Мдам не ти е далавера да държиш толкова скъп играч, който не само не е във форма, но и не се знае, дали ще играе. То тъпото е че с Фъргюсън няма как да знаеш, дори и да чакаш до последния момент.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИзмислих трансфера за следващата седмица и най-вероятно утре ще го направя.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениениколчо, ти един ден като пораснеш ще станеш голямо пишлеме, но сега си още малко "такова"The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеШегувам се бе полки. Не приемай всичко толкова на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБа ще ми бъде дългосрочен
Първоначално изпратено от Nikola на 18.11 Разгледай мнениеОставих Ба за този кръг, но идния ще замине завалията
Първоначално изпратено от Nikola на 06.11 Разгледай мнениеС тъга ще продам Ба, защото ми даде супер много точки.
Магарето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз еба много яко и дълго
-Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.
Та као продължиш така да си връткаш гъза, верно ще станеш богNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениещом казваш...
Груец, не рискувай с Руунката. После пак ще се оправдаваш с този си ход.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИмах в предвид, че си направил много точки за възможностите ти. хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеТоест според теб long term Ба е по-добър вариант от Стърич... Аз ще видя какво ще стане в шампионската лига и тогава ще преценя...
За защитата съм съгласен че Челси допускат голове но следващия кръг според мен ще бият много на нула и затова по скоро се чудя дали Луис ще е титуляр или не... но това май само АВБ го знае..
Ти с Дзеко и Ван Пърси ли си в следващия кръг в атака? или ще пускаш и Ба....Юнайтед ще бият с 1:0 или 2:0 според мен, ама може и Бербатов да вкара там
Груюу има най силното нападение, ама на мен ми е доста скъпо- незнам как го е направил, тъпото е че не е сложил Пърси за капитанИначе мисля да пусна Ба срещу нас. Защитата ни е абсурдно слаба и мисля, че ще ни боднат едно голче.
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Тоест според теб long term Ба е по-добър вариант от Стърич... Аз ще видя какво ще стане в шампионската лига и тогава ще преценя...
За защитата съм съгласен че Челси допускат голове но следващия кръг според мен ще бият много на нула и затова по скоро се чудя дали Луис ще е титуляр или не... но това май само АВБ го знае..
Ти с Дзеко и Ван Пърси ли си в следващия кръг в атака? или ще пускаш и Ба....Юнайтед ще бият с 1:0 или 2:0 според мен, ама може и Бербатов да вкара там
Груюу има най силното нападение, ама на мен ми е доста скъпо- незнам как го е направил, тъпото е че не е сложил Пърси за капитанLast edited by Avalanche; 22.11.2011, 11:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИ аз очаквам Рууни да изригне и веднага след това ще го придърпам, но просто на този етап не ми се оправдава покупката на играч струващ 11.9, който последните 4 мача е дал 1, 2, 2, 4, 2Когато влезе във форма, тогава ще го взема. Един вид същата тактика, като с Бейл.
Много е важно следващия кръг да сложиш Рунката капитан.
Успех в другата лигаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Зависи, кога си купил Ба. Аз лично не мисля да го продавам изобщо. След мача им с нас програмата им става много добра и ако съумее да продължи формата си ще е супер инвестиция. Челси са ми странни още и наистина не мога да преценя, дали Стъридж е титуляр или не е.
Челси допускат голове и ще продължат да допускат, така че в дългосрочен аспект аз поне не бих имал защитник на Челски. Следващия кръг ще грухтят халфовете.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
За следващия кръг съм любопитен за мнението ви
Според вас струва ли си да заменя в нападение Ба за Стърич или Класнич, не знам дали Стърич ще е титуляр - а Челси ще отнесат вълците.
В защита се чудя да сменя Компани или Д. Луис за някой от защитниците на Суонзи, в петък дали ще има яснота дали Луис ще играе ако играе ще го оставя..
Изобщо кои са ви фаворити в нападение за следващия кръг? освен Пърси де.. предполагам Ман сити - Ливърпул ще завършат 1:1 така че техните нападатели не са на далавера
Коментар
-
И аз очаквам Рууни да изригне и веднага след това ще го придърпам, но просто на този етап не ми се оправдава покупката на играч струващ 11.9, който последните 4 мача е дал 1, 2, 2, 4, 2Когато влезе във форма, тогава ще го взема. Един вид същата тактика, като с Бейл.
Много е важно следващия кръг да сложиш Рунката капитан.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар