IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тая мадама добре ли е, инвестиции в образованието, хигиената и здравеопазването на ромите.Защо трябва да инвестираме нещо във някакви скотове, дето сами не искат да си помогнат и им е добре и така както са си.Трябва да се инвестира в програми за ограничаване на раждаемостта при тях, и да се изтласкат гетата извън градовете.Както в китай, трето дете няма помощи, четвърто глоби и така нтк.Нека да правят по 7-8 тогава.Това са паразити , мързели, в гена им е да са мизерници, и всякакви опити да се култивират ще завършат с неуспех.Те сами трябва да се помъчат, не ние вместо тях.Малко ли е че живеят без да плащат ток и вода.За колко процента от българсиките домакинства това са 90 % от разходите.Но ако не плащат живеят натъмно, за разлика от милите, горките онеправдани роми.РОМСКА ИНТЕГРАЦИЯ BULLSHIT!!! Може по скоро да говорим за обратна дискриминация.Те имат достатъчно улеснения и предпоставки сами да си се оправят.
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
      Не ми се спори с теб и наистина не ми се обяснява, на хора, страдащи от нечуваемост.
      Слава Богу, че според такива утописти като теб, страдам от нечуваемост, а не от плиткоумие!

Коментар

• По-скоро нежелание

Честно казано, едно и признавам на Масларова, ако детето ти има неизвинени - спират помощите. Вярно че и малко българи страдат от това по една или друга причина, но това е добър пример, как не-етническо ограничение ограничава почти цял етнос.
        Но се усеща и едно огромно нежелание от страна на управляващите да се справят с тия проблеми. А не трябва много: един хубав закон за частната собственост, който да защитава 100% собственика; за всяко нещо, вместо да се отпускат помощи, да се намаляват данъците и това е достатъчно за начало.
        Може някои от тези неща да се правят в момента, не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
          Първоначално изпратено от Krasimira
          Нямат равнен достъп нито до образование, нито до медицинско обслужване, нито до работа (което е следствие от първите две до голяма степен). Сега глупости от рода: "образованието е безплатно, никой не им пречи да учат" и "болниците са пълни с роми" не ми се слушат. Ако ще водим спор, нека е с истински аргументи.
          Красенце, миличко, поспри се малко и прочети какво си написала.
          Сега го осмисли! Не е чак толкова трудно - аз поне мисля без да се напъвам!
          Това ли са ти истинските аргументи!? Ти какво предлагаш!?
          Да направим дружини и да ходим всеки ден по ромските гета да молим манго да си пусне детето на училище!? Хляб и сол ще им поднасяме ли!? Аз не ставам за тази работа - виж ти с наивността си може и да свършиш тази работа.
          Пък за болниците какво предлагаш!? Ти стъпвала ли си въобще в някое ДКЦ или в болница - да не дава Бог де!!!
          За истинските ти аргументи за болниците и ромите ми е бедно въображението да ми роди картинката, която ти утопично си я представяш.
          Може би на мръсен манго трябва да осигурим по минимум 2 сестри, които да го държат за ръцете и да го милват по челото, че да му мине по-бърже болежката. За друго не се сещам - подскажи.
          А за да работи манго - сигурно си представяш следната картинка - легнал манго под дебела сянка, а около му двама българи му правят вятър с палмови клони и ката час му се примолват - хайде манго, стани да работиш, че времето лети, ей го е на - пак мръкна, пък не си свършил работа и за 5 стотинки.
          Утопии, утопии!!! Нищо смислено и конструктивно не може да се очаква от наивни хора като теб!!!
          Един личен въпрос - отговор може и на ЛС - на колко години си?
          Който не работи - не трябва да яде!

абе тая краси да не е манг.....а?????или манг...л да я ши..а.????

Коментар

• Тъпичка съм си бе любимец, кво да правиш. Да сме живи и здрави, че има такива като теб. Добре че те ги разбират нещата.
            Върни се назад и чети, аз по сто пъти едно и също няма да пиша!
            Знаеш ли колко струва да пратиш едно дете на училище? Аз имам дете и мога да ти кажа точно колко ми е струвало да го подготвя за училище. Това не е само да отидеш до класната стая!
            Колкото до медицинското обслужване - незнам защо ми се струва, че ако имаха същия достъп като нас щяха да преживяват повече от средно 40 години. Не ми се спори с теб и наистина не ми се обяснява, на хора, страдащи от нечуваемост.

