If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, пичове, това как ви се струва?
09/10.04.2011 - Спортна София
Club F1 - Investor.bg 2:2
Инвестор се очертават като изненадата на групата, въпреки, че още е рано да се дават сериозни заключения. Аз лично винаги очаквам много от Формулата и затова ме изненадва колебливата им игра. Все пак предполагам, че мача ще е равен
E-e-e-e mom4i що да не ми отговарят пък ти бе Злобен коментар,нестига че с братото сме ви единствената подкрепа пък ти сега и да не ми отговарят.А можеше и да кажете за контролката
Относно "тиквения медал" чакай първо да го взема пък после ще се хваля
Абе аз те провокирам за да трупаш мнения тука, че то не се знае!
Ама какво му отговаряте на този изобщо!? Той е провокатор!
И да не забравиш да се похвалиш с тиквения медал след края на сезоня Вана!
E-e-e-e mom4i що да не ми отговарят пък ти бе Злобен коментар,нестига че с братото сме ви единствената подкрепа пък ти сега и да не ми отговарят.А можеше и да кажете за контролката
Относно "тиквения медал" чакай първо да го взема пък после ще се хваля
Събота, 11:30 Club F1 - Investor.bg 1:3
Инвестор са класен отбор и са супер сериозни, така че очаквам да направят доста победи и на СС.
Тва е постнато в сайта на форумната от shyster. Струва ми се, че почнаха да ни забелязват. Само да не се възгордяваме, че лошУ...
П.С. Довечера в 10:00 всички по леглата!!! Освен батко ви Емо разбира се, който поддържа форма чрез алтернативни методи.
Как е банда!Още веднъж честито-след последната ни среща ищак нямах да ви пиша!Желая ви успех срещу Ф1-стегнато отборче са ама на два пъти ме нокаутират и ми се налага да почивам,а общо взето имам и симпатии към вашия отбор!пожелавам ви да стигнанете със Симитли до край/А група/-те са ми приятели,а вие си го заслужавате!!!Успех!!!
Коментар