IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а дано да не вкара Този кръг имам късмет в битката с теб - Мойсей ти е резерва, а там са 9 точки, продаде Вермаелен преди кръга, а и той ти е 10 точки. вила вкараха гол в последната минута и от там ти отекоха 4 точки, направи един трансфер повече от мен - още 4 точки (друг е въпроса, че ако знаех, че Кели не е контузен, а те до последно пишеха, че е контузен, нямаше да правя трансфер), така че не се оплаквам
    П.С. Сега гледам, че и вратарите си омотан и от там си минус 4 точки, а и Синклеър изпусна дузпа, т.е. поне минус 9 точки (с бонуса), а и капитан ти е най-слабо представилия се нападател до момента, та този кръг с малко повече късмет от твоя страна или поне липса на каръщина, спокойно можеше не само да ме настигнеш, но дори и да ме изпревариш
    Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Груец, с тоя олиго Григо ще трябва да те бия тука, така че дано Скъртел вкара два гола
    Last edited by Грую Груев; 13.03.2012, 14:37.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Поздравления за тези, които все още държат Персиеца - оказа се единствения играч, който си заслужава да имаш през целия сезон.
      А за останалите, сред които съм и аз, утехата е, че до края на лигата има десетина кръга, в които сакатлъци дебнат зад всеки ъгъл.

А, и честито лидерство на "дяволските" фенове! Битката с гражданите явно тепърва предстои.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Казах ли ти, че Тейлър не еважен - нали видя какво направи Бен Арфа
        Именно де. Ако тоя глупак играеше щяха да бият Арсенал. И Арфа няма абсолютно нищо с Тейлър. Бен Арфа игра втори нападател. Груец, капитаните в на футболните отбори не се избират, ако не са важни. Проумей го това.

Иначе 3 бонус на РвП. Не че се оплаквам, но не мисля че направи нищо кой знае какво.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Полкич, специално за теб

aбе тази дали може да я купя за фентъзито, че гледам ще става титуляр за Манчо, а и феновете им бая добре са се ориантирали, че хомосекшуъли, хомосекшуъли, ама нали трябва да се въдят и малки манчета - Феновете на Юнайтед предлагат брак на съдийка
          Груец, с тоя олиго Григо ще трябва да те бия тука, така че дано Скъртел вкара два гола

Коментар

• тейлър защо не играе, пак ли е контузен?
            много тъпо ми се получава с трансферите в последно време - откак взех тейлър не знам дали ми е донесъл точки, взех сесеньон и получи картон, тоя кръг смених ричардс за компани и сега страдам...
            приключвам с трансферите вече за тоя сезон - то колко повече се въртя по-влиза, епаси...

Коментар

• Полкич, специално за теб

aбе тази дали може да я купя за фентъзито, че гледам ще става титуляр за Манчо, а и феновете им бая добре са се ориантирали, че хомосекшуъли, хомосекшуъли, ама нали трябва да се въдят и малки манчета - Феновете на Юнайтед предлагат брак на съдийка
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• e, пак излишна скормност - персийчето е с3 точки, което е горе-долу ок и за мен - в едната лига не те водя, но в другата ми е капитан, така че си е добре. Казах ли ти, че Тейлър не еважен - нали видя какво направи Бен Арфа

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Е как стига бе. Това е едно едно то най-важните неща в играта, пък като са и на капитана ти е още по-важно. Аз лично се надявам на 2 точки бонусче от РвП.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Е стига с тези бонуси де!

Добре че вкара само 1, че оставам на 2ро място в кръга след sirFaith!
                  Още стотина точки и влизам в 6цата
                  Е как стига бе. Това е едно едно то най-важните неща в играта, пък като са и на капитана ти е още по-важно. Аз лично се надявам на 2 точки бонусче от РвП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Мале тоя РвП вчера изпусна сигурно 3 чисти гола. Дан поне му дадат 3 точки бонус.
                    Е стига с тези бонуси де!