Коментар

Нямат равнен достъп нито до образование, нито до медицинско обслужване, нито до работа (което е следствие от първите две до голяма степен). Сега глупости от рода: "образованието е безплатно, никой не им пречи да учат" и "болниците са пълни с роми" не ми се слушат. Ако ще водим спор, нека е с истински аргументи.
              Красенце, миличко, поспри се малко и прочети какво си написала.
              Сега го осмисли! Не е чак толкова трудно - аз поне мисля без да се напъвам!
              Това ли са ти истинските аргументи!? Ти какво предлагаш!?
              Да направим дружини и да ходим всеки ден по ромските гета да молим манго да си пусне детето на училище!? Хляб и сол ще им поднасяме ли!? Аз не ставам за тази работа - виж ти с наивността си може и да свършиш тази работа.
              Пък за болниците какво предлагаш!? Ти стъпвала ли си въобще в някое ДКЦ или в болница - да не дава Бог де!!!
              За истинските ти аргументи за болниците и ромите ми е бедно въображението да ми роди картинката, която ти утопично си я представяш.
              Може би на мръсен манго трябва да осигурим по минимум 2 сестри, които да го държат за ръцете и да го милват по челото, че да му мине по-бърже болежката. За друго не се сещам - подскажи.
              А за да работи манго - сигурно си представяш следната картинка - легнал манго под дебела сянка, а около му двама българи му правят вятър с палмови клони и ката час му се примолват - хайде манго, стани да работиш, че времето лети, ей го е на - пак мръкна, пък не си свършил работа и за 5 стотинки.
              Утопии, утопии!!! Нищо смислено и конструктивно не може да се очаква от наивни хора като теб!!!
              Един личен въпрос - отговор може и на ЛС - на колко години си?
              Който не работи - не трябва да яде!

Коментар

Какъв спор водиш ? Като не си платим тока, ние, българите, ни го изключват. Като не си плати тока ромската махала - дават им помощи, за да го платят и пак не го плащат - справка - Пловдив, не са плащали ток от ГОДИНИ ! Това какво е ? Дискриминация в моята държава на българите, точно по етнически принцип ! Като не си платим водата, ни глобяват - като не си плати ромската махала, идва поредния политик, дето им я опрощава - сравка - Факултето, София.
                Нямали равен старт ... пълни, ама пълни глупости. Безплатно образование има, но кой си праща децата да крадат по чужбина ? Българи ли ? Имат всички права, но нямат НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, защото не чубстват тази държава тяхна, напротив - живеят на НАШ ГРЪБ !

И някакви изроди там ще скачат с брадви и ще викат - СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ ! Равен старт ли ? Образование ли ? Смърт ще вика изрода му с изрод и децата ми ще го гледат !

НАПАЛМ ! БАСТА !

Коментар

• Нямат равнен достъп нито до образование, нито до медицинско обслужване, нито до работа (което е следствие от първите две до голяма степен). Сега глупости от рода: "образованието е безплатно, никой не им пречи да учат" и "болниците са пълни с роми" не ми се слушат. Ако ще водим спор, нека е с истински аргументи.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                    Към Красимира - дай малко конкретика, а не поредното бла-бла.
                    Кои права на циганите "не са равни"? "Не са равни" правата им сравнено с кой?
                    Така и не получих отговор от теб на този въпрос!
                    Но така е, който защитава утопични позиции, плямпа само празни приказки и когато му дойде края търси начин да се изниже като свинско черво.
                    Благородно и толерантно ще ти оставя тази възможност!

Коментар

• Браво любимец, и ти имаш напредък, започнал си полека да разбираш какво пиша. Става бавно, ама с постоянство ще се получи!

Коментар

Костюмар, предстани да даваш абсурдни примери. Подозирам, че ще се чуствам по същия начин, както ако съм циганка и късно вечерта започнат да ме закачат група каквито и да било хора. Толкова ли не схващате бе хора - никъде не написах, че закона не трябва да е равен за всички!
                        Нали защитаваше тезата, че циганите се нуждаят от "равни права"!?
                        Ето - имаш напредък - Законът трябва да е равен за всички!

Коментар

Костюмар, предстани да даваш абсурдни примери. Подозирам, че ще се чуствам по същия начин, както ако съм циганка и късно вечерта започнат да ме закачат група каквито и да било хора. Толкова ли не схващате бе хора - никъде не написах, че закона не трябва да е равен за всички!
                          Само че ако си циганка, шансът някой да се занимава с тебе е нищожно малък.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Колчо - защото този термин много точно отделя цивилизованият циганин от дивият получовек. Просто го заслушай как говори - колкото по-далеч е от човешкото, толкова повече в речта му (която при тежките случаи трудно може да се нарече така) изпъква едно противно хъхрене. И обратно - в речта на цивилизованият и образован циганин няма следи от хъхрене.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Костюмар, предстани да даваш абсурдни примери. Подозирам, че ще се чуствам по същия начин, както ако съм циганка и късно вечерта започнат да ме закачат група каквито и да било хора. Толкова ли не схващате бе хора - никъде не написах, че закона не трябва да е равен за всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Аз ще ти го обясня - хъхрещото животно навсякъде е хъхрещо животно.
                                Импе, ща ма извиняваш ...
                                Сигурен съм че нейде си пояснявал за неуките (не съм присъствал на тоз урок ... по уважителни причини разбира се ..)

ама що е ХЪХРЕЩ ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X