а дано да не вкара

Този кръг имам късмет в битката с теб - Мойсей ти е резерва, а там са 9 точки, продаде Вермаелен преди кръга, а и той ти е 10 точки. вила вкараха гол в последната минута и от там ти отекоха 4 точки, направи един трансфер повече от мен - още 4 точки (друг е въпроса, че ако знаех, че Кели не е контузен, а те до последно пишеха, че е контузен, нямаше да правя трансфер), така че не се оплаквам

П.С. Сега гледам, че и вратарите си омотан и от там си минус 4 точки, а и Синклеър изпусна дузпа, т.е. поне минус 9 точки (с бонуса), а и капитан ти е най-слабо представилия се нападател до момента, та този кръг с малко повече късмет от твоя страна или поне липса на каръщина, спокойно можеше не само да ме настигнеш, но дори и да ме изпревариш

П.С. Сега гледам, че и вратарите си омотан и от там си минус 4 точки, а и Синклеър изпусна дузпа, т.е. поне минус 9 точки (с бонуса), а и капитан ти е най-слабо представилия се нападател до момента, та този кръг с малко повече късмет от твоя страна или поне липса на каръщина, спокойно можеше не само да ме настигнеш, но дори и да ме изпревариш

Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Коментар