IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• aaa, хич не е сигурна малката лига - току-виж Мата се разшил с 4-5 гола и глей шоу Иначе за малката лига много ви дръпнах в последните няколко кръга, заради лошата форма на Рунтавото, ама ти сам си си виновен - може ли артилерист да заложи на Шрек, а не на Персийчето

На мен лично малката лига много ми хареса, макар че също е доста на късмет, но пък изцяло липсва моментът с копирането, дето толкова го дъвчем тук, и въртиш само определени играчи. Догодина може пак да направим такава лига, ако има желаещи
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      прав си, не играх тогава
      сега като гледах за точките в старите сезони видях, че водиш на втория в "малката лига" с 60-70 точки което на практика означава, че си победител в нея за което те поздравявам

моята мечта е Самуил да ме изпревари за да не взема поредна калъвка

и без това имам контузени/наказани играчи и имам само 11 футболисти на разположение .................. така, че дори не мога да си избера по-слаби играчи за да взема по-малко точки

Коментар

• За другия сезон трябва да се направи лига с директни двубои, точки и класиране.Като гледам тоя тип лига какви драми предизвиква, при другия вид сигурни смъртни случаи ще има.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
          класиране за сезон 2008/2009:

греъм - 119 т.
          хакинен - 113 т.
          полки - 76 т.

за груйчо няма инфо за точки в двата му акаунта ------ явно е започнал да играе от следващия сезон 2009/2010 където завърши 1-ви
          прав си, не играх тогава
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Значи паметта не ми е къса щом си спомням 4 сезона на лигата.Държа се значи.Че иначе годините не прощават.
            класиране за сезон 2008/2009:

греъм - 119 т.
            хакинен - 113 т.
            полки - 76 т.

за груйчо няма инфо за точки в двата му акаунта ------ явно е започнал да играе от следващия сезон 2009/2010 където завърши 1-ви

Коментар

• Значи паметта не ми е къса щом си спомням 4 сезона на лигата.Държа се значи.Че иначе годините не прощават.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Абе май имаше поне 4 сезона.Аз миналия не играх а си спомням, че имах 2 участия преди това.И все в тройката .... не че се хваля де ...
                Така че дет'се вика има хистори нашата фентъзи лига.
                паметта е къса , а аз най-много обичам да показвам фактите, а накрая всеки да си прави изводите

сега нещата са следните

- след като столичанина от кюстендилските села беше загубил по 200 лв. за втора поредна година в другата лига или както той я нарича "лигата на големите пари", 3 кръга преди края на сезон 2008-2009 дойде при нас в темата "спорт" на най-великия сайт инвестор.бг с най-великите модератори и ни каза, че играел във фентъзито и било много яко

- после ни създаде лига където да се включим за последните 3 кръга с идеята да опитаме как са нещата, а на следващата година да започнем от началото на сезона и да се състезаваме ......................... тайната идея на "столичанина в повече" беше като по-опитен с 2 години от останалите да ни обере парите от залозите които тогава направихме за да може да си избива загубите от "голямата му лига"

че за последните 3 кръга на греъмчо резултата му беше 119 т.

аз се бях включил само за последните 2 кръга и бях събрал около 70 т. ................... сега не ми се проверява точно колко точки имах за последните 2 кръга

всеки може да си види колко точки е имал през годините като си види хисторито в сайта на фентъзито

Коментар

....но в началото на този сезон си мислех, че груйчо и греъмчо ще са основните ми съперници.....
                  Аз по обективни причини не успях да съм конкуренция.....освен на борещите се за оставане в лигата
                  Life won't wait for you.

Коментар

Фентъзи футболната лига на Инвестор.бг е най-великата лига, а форума на инвестор.бг е най-великия форум и модераторите на инвестор.бг са най-великите модератори...
                    +1 за това изказване

Коментар

• Абе май имаше поне 4 сезона.Аз миналия не играх а си спомням, че имах 2 участия преди това.И все в тройката .... не че се хваля де ...
                      Така че дет'се вика има хистори нашата фентъзи лига.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Фентъзи футболната лига на Инвестор.бг е най-великата лига, а форума на инвестор.бг е най-великия форум и модераторите на инвестор.бг са най-великите модератори...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        +1 за това изказване
                        чудя се вече какво да напиша, че да не ме трият

аз отговарям на марин, сливата се появява и очевидно ме обижда като гледа да даде повод и този ник да ми баннат

но аз не го нападам по никакъв начин, но те ме трият с мотива, че не се отклонявам от темата ?!?!??!?!?!

неговия пост си седи и е по темата, но моя отговор не е по темата ?!???!?!

ГЛЕДАЙ СЕГА КАК ЩЕ МИ БАННАТ НИКА ЗАРАДИ ОБИДА
                        Last edited by p0lki; 08.05.2012, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Положението се влошава.