Добре че вкара само 1, че оставам на 2ро място в кръга след sirFaith!
                    Още стотина точки и влизам в 6цата

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Мале тоя РвП вчера изпусна сигурно 3 чисти гола. Дан поне му дадат 3 точки бонус.
                      ти ми кажи кой не изпусна да вкара гол от АРСЕНАЛ

3 точки за ВЕРМИНАТОРА от мен

забележително е, че в последните ни 4 мача в шипЪ 4 пъти обръщаме резултата след като са ни повели

Sunderland AFC 1-2 Arsenal FC ........ поведоха ни и ги обърнахме с гол на Крал Анри в добавеното време

Arsenal FC 5-2 Tottenham ................ от 0-2 се стигна до 5-2

Liverpool FC 1-2 Arsenal FC от 1-0 обърнахме на 1-2 с гол на ван Перси в добавеното време

Arsenal FC 2-1 Newcastle Utd ............. отново 0-1 и после 2-1 с гол на Верминатора в добавеното време

мисля, че едва ли има подобен случай във ВЛ, но статистиците ще кажат...
                      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Мале тоя РвП вчера изпусна сигурно 3 чисти гола. Дан поне му дадат 3 точки бонус.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                          Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Райън Тейлър си е написал в туитъра, че няма да играе довечера. Дано е вярно и РвП се разшие.
                          супер, че няма да играе

няма значение дали ван Перси ще вкара ................... важното е АРСЕНАЛ да вземе 3 точки, ако ще и с половин гол да ги бием...

go gunners
                          РАДОСТ, МНОГО РАДОСТ ДНЕС...

ГОЛЕМИ, МНОГО ГОЛЕМИ СМЕ ................ ВЕЛИКАНИ

Коментар

• от цяла България присъстват на юбилея --- 100 години БОТЕВ ПЛОВДИВ

Хиляди се събраха да отпразнуват вековния Ботев http://sport.plovdiv24.bg/336153.html

НА ТЪРЖЕСТВОТО са и от левски , и от цска БФС и т.н. ---- никой не оспорва, че сме на 100 години ................... само груйчо се опита да напише нещо против днес и преди няколко дни в съседната тема

Етър честити 100-годишнината на първи вековен клуб у нас

и т.н.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            а за Доростол и Луи Айер и аз се сетих, ама късно.
                            те не са доростол, а просто в силистра се е създал първия футболен клуб в България, но после един спира да съществува и друг правят и т.н., а някои път клуба се разцепва типично по български (както навремето преди 20 години петър петров-кучето се бореше с лафчис на кой е уефски, а преди 100 години е било още по-тежко положението --- свади, караници, разделения на клубове, събирания на нови клубове, обединения, кой ще пререгистрира първи в съда нещо си i t.n.)

гледай историята на футбола във варна

през 30-те години е имало два силни варненски отбора и са били яростни съперници -> на едната година единия е бил шампион, а на следващата другия е побеждавал .................. все едно левски и цецка големи съперници от софия и после да се обединят ; или БОТЕВ и льоко да се обединят както във варна и да имаме една история после ---------------- това може ли да стане

....................... а накрая уж са се обединили и след години се е пръкнал черно море варна

ха сега ми кажи , ако "владислав" е бащата, то "тича" ли е майката от която са се родили "черно море"варна

никой не отрича, че ги е имало тези отбори тогава, но днес ги няма

сега да ти кажа и за докоспор какво е положението --->
                            те приемат, че един от техните деди е бил пловдивския клуб спортклуб и от там си пишат начална дата 1926 година, а самото локо е създадено от железничари през 1936 година и няма нищо общо с тези от спортклуб, но на тях им се иска да сложат още 10 години към историята си и през тези 10 години тези от спортскллуб нямат никакви успехи, нито традии, нито нищо, а отгоре на това на по-късен етап (1936-1948) има официални мачове между спортклуб и локомотив ................. същата история както във варна между владислав и тича

и за какво са им тези 10 години днес като преди 11 години георги илиев - наркодилър N1 на Република България закрива чрез съда фк"локомитив" пловдив и четем в Държавен вестник бр. 102 от 27.11.2001 г. решение на Пловдивски окръжен съд:

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ал. 3 ТЗ С решение No 4460 от 24.VII.2001 г. По ф.д. No 2527/2001 вписа промени за ПФК Велбъжд-АД:
                            -Вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв. Лаута,стадион "Локомотив",
                            -Влива ПФК Локомотив -Пловдив-АД в ПФК Велбъжд-АД;
                            -Вписва прекратяване без ликвидация на ПФК Локомотив-Пловдив, чрез вливането му в ПФК Велбъжд-АД;
                            -Промяна наименованието на приемащото дружество на ПФК Локомотив Пловдив-1936-АД;

груйче, вземи и чети държавен вестник - знаеш като адвокат, че там е истината, нали

клуба на георги илиев си е кюстендилски, регистриран е в кюстендилски окръжен съд, шампионската титла от 2004 година и до днес си е в кюстендил и никой не смее да отиде и да я вземе -> нямат титла във витрината в Пловдив

локомотив 1936 - пловдив си е закрит

миналата година пловдивския съд вписаха отбор с име "локомотив 1926 - пловдив" създаден 2011 година , но се пишат със 85 годишна история и шампионска титла от 2004 година и носители на купата на съветската армия от 1986 година

събрали от няколко отбора данни и се кичат с чужди лаври

от спортклуб им е годината на основаване -> 1926 година
                            от локомотив 1936 им е купата на съветската армия през 1986 година
                            от кюстендил им е шампионската купа през 2004 година

..................... същото е и с черно море варна

Честита стогодишнина, Полкич - финал за купата ви желая, срещу шампиона, че да можете да игарете в Европа и догодина ви чакаме в А.
                            благодаря за честитката и пожелания

Стадиона в Коматево на мястото на стария ли ще е или на друго място?
                            ами сега има едно игрище на това място, но със съседните парцели на общо 66 дка ще се изградят 5 игрища + 1 маломерно, трибуна за няколко хиляди човека, възстановителен център и т.н. ................ по-късно и хотел, ако реши инвеститора....

Коментар

• е, щом се мислиш за нубиец, няма да споря
                              Сега по точки:
                              - ако Кунчо и Компани игареха, то Сити гаранция правеха клийн шийт, т.е. ти гореше с Ворм и 7 точки, а аз яак щях да имам 6+ от Компани
                              - ако ти бяха играли всички играчи, то нямаше да ти влязат 9 точки от коулкър сега
                              - Ворм си е моя грешка, затова и т написах, че е объркана смяна - моя объркана смяна
                              - какво съм виновен, че си заложил на куц кон като Гигси, който ще те спъва в бъдеще - този уикенд извади луд късмет със смяната му с Коулкър, ама следващия?
                              Уека и доходна и ще се броим май месец - последните 2 кръга и полки дръпна доста, та ще стане малко по-сложно

Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                              ааайде сега груец, аз като съм нуб и ти съвсем за мезе ме взе

синклер и аз го имам, и 1000 точки да беше донесъл не први разлика
                              вратаря ти не е объркам ами сам си си го сложил така очаквайки победа на шити (логична) а Ал-Хабси имаше по лесен мач
                              най-добрия ти защитник също е късмет че е контузен щото ако не беше щеше да играе вместо колкиър (или както там се чете) и щеше да си не с 9 ами с 2 точки от там така както махна вратаря на суонзи така щеше да махнеш и защитника
                              кунката и аз го имам - и той не прави разлика
                              една от малкото разлики между нас - Моузес, ти носи точките които реално се усещат

Коментар

Working...
                              X