ще има самочувствие - една дузпа и едно центирране и ето ти 30 точки. Но... тоя е дърво неземно - бях забравил з/о го изгониха от Арсенал - нямало да се връща, то него кой ли го иска, та чак той имал избор!...
                        Никола и Грую бяха прави, че не тр. да се рискува, ама ...
                        Стига бе, аз също го взех тоя с оглед лесната програма на отбора му в следващите 6 кръга, ама в този не се изплати инвестицията, а се вътрих и с 4т. защото бях заменил защитник. Чудих се между него и Класнич и сбърках засега. Гледам че този кръг масово сме яли дървото, само Грую има добър резултат но всичко му е от 2-ма играчи. Моя капитан Силва 1+1 точка ми донесе. Явно тук вече никой не е твърд титуляр.
                        Между другото ако си изхабил свободния трансфер за седмицата, можеш ли да сторнираш смяната и да направиш друга преди крайния срок?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          няма такова нещо

груйчо е с 55 т. до сега

николчо е с 44 т. до сега

аз съм някъде по средата, а вие двамата имате и по още двама човека които ще играят довечера....
                          откога 52 е по средата между 44 и 55 Колеца има 2 играчи довечера, които прнципно са взаимноизключващи се, ти имаш нападател, а аз имам такуващ хал, който я играе, я не, така че не е много ясно кой от тримата ще е начело след мача довечера. Надявам се да съм аз, естествено

П.С. А Бендтнер се оказа по-добра инвестиция от Рунтавото - 3 срещу 2 точки. Ако и наРунтавото му беше вързало с някой гол бая щях да дръпна, но..., Абе в лонг търм цената си е ултра важна и винаги бие временния пърфорсманс - формата е временна, класата е вечна

Коментар

Полки пак е изригнал с една торба точки.
                            няма такова нещо

груйчо е с 55 т. до сега

николчо е с 44 т. до сега

аз съм някъде по средата, а вие двамата имате и по още двама човека които ще играят довечера....

Коментар

• Мале какъв фейл е този кръг.

Мариснки може ли такова нещо бе? Хем те предупредихме. Полки пак е изригнал с една торба точки.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                И аз си го купих тоя бастун, даже го сложих капитан - все пак вкара и в двата мача на Дания. Викам си ще има самочувствие - една дузпа и едно центирране и ето ти 30 точки. Но... тоя е дърво неземно - бях забравил з/о го изгониха от Арсенал - нямало да се връща, то него кой ли го иска, та чак той имал избор!...
                                Никола и Грую бяха прави, че не тр. да се рискува, ама ...
                                чудих се между бендтнер и крауч кой да взема на мястото на Ба-бата, но изтеглих късата клечка за поредна седмица

без да рискуваш нямаш шанс да догониш николчо -> ако играеш на сигурно дистанцията между двамата винаги ще си е една и съща

успокояващото е, че и рунката да вземеш за 12 милки ти носи 2 т. и бентнер да вземеш на половин цена ти носи пак 2 т.
                                Last edited by 2012; 21.11.2011, 13:51.

Коментар

Working...
                                X