If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aз съм с Валенсианеца, пък да видим как ще е хавата А погребаното нарочно не го смених, защото мисля, че ще играе с Болтън, а и щяха да ми станат цели 3 смени, което си е много - пък и реално няма кой да си купя, а и не ми трябва засега 3-ти нападател.
Абе какво става с тъпото фентъзи - Погребания Як е с едва 45к трансфера аут, а цената му слезе с 0.3 милки Тия са малоумни идиоти вече - то бива, бива, ама чак пък толкова::
погребняк-а ме погреба в последния кръг и го разкарах още в събота защото предполагах, че ще му падне цената
учудвам се, че и ти не си го направил до сега, а чакаш последния момент
жалко, че го имам и в лигата без смените -> там цената му не ме интересува, но няма да играе което означава, че коствено ще точкува твоя отбор, груйчо
................... така, че не го поемай толкова навътре това падане на цената му
Абе какво става с тъпото фентъзи - Погребания Як е с едва 45к трансфера аут, а цената му слезе с 0.3 милки Тия са малоумни идиоти вече - то бива, бива, ама чак пък толкова
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Беш ли го за к'во му е - нали е зет на Марадона и те за т'ва сигурно Сити са много зависими от двама играчи - Компани и Силва - единият беше контузен, а другият е в трагична форма и те за това загубиха толкова точки, а съответно и аз не спечелих много във фентъзито....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
кунчо бил с треньорска контузия което си е нормално в предвид, че толкова много време играе, а не вкарва ............................... и за какво му е на твоя мъдуриньо да го взима в дебелия балет
Aбе не е баш така - сега Пръча взе да играе вместо Сантон, пък Сантон като влезе и го сменят на полувремето - некви малоумни тактики. Иначе за полузащитника е ясно - той е пълнеж. Но пък основния ми заяитник беше контузен сумати време, кака Кунка и тя се контузи (него и други го имат), та не е съвсем като да нямам контузени. Но пък то затова е и интересно
а, не се оплаквай, аз имам един защитник дето изведнъж изпадна в немилост - Сантон, един получзаяитник, който никога не играе (това е умишлено) и трима играчи на Сити, които са в дивна дупка, така че нищо не се знае. просто ти е крива халфовата линия - миналата седмица ти върза, но тази нещата си дойдоха на мястото.....
а, не се оплаквай
ти имаше един защитник който си е дълбока резерва, но за известно време беше титуляр заради многото контузени
имаш и един полузащитник, който е влизал в 3 мача за 45, за 12 и за 1 минута ................ което си е твой избор
а аз когато ти ги разправях, че шитито ще гризнат дървото, ти тогава ми пишеше, че били сигурни шампиони и наблъска цели 3-ма в твоя отбор .................... което си направил според разбиранията ти
единствено някой има право да се оплаква, ако има контузени ..................... както е при мен с погребняк, с нани и т.н.
ми какво, катастрофирах мощно...
кинг не играе, тейър не играе, лузърпул почнаха да продават мачове като нафтата едно време та и енрике ми е греда... за капак рисковата ми покупка на гигс не се оправда за сега... само руни ако направи нещо. просто разчитах на защитата да точкува а тя се оказа фейл
но пак ще те мина, не се радвай. тая година ми е харабийска
aaaa, не се оплаквай, аз имам един защитник дето изведнъж изпадна в немилост - Сантон, един получзаяитник, който никога не играе (това е умишлено) и трима играчи на Сити, които са в дивна дупка, така че нищо не се знае. просто ти е крива халфовата линия - миналата седмица ти върза, но тази нещата си дойдоха на мястото.....
Коментар