IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точно така, Любимецов !!! Всички тия мангалолюбиви властимащи и държавни служители - в гетото, там, при любимите им хъхряци - да поживеят с тях някое време, пък да видим пок ли ще ги бранят после.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Как не са се сетили нашите мили общински съветници да предвидят в програмата и по един мерджан за всяко мангалско семейство, за да могат мангустите да си джиткат с тях и като им дойде ред да идат до социалните да си получат помощите. Е, те тия - съветниците - са за трепане! Докато не се изчистим от мършата сред нашето стадо няма да се оправим с циганите никога!!!

Коментар

• По същата логика държавата трябва да даде на всеки по 50 хил.GPB да си купи нещо!!! Тия не плащат нищо и получават наготово....Толкова ме е яд за преди 65-70 години и са били само 50 хил. Ама .....минало незабравимо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Драги Джейсънов - от хъхряците и д-р Моро би се отказал да прави хора !!!
          Импе, това е за Бисерите. Макар че... там на острова една пума много страдаше...

Коментар

• Ами как да не те е страх, като държавната машина е на тяхна страна, да не говорим за брюкселските хомосексуали и Бриджит Бардо!
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Всеки гледа себе си и тва е проблема.
              Иначе дали досега щеше да има такова нещо като ДПС
              [/quote]

И не само. Всеки го е страх! Не знам колко сме индивидуални, но ни е шубе. Не веднъж съм слушал хленчене "мразя ги, но ме е страх, че ще ми строшат прозорците". На мутри да плащаме да ни охраняват или какво? Последното е установен способ за разкарване на мангусти от имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                При целият комфорт, който им е създаден, част от тези индивиди са станали супер нагли. Преди време на спирка на градски транспорт станах свидетел на спречкване между пенсионерка и двама роми. В един момент тя зададе въпроса "Какъв си ти, че да ми говориш така?", на което единият отговори "Аз съм престъпник, най-обичам на такива като тебе да им взимам апартаментите. Трай си там да си нямаш ядове." Цитирам ги по памет, но това беше смисъла. И си ги говори тия на оживено място, на висок глас без да се притеснява от нищо...
                Трагикомичното тука е, че на избори и двете спорещи страни пак ще си гласуват за едни и същи хора.

Коментар

Именно, ние сме прекалено индивидуални и това не е добре. А хъхряците са стадо, нали са животни.
                  Де да бяхме индивидуални, ама всичко става с мама, тате, БАТКО...
                  Разединени ...

Коментар

• Именно, ние сме прекалено индивидуални и това не е добре. А хъхряците са стадо, нали са животни.

Посетете моят обновен професионален сайт

Коментар

Хакинанов - проблемът не е, че хъхрякът е говорил така, а че в рамките на минута само не е бил смазан от бой от околните хора !!!! С такива наглеци така трябва да се процедира - просват се на земята и шутове, шутове, докато спрат да мