If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, засега делиш 5-то място, а и миналата година имаше по-добро постижение в началото - беше около топ 50 в света. Но си е успех, де, продължавай в същия дух, ама и късмета те е цунал яко
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
а някой може ли да ми обясня малоумщината да се купуват Якубу и Сесеньон, при кофти мачовете, които имат? То бива стадно поведение и липса на кинти, за да си купят нешо по-свястно, ама да продаваш ба за Якубу е тъпо - хем губиш много кинта, заради маржа в цената, хем Якубу е с кофти програма. Стадо, но понякога вади късмет, катос Асу екото
Аз тоз мишок сесеньончето отдавна съм го купил и да се е*а го оставих резерва точно когато направи мача на сезона си!!!
и друга много интересна врътка - Ба го разпродават с над 200К, а цената му е паданала с едва 0.1 милка. Компани пък е с над 70К продажби, а дори не е мръднал, както и Джоунс. Мафия?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
а някой може ли да ми обясня малоумщината да се купуват Якубу и Сесеньон, при кофти мачовете, които имат? То бива стадно поведение и липса на кинти, за да си купят нешо по-свястно, ама да продаваш ба за Якубу е тъпо - хем губиш много кинта, заради маржа в цената, хем Якубу е с кофти програма. Стадо, но понякога вади късмет, катос Асу екото
Ами ти с Адебайор си имаш приказка - няма-няма и току го продадеш, а на следващия кръг го купуваш Сега да опрем пак до късмета, който е неизменна част от играта:
- на теб ти се наложи да разкараш Компани, заради червен картон и хоп, баш тогава се появи уайлд картата
- на мен ми се наложи да разкарам Вермален (бахти и малоумната контузия) и хоп 2 трансфера (т.е. -8 точки, щото уайлд картата почва да тече от следващия кръг). Не стига това, ми загубих потенциални 5 точки (заради смяната), а Болтън направиха мача на сезона си точно срещу Евъртън
- всички трябваше да се купят зашитник от Тотенхамите - аз си взех най-скъпият и съответно с най-токуващ играч, другите, дет нямат кинти си взеха по-евтиния. Е, по-евтиния пак направи мача на сезона си.
- хубаво, че поне уцелих капитаните, че можеше и хептен мазало да стане. А сложих Бейл, щото очаквах повечето да са с Аджебату
Та като изключим късмета, бравос за отличния сезон до момента във фентъзито - размазваш ме отвсякъде, но и това го има в зара, а той все някога се обръща.....
ами когато не знаеш какво да правиш, просто не правиш нищо - има едно правило: колкото повече се връткаш, когато к'ра ти е опрял дог'за, толкова повече ти влиза. Та в такива моменти, просто седиш и стискаш
Аз също не знам дали ще си играя уайлда. Обикновено през януари има много отложени мачове и е врътка да си купиш отбор за конкретен кръг, но тази година няма такава опция, така че умната или русата
декември ми обърна представите за отбор - разни хаймани от по 5-6 милиона направиха повече точки от играчите ми за по 10 млн... силва нищо не прави, нани е дупка, агиеро влиза за по 50-70мин на мач, руни е пропаст, перси от края на ноември е дупка, адебайор вкарва веднъж на 5 мача, ВДВ не го коментираме изобщо... от началото на годината го умувам и все Х....
заваля сняг и техничарите издъхнаха, дойде времето на яките маймуни, ма те пък отлетяха към топлите страни...
Коментар