Просто чувствам как с всеки един разговор с теб затъпявам. в геометрична прогресия. Толкова ли ти е трудно да не се занимаваш с мен? Виждам, че съм те жегнал много, но не мислиш, че това да направиш екселски файл с капитаните по седмица за целия сезон е прекалено. Нямаш ли по-важни неща в живота ти от това? Не е ли по-добре това време да прекарваш с женати и детето ти?

Наистина е тъжно, че се занимаваш с такива глупости. А още по-тъжното е че дори не го осъзнаваш.

напротив, това, че играя срещу сайтовете на които плащаш ме ласкае защото сам доказваш, че се чувстваш непълноценен разчитайки на собствения си интелект

той резултата го доказва от първия сезон на лигата на инвестор.бг

всички играем за първи сезон, а ти играеш за трети сезон .................. накрая резултатите на по-интелигентните си личат над по-посредствените

миналата година не съм поглеждал лигата на инвестора и не знаех, че си направил 2008 т., но в началото на този сезон си мислех, че груйчо и греъмчо ще са основните ми съперници

а за лигата се изисква много време и затова отказах да участвам в миналия сезон за да имам повече време за семейството ми, но сега децата ми са на градина вече и прецених, че ще имам време за лигата на инвестора през този сезон ............... за следващия ще решавам когато му дойде времето
                          Last edited by mibova; 08.05.2012, 19:56.

Коментар

• Положението се влошава.

Просто чувствам как с всеки един разговор с теб затъпявам. в геометрична прогресия. Толкова ли ти е трудно да не се занимаваш с мен? Виждам, че съм те жегнал много, но не мислиш, че това да направиш екселски файл с капитаните по седмица за целия сезон е прекалено. Нямаш ли по-важни неща в живота ти от това? Не е ли по-добре това време да прекарваш с женати и детето ти?

Наистина е тъжно, че се занимаваш с такива глупости. А още по-тъжното е че дори не го осъзнаваш.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              В няколко фентъзи сайта съм регистриран от 2008. А от две години плащаме с едно приятелче за OPTA stats, защото базираме решенията си изцяло на статистика.
                              на кои сайтове колко плащаш мен лично изобщо не ме интересува

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Иначе имам близо 2000 лева в басове свързани със фентъзито, които са различни от лигата. Надявам се да можеш да зацепиш, защо персоналните ми басове доста по-важни от лигите.
                              с кой какви басове сключваш си е твоя работа -> мен пак не ме интересува

в началото на сезона марин като ти предложи бас - > ти му отговори, че залагаш повече на лигата където сте 20 човека но този сезон сте събрали по 100 лв. вместо както преди по 200 лв. (заради кризата) и, че ще наблегнеш в онази лига за наградата от 2000 лв.

и до днес не мога да си обясня, как делиш лигата и басовете като то е едно и също ............... но на теб ти е трудно да го проумееш

значи в платената лига на инвестора 5 човека сме сключили бас на по 50 лв. и си имаш индивидуален бас и с груйчо

едно и също са двете неща ........................ но ти ги делиш защото не можеш да го проумееш

персоналните ти басове и груповите басове са си все басове ..................... и единия групов бас ти е за 2000 лв., и персоналните ти басове са пак за 2000 лв. (според твоите думи на които аз лично не вярвам, защото съм от провинцията)

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              И плюс това ти копирам твоя отбора и за това не са ми нужни каквито и да било източници на информация.
                              то копирането ти е елементарно за всеки човек, но ти си мислиш, че е много сложно нещо

приблизително така се развиват нещата според мен:

- някой който разбира играта и показва резултати близки до победителя всеки сезон си прави сайт и срещу заплащане на всеки праща мейл в който ти посочва по няколко състезатели на които можеш да се довериш в следващия ( а може и в последващите кръгове преди да им се вдигне цената), казват ти кои да избягваш, казват ти на кои им предстои при картон да пропуснат 1-2 срещи и т.н.
                              - след като ти си решиш кой да махнеш, започваш да гледаш отборите на първите 10-20 състезатели в света, после гледаш отборите в другите лиги в които участваш и накрая от тези 3-4 или 5 имена си избираш един кой да вземеш в отбора ти (защото и другите го имат) .............. или както ти обичаш да пишеш --->>> хеджираш

пълен смях си, кюстендилски столичанино

някои си мислят, че се състезаваме един срещу друг в инвестора, но за мен е ясно, че аз се състезавам срещу някой от първите в света но платено в лигата на инвестор.бг
                              Last edited by p0lki; 08.05.2012, 19:02.

Коментар

• В няколко фентъзи сайта съм регистриран от 2008. А от две години плащаме с едно приятелче за OPTA stats, защото базираме решенията си изцяло на статистика.

Иначе имам близо 2000 лева в басове свързани със фентъзито, които са различни от лигата. Надявам се да можеш да зацепиш, защо персоналните ми басове доста по-важни от лигите.

И плюс това ти копирам твоя отбора и за това не са ми нужни каквито и да било източници на информация.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X