IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре, че е Груеца да върне темата.

Аз си направих трансферите сега, чакам МЕГА кръга. Само още не съм решил, кой да цъкна капитан. РвП или Рууни.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• полкич, аз ти го казах и преди - лудакис има шанс да ме стигне само ако Рууни вкара 10 гола до края на сезона, което не е невъзможно, но е малко вероятно. Понеже сме доста народ в малко точки, то да запитам, чисто хипотетично, ако има двама с равен резултат, какво следва - делим поравно или който ситемата (която си има някакви си нейни си правила) класира като пръв, той ги взема?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• КАКВО СТАВА?!?!?!? ОТКРИВАМ ТЕМАТА ЕДВА НА ТРЕТА СТРАНИЦА

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ами другата тогава - аз нямам проблеми
        груйче, КАКТО ти писах не веднъж, в другата лига Самуил бавно и методично те настига, а проблемите ти с него едва сега започват

Last edited by _1912_; 23.03.2012, 16:55.
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• ами другата тогава - аз нямам проблеми, а и без това свиквам жената,. че трябва да се учи, че ще закъснявам все повече
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Колчето няма да може да утре. Искате за сряда да го оставим към 17:30?
            Аз тази седмица съм в работни срещи всеки ден след 17.30...

Коментар

• Колчето няма да може да утре. Искате за сряда да го оставим към 17:30?
              Last edited by Nikola; 19.03.2012, 12:46.

Коментар

• aз съм ок за утре след работа, така че ако има и още желаещи

Коментар

• Хубавичко съм ви нашамарил в day 1 и 2!
                  Сега остава в сряда доброто представяне на Челси да се изрази в едно 1-0 на Етихад...с гол на Тери след корнер на Мата ...и направо ще утрепя коча с лопатата

Коментар

• Точно това, че имаше бая голове ме кара да бъда песимистичен относно бонуса на Еванс. Рууни няма как да вземе бонус по никакъв начин. Наистина he ran the show, но индекса яко фаворитизира головете.

btw утре искате ли да се сбереме във Фенсито/Виктория да хапенем след работа? Сега ще пиша и на Колчо да го видя как е с времето? Марински? Груец?
                    Last edited by Nikola; 19.03.2012, 10:16.

Коментар

• би следвало евънс да вземе точка, мкар че има твърде много голове и може и да пропусне за едната бройка. рунтавото ще е бъг в системата,. ако вземе нещо. дано и моиту мангал бату да се запише с точка или 2, макар че това си е яко пожелателно мислене от моя страна и тоз манго джери ще си ходи след следващия кръг, щото като играе другото мангал от сенегал (даже рима става) и црънкьо минава на втора позиция зад нападателя

А другата лига е много инетерсна, защото има сериозна интрига с тримата дето сме начело...

Коментар

• Трябва да ви прегледам какви ги вършите в оная група.

Интересно ми е дали Еванс ще закачи една точка бонус. Рууни е ясно, че няма да вземе нищо. The fat fuck.

Коментар

• ами успех лудакис - may the better man win

Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                          времето ще покаже кой отбор е най-читав.
                          за мен на полки е най-балансиран състава, само тоа че е с 2 нападателя само може да му изиграе лоша шега.
                          на груеца е стандартен отбор, а целта ми беше да нямам общи с него щом ще се борим. затова и взех агиеро - груеца много агитираше за джеко тогава. избрах и странни играчи като гигс, морисън и макнещоси които по принцип имат шанс да точкуват. гигс може да е грешка но надеждата ми беше просто да влезе в 1 лесен мач и да донесе асистенция. във всички останали ще влиза колкър от суонзи. те затова и така съм ги подредил. синклер знаех че груеца ще го има но нямах избор да не го взема - прекалено е добър. големия ми страх беше да не вземе руни че тогава каталясвах.
                          отбора съм го направил да носи точки от защита и нападение, халфовете са за пълнеж.

Коментар

• времето ще покаже кой отбор е най-читав.
                            за мен на полки е най-балансиран състава, само тоа че е с 2 нападателя само може да му изиграе лоша шега.
                            на груеца е стандартен отбор, а целта ми беше да нямам общи с него щом ще се борим. затова и взех агиеро - груеца много агитираше за джеко тогава. избрах и странни играчи като гигс, морисън и макнещоси които по принцип имат шанс да точкуват. гигс може да е грешка но надеждата ми беше просто да влезе в 1 лесен мач и да донесе асистенция. във всички останали ще влиза колкър от суонзи. те затова и така съм ги подредил. синклер знаех че груеца ще го има но нямах избор да не го взема - прекалено е добър. големия ми страх беше да не вземе руни че тогава каталясвах.
                            отбора съм го направил да носи точки от защита и нападение, халфовете са за пълнеж.

Коментар

• изобщо не са скъпи челски

имат доста мачове да играят - ФА къп, ШЛ, топ4 ................... за всички ще има място

на Самуилчо не му е лош отбора ................ вие двамата си се борите там и няма да се учудя, ако той те победи

аз ще се боря за две калъфки в двете лиги на инвестора и се надявам да задържа първото място в другата лига в която участвам .......................... ако имам късмет ще се боря и за седмичния приз на инвестора
                              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• челси са кофти избор, а и са доста скъпи, плюс ротациите и реално не си заслужава.

За бабата ми е малко кофти, щото го чаках с поне гол и асистенция този мач (дажи и на тотото го пуснах над 1,5 гола за Нюкясъл, та и там, дърво), но здраве да е. А лудата крава вади невероятен късмет със Суонзи и смените - 3 поредни чисти мрежи (от които 2 гостувания и домакинство на ман сити), при положение, че няма реално втори вратар, а аз заложих на Ал хабси, който купух специално за тези 3 кръга + Коулкър, който на 3 пъти му влиза като смяна. И този късмет ще свърши, а със смешната си средна линия (гигс, сонг, морисън) просто няма шанс, освен ако Рунтавото не направи ултра мачове в остатъка от сезона, което не е невъзможно. Та за тази лига съм почти убеден, че ще я взема, но как беше - който се смее накрая, зацепва последен

А Нюкясъл съм си ги проклел, както и манчо и ливера, пък да видим....

Коментар

Working...
                                X