IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Директоров - не съм те обидил, поне не съзнателно.
    Повтарям ти въпростъ на Митаков - да ги милваме ли? Или да ги поканим в домовете си со хляб и сол и прасе, само мир да има?

Митакът - като стана Император, ще те турна Министър на Вътрешните работи. :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Искате да дресирате диви побеснели африкански хиени с паче перо.
      Не ставайте смешни.
      Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Добре - предложи нещо смислено...
        Ами нали с теб се съгласихме, че българите ТРЯБВА да гласуват. И да гласуват умно, а то виж какви кретени избираме!

Коментар

• На тази смес и трябва само една искра за да избухне. Искрата обикновено е някаква провокация от някой такъв като вас, плюещите. Ако седиш върху буре с взривоопасна смес, не бих казал, че да произведеш искра е най-разумното нещо

А да ги милваме може ли.

Коментар

Първоначално изпратено от Krasimira
            И на мен ми се драйфа от такива като теб императоре, ама не викам да ви изтребят до крак и да ви набият на кол, защото сте вредни за обществото въпрос на гледна точка
            Не знам кой е вреден, ама ако всички Българи бяха като тебе и Директоров, отдавна вече да сме изчезнали като нация.

Напротив, такива като вас са вредните, щото със своето робско търпение доведоха нещата до това състояние. Преди 10 години хъхрещите можеха да бъдат вкарани в пътят само със спиране на помощите и тук-там с по малко бой. Сега им порастна куражът и ако им спрем "пенсиите" нищо чудно да скочат пак с брадвите - и тогава ще трябват щитове, водни струи, гумени куршуми... а може би и истински... А ако чакаме още 10 години - ще се стигне до гражданска война, в която не се знае кой ще е победителят... НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАШ, НЕГОВАТА КОЖА ?!?
            Императоре, помолих да не се обиждаме! На въпроса - а защо им порасна куража? Тука се спомена за вредната роля на разни техни "защитнически организации". Според мен съчетанието от безнаказаност, евро-гъзо-лизаческо и безхаберно поведение на политиците, инспириране от цецокънчевци и други е взривоопасната смес, която се формира през последните 10 години. На тази смес и трябва само една искра за да избухне. Искрата обикновено е някаква провокация от някой такъв като вас, плюещите. Ако седиш върху буре с взривоопасна смес, не бих казал, че да произведеш искра е най-разумното нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
              Това че вие робувате на най-първичните си страсти изблици ще ви изяде главите. И не се сърди на мен Иператоре, че толкова години се избират хора, които не са се погрижили за проблема освен с твърдението "няма проблем". Вярно е, колкото по-рано бяха приложени всички мерки, толкова по-добре. Но очевидно това време е проспано, а твоето виждане за справяне с проблема е толкова архаично, неработещо, безполезно и деструктивно, че няма накъде!
              Добре - предложи нещо смислено...

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                Първоначално изпратено от Императорът
                ......

Кажи ми, Метълов, защо след като хъхрещите не са толерантни към нас, ние трябва да сме толерантни към тях? Щом някой ми размахва брадва и ме заплашва със смърт, аз толерантен ли да бъда?
                .....
                към нетолерантните,подобаващо!но да обявиш,че всички "чернокраки" са такива е най-малкото неверно!не всички българи са владо кузовци,нали?
                Че кога съм казал "всички"? Щом говоря за "цигани" имам предвид порядъчни български граждани от цигански произход - щом говоря за "чернокраки", "хъхрещи", "получовеци" имам предвид изметта от която на всички ни е писнало !!!

А за Чичко Кузов имам специална снимка :

http://photo-cult.com/showpic.php?au...atin&id=230572 :-)

Коментар

• Корков - ти идеалист. Малко ли пари се наливат за образованието на чаветата и какво? Даже им раздаваха безплатни закуски... ама чаветата отиваха, наплюскваха се и пак не влизаха в час.

