Истината е, че циганите са над закона. Държавата не може да наложи законите спрямо тях. Вижте поредния случай на бити полицаи в Ботевград в днешния в-к Монитор /в момента не мога да я пейстна/. Нека попитам Красимира как би се чувствала на мястото ако се прибираш късно вечерна с приятеля си и започнат да те "закачат" група цигани, а ако той откаже да те пусне с тях започва етническо напрежение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от MitacИмам чувството че някой от вас са виждали цигани само по телевизията.
Краси в Германия , Франция и Испания са правят постоянно такива програми за интегриране, но за съжаление неуспешно.
Циганите в България имаха най-добрият шанс да се интегрират по Тошово време, ама не искат.Ти не разбираш ли те не искат това.
Ми дай да ги видим кои са тия начини бе директоре!
То само с общи приказки няма как да се свърши работа.
Дайте да дадем, дайте да направим!
Стига глупости бе хора, вижда се, че и двамата с Красимира падате от Марс.
Идеализмът ви и на двамата граничи с глупостта. Без да е обида - нещо като диагноза!
Идеализмът на комунистите докара беди на половината социалистически свят. Хубаво е да си идеалист, ама до определена възраст, после се налага да станеш реалист или си оставаш глупак.
Коментар
-
Тази задача с цивилизоването на джунгалите няма решение.
В това съм апсолютно убеден.
В математиката има такива задачи-без решение.
Единственият вариянт е да ги вземат германците да си ги осиновят като са такива правозащитници.Те имат да избиват комплекси заради Хитлер и прекаляват с някой неща доста .Тогава ще се избавим от тях.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MitacЗнам за един огромен нов блок построен в Испания в който са настанени безплатно техни цигани.Преди това живеели на една поляна в котурници самоделки.Испанците преценили че не може да се живее така и им построили специално за тях блок.Съборили котурниците и всичко било ок няколко секунди.След 1 година целият блок бил тотално изтърбушен и необитаем.А циганите си построили пак къщички на поляната.Попитали ги защо стана така.Отговорът е :Ние тука сме свикнали така ни е по-добре там в блока не можем да живеем.И снимки съм виждал от тоя блок.А сега някой да ми го обясни това.
Май наистина трябва да им направим държава - да сберем европейците пари, да купим земя някъде в Сибир и да ги натирим там.... ще плащаме на руснаците да ги охраняват да не избягат - те не са от тия, дето се церемонят с "толерантност". Впрочем и руснаците няма да изгубат нищо - до 5-6 години максимум чернокраките ще изпукат от глад и те пак ще могат да си вземат земята... ще дезинфекцират с напалм и термит и готово...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Знам за един огромен нов блок построен в Испания в който са настанени безплатно техни цигани.Преди това живеели на една поляна в котурници самоделки.Испанците преценили че не може да се живее така и им построили специално за тях блок.Съборили котурниците и всичко било ок няколко секунди.След 1 година целият блок бил тотално изтърбушен и необитаем.А циганите си построили пак къщички на поляната.Попитали ги защо стана така.Отговорът е :Ние тука сме свикнали така ни е по-добре там в блока не можем да живеем.И снимки съм виждал от тоя блок.А сега някой да ми го обясни това.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Императорът
Хе-хе - много бих кефил на позлатен шмайзер... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от MitacИмам чувството че някой от вас са виждали цигани само по телевизията.
Краси в Германия , Франция и Испания са правят постоянно такива програми за интегриране, но за съжаление неуспешно.
Циганите в България имаха най-добрият шанс да се интегрират по Тошово време, ама не искат.Ти не разбираш ли те не искат това.
Просто е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrasimiraЗащо ще им показваш какво е сапун, като нямат вода?
В образованието е разковничето, мисля че kork го каза някъде по-долу в темата. Едно дете не знае дали иска или не иска да ходи на училище. Родителите му решават вместо него. А целта е не да променим родителите му, защото всички ще се съгласят, че това е невъзможно. Целта е да променим децата им.
Сигурно съм много наивна, щом казваш. Но продъжавам да твърдя, че предпочитам цивилизованото решаване на проблемите. Както и предпочитам икономически най-издържаното им решаване. И така ще бъде винаги, нищо че може да съм циганка, че може да живея до гето или пък съм виждала ромите само на картинка.
С колегите от Фотофорумът понякога ходим на гости в един дом за сираци, донякъде с благотворителна цел - половината поне даца са циганчета - изоставени - много добре възпитани и чисти деца... и съм си мислил, че единственият начин е да изтребим всички хъхрещи над 8-годишна възраст и после да правим хора от малките чавенца - това може и да е успешно.
Това ли предлагаш? ;-)
Преди наистина се чудех дали не си индианка, но убедих, че си просто добра и наивна душица.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MitacИмам чувството че някой от вас са виждали цигани само по телевизията.
Коментар
Коментар