IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз направих 2 трансфера, за да може да съм само 1 точка пред маринския и да го водя с малко, но завинаги
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Направихте ли трансферите момци?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Остава, естествено - 18 часа във фенси
        Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Груец, уговорката за довечера остава, нали?

Иначе то е ясно че не разкриват теглата и това, което разкриват е много повече от миналата система.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец, уговорката за довечера остава, нали?

Иначе то е ясно че не разкриват теглата и това, което разкриват е много повече от миналата система.

Коментар

• чудесно е това, дето си го написал, ама за мен като юрист и икономист пак е ултра неясно - ти ми пишеш, че статистиката влияела, ама коя статистика, колко, как влия. То е като да кажеш, че ако ти си надупи готина пичка и й го вкараш това е секс - секс е, ама колко е готина пичката, къде си й го карал, колко пъти, каква продължителност, хванал ли си буби после и т.н. - нюансоте са важни Колец, нюансите, а тук лисват и става малко като във вица:

Двама приятели, единия пита:
            -какво е това нюанс?
            -свали си панталоните и ще ти покажа!
            Свалил ги първия и втория му го набучил.
            -че ще ме ебеш, ще ме ебеш, ама не разбрах какво е нюанс?
            -ами... ти имаш кур в гъза и аз имам кур в гъза... Усещаш ли нюанса?!

Коментар

• Ами Груец аз поне съм доволен от новата система на бонусите. Както виждаш почти всяка седмица имам не малко точки.

Тук ключовото е да имаш статистиката, а аз си плащам за нея и с кеф си следя различни видове показатели на играчите.

Примерът от по-долу с Еванс е доста показателен. 1% сгрешени пасове, CS, победа на отбора и аситенция. Рафаел има сходни характеристики. Сбъркал е 3% от всичките му пасове, а има повече пасове от Еванс. Просто тези играчи са генерирали повече PPI от гола на Рууни, който освен гола беше безумно слаб.

Единственият начин по който реално могат да подобрят методологията е да вкарат в системата с някакво тегло това, кой играч е избран за играч на мача от BBC. Тоест системата от миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Е чак всичко не но по-голямата част от нещата ще ти се изяснят.
                нищо не ми се изясни, ама грам - дали са някакви фактори, ама кой каква тежест има и как точно се изчислява - гридъ. да не говорим, че са изписали пълни глупости, огромната част от които напълно неверни, а и гласувалите в анкетата са предпочели старата система....

Най-точната система за бонуси беше за световното през 2010 - там имаше точки и си бяха супер ясно определени - 3 центрирания в наказателното поле - 1 точка, 3 влизания в наказателното - 1 точка, 3 спечелени единоборства - 1 точка, предизвикал си дузпа - минус 3 точки и т.н. и т.н. бяха обхаванали почтио всички компонененти, а и нещо много важно - даваха ти да правиш смени с наличните футболисти и дори да си смениш капитана в рамките на кръга, т.е. ако имаш мачове в събота и неделя, след изиграването на мачовете в събота, можеш да изкараш част от тези, които са играли и не си им се накефил на точките и да вкараш резервите. В тъпото фентъзи на шипа има много, ама много още какво да се желае, но....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  сега ти чета линка, като го изчета целия пак ще пиша или пък ще престана, щото щше съъм разбрал всичко
                  още като видиш кой е първия фактор който взимат под внимание

"Winning Team - The first factor then is basically if a player is on the winning side. If a player’s teams win they will be awarded more points that if they lose."

и видиш примера с Тайво .......................... и няма смисъл нататък да четеш на кюстендилската слива глупостите
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

сега ти чета линка, като го изчета целия пак ще пиша или пък ще престана, щото щше съъм разбрал всичко
                    Е чак всичко не но по-голямата част от нещата ще ти се изяснят.

Коментар

самуил ми води само с 6 точки и то благодарение точно на най-слабото си звено - полузащитата, където Макклийн и Сонг вадят луд късмет този кръг, Казах ти го и преди - който спечели, значи е най-добрия, всичко друго са дружески закачки. Пък и смятам, че ще го бия, просто този кръг ми беше супер крив и то основно заради персийчето, дето от 3 гола не се записа дори и с асистенция::

А Колеца отдавна не го гоня в ни една от лигите - тази година ме размаза жестоко навсякъде, така че събирам сили за догодина
                      мдааа, най му се смееше на Самуил на средната линия, а точно тя е причината да стопи разликата ви и вече да те поведе с 6 точки

нещо не те разбирам за борбата ти с кюстендилската слива .................. пардон -> сила

водеше те с 80 точки и нали разлика с 50 т. беше за левче, а нагоре до 100 т. всяка точка беше половин леФче

как така си се отказал да го гониш??? всяка точка нали се таксува от твоя джоб

гледам сега, че разликата между теб и кюстендилската слива е станала от 80 т. на 113 т. .................................. вместо да свалиш разликата с 33 т. ти си я увеличил с 33 т. за няколко кръга

нещо не ти се връзват писаниците ми се струва

Коментар

• сега ти чета линка, като го изчета целия пак ще пиша или пък ще престана, щото щше съъм разбрал всичко

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Груйче, ето още малко храна за мисълта ти.

Коментар

• самуил ми води само с 6 точки и то благодарение точно на най-слабото си звено - полузащитата, където Макклийн и Сонг вадят луд късмет този кръг, Казах ти го и преди - който спечели, значи е най-добрия, всичко друго са дружески закачки. Пък и смятам, че ще го бия, просто този кръг ми беше супер крив и то основно заради персийчето, дето от 3 гола не се записа дори и с асистенция

А Колеца отдавна не го гоня в ни една от лигите - тази година ме размаза жестоко навсякъде, така че събирам сили за догодина

Коментар

• Груйче, ето още малко храна за мисълта ти.

Първоначално изпратено от OptaStats
                            Manchester United 1-0 Fulham: Jonny Evans won all 5 of his aerial duels, misplaced just 1 of his 88 passes (98% success) & got an assist.

Коментар

Аз съм униаклен фейл, като единтвеното положително е, че все още водя с някоя кирлива точка на маринския, но пък окендзах здраво другата лига и вече съм втори на на д 10 точки от лудакис Нищо, другия кръг ще се наваксва, надявам се.....
                              аз те предупредих за другата лига, че Самуил е направил як отбор и ще му ядеш хурката, но ти се самопровъзгласи за победител още преди 5 кръга ...................... нищо, за сега разликата ви е 9 точки в негова полза, но има още 8 кръга

всички лиги си ги изброил ........................ само една лига си забравил да споменеш

нищо не казваш за "борбата" ти с кюстендилската слива ......................... пардон кюстендилска сила

там разликата ви беше 80 точки ........................ как върви там разликата??? беше казал, че 100 т. нищо не са и можели да се стопят

Коментар

• Писна ми да ти отварям очите...

http://andyoz.hubpages.com/hub/How-D...ndex-Explained

Коментар

Working...
                                X