IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси полки. Ще почерпя задължително, ако приключа в топ5 на България в края на сезона.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Най-накрая пробих в топ5 на България.
      е, засега делиш 5-то място, а и миналата година имаше по-добро постижение в началото - беше около топ 50 в света. Но си е успех, де, продължавай в същия дух, ама и късмета те е цунал яко
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Най-накрая пробих в топ5 на България.
        честито .................... и да почерпиш
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Най-накрая пробих в топ5 на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            а някой може ли да ми обясня малоумщината да се купуват Якубу и Сесеньон, при кофти мачовете, които имат? То бива стадно поведение и липса на кинти, за да си купят нешо по-свястно, ама да продаваш ба за Якубу е тъпо - хем губиш много кинта, заради маржа в цената, хем Якубу е с кофти програма. Стадо, но понякога вади късмет, катос Асу екото
            Аз тоз мишок сесеньончето отдавна съм го купил и да се е*а го оставих резерва точно когато направи мача на сезона си!!!

После кажи че няма късмет и в тая игра

Коментар

• Груеца и късмета.....

20 кръга късмет, това със сигурност трябва да ти говори нещо. Не?

Ти още ли не проумя, че това да имаш скъпи играчи не означава, че ще правиш много точки.

Коментар

• и друга много интересна врътка - Ба го разпродават с над 200К, а цената му е паданала с едва 0.1 милка. Компани пък е с над 70К продажби, а дори не е мръднал, както и Джоунс. Мафия?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• а някой може ли да ми обясня малоумщината да се купуват Якубу и Сесеньон, при кофти мачовете, които имат? То бива стадно поведение и липса на кинти, за да си купят нешо по-свястно, ама да продаваш ба за Якубу е тъпо - хем губиш много кинта, заради маржа в цената, хем Якубу е с кофти програма. Стадо, но понякога вади късмет, катос Асу екото

Коментар

• Ами ти с Адебайор си имаш приказка - няма-няма и току го продадеш, а на следващия кръг го купуваш Сега да опрем пак до късмета, който е неизменна част от играта:
                    - на теб ти се наложи да разкараш Компани, заради червен картон и хоп, баш тогава се появи уайлд картата
                    - на мен ми се наложи да разкарам Вермален (бахти и малоумната контузия) и хоп 2 трансфера (т.е. -8 точки, щото уайлд картата почва да тече от следващия кръг). Не стига това, ми загубих потенциални 5 точки (заради смяната), а Болтън направиха мача на сезона си точно срещу Евъртън
                    - всички трябваше да се купят зашитник от Тотенхамите - аз си взех най-скъпият и съответно с най-токуващ играч, другите, дет нямат кинти си взеха по-евтиния. Е, по-евтиния пак направи мача на сезона си.
                    - хубаво, че поне уцелих капитаните, че можеше и хептен мазало да стане. А сложих Бейл, щото очаквах повечето да са с Аджебату

Та като изключим късмета, бравос за отличния сезон до момента във фентъзито - размазваш ме отвсякъде, но и това го има в зара, а той все някога се обръща.....

Коментар

• Аз промених изцяло отбора.

Компани, Адебайор и Асу Екото са аут. Тотална бъркотия сътворих дано не се възползвате.

Коментар

• ами когато не знаеш какво да правиш, просто не правиш нищо - има едно правило: колкото повече се връткаш, когато к'ра ти е опрял дог'за, толкова повече ти влиза. Та в такива моменти, просто седиш и стискаш

Аз също не знам дали ще си играя уайлда. Обикновено през януари има много отложени мачове и е врътка да си купиш отбор за конкретен кръг, но тази година няма такава опция, така че умната или русата

Коментар

• ми не знам какво да го правя

декември ми обърна представите за отбор - разни хаймани от по 5-6 милиона направиха повече точки от играчите ми за по 10 млн... силва нищо не прави, нани е дупка, агиеро влиза за по 50-70мин на мач, руни е пропаст, перси от края на ноември е дупка, адебайор вкарва веднъж на 5 мача, ВДВ не го коментираме изобщо... от началото на годината го умувам и все Х....
                          заваля сняг и техничарите издъхнаха, дойде времето на яките маймуни, ма те пък отлетяха към топлите страни...

Коментар

• я, някой събуди умрялата тема. къв ти е проблема с уайлда?

Коментар

• забравихте я тая тема вече
                              ц ц ц

дайте идеи за уайлдкардда че ми е хикс...

Коментар

Демба Ба.. take a bow son....
                                Съгласен!
                                Ще го чакам с нетърпение да се върне.

Коментар

Working...
                                X