А в същото време аз съм имал доста ученички-циганки (учинички, щото главно в едно почти изцяло момичешко училище) и то много добри ученички. Ама зорлем никой не може да бъде накаран да учи.

Коментар

......

Кажи ми, Метълов, защо след като хъхрещите не са толерантни към нас, ние трябва да сме толерантни към тях? Щом някой ми размахва брадва и ме заплашва със смърт, аз толерантен ли да бъда?
                    .....
                    към нетолерантните,подобаващо!но да обявиш,че всички "чернокраки" са такива е най-малкото неверно!не всички българи са владо кузовци,нали?

Коментар

• Това че вие робувате на най-първичните си страсти изблици ще ви изяде главите. И не се сърди на мен Иператоре, че толкова години се избират хора, които не са се погрижили за проблема освен с твърдението "няма проблем". Вярно е, колкото по-рано бяха приложени всички мерки, толкова по-добре. Но очевидно това време е проспано, а твоето виждане за справяне с проблема е толкова архаично, неработещо, безполезно и деструктивно, че няма накъде!

Коментар

• Много емоции тук,много нещо.Ако толкова енергия вкарвахте и по време на борсовата сесия,то тук не милионери а милиардери щеше да има.Струва ми се,че по това време на нощта е време за други къде по приятни занимания но вие си знаете!
                        пс
                        Нека само кажа,че според мен,разковничето е в образованието.Мисля,че в този форум,няма нужда да се обосновавам защо мисля така. Колкото по скоро управляващите направят нужното по въпроса,толкова по-скоро,такива теми на разговор няма да съществуват или ще са на съвсем друго ниво.Разбира се,нещата няма да се променят веднага,нито бързо,нито скоро,те окончателните решения бяха приоритети на едни други времена и "индивиди".Въпросът е,да се тръгне по правия път и нещата ще си дойдат на местата.Да,както винаги едни хора ще поставят основите,други ще берат плодовете,но така е устроен живота.

ппс
                        Струва ми се,че ситуацията може да се разгледа от много страни,но оценките според мен са плод на много емоции и твърде малко конструктивизъм.Като поглеждам темата от време на време,ми прави впечатление,че всеки си ги тълкува нещата от своята камбария,а това е твърде невъзможен начин за достигане на консенсус,ако това въобще е целта на тази тема.Мисля,че в цялата тема едва ли има и един който да не се съгласи,че са нужни определени д-вия,за доброто на всички ни.Мисля си също,че тук ,в този форум интелигентните хора са огромно мнозинство.Просто искам да призова за много повече идеи и много по-малко крайни изказвания,такива които са несъстоятелни по своята същност,поне ако искаме да смятаме себе си за "бели хора".

лека нощ!

Коментар

Първоначално изпратено от R.I.P.
                          Първоначално изпратено от Mitac
                          И на мен ми се драйфа от такива като теб императоре, ама не викам да ви изтребят до крак и да ви набият на кол, защото сте вредни за обществото въпрос на гледна точка
                          Е за това няма да има България.Заради такива като теб.
                          Така както вървят нещата, може и да доживее Източна Ромелия 2 част
                          ти вече откачи!вземи намали малко дрогата(питиетата),приятел!
                          Те умрелите не шмъркат и не пият, ама рокаджиите имат друга слава....

Хайде със здраве. Работи да изкарваш на другите пари.

Коментар

Първоначално изпратено от Director
                            Въпрос на толерантност
                            Именно
                            толерантността е ценно качество!за съжаление не всички я притежават!

Директоров - примерите ми не са абсурдни. И турците ги е докарал Йоан Кантакузин като съюзници... така както получовеците са платени изборни съюзници на тоя и на оня.

Коментар

а бе и ти не си лесен...........
                              Че какво ми има на мен?

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                                Така както вървят нещата, може и да доживее Източна Ромелия 2 част
                                ти вече откачи!вземи намали малко дрогата(питиетата),приятел!

Коментар

Working...
                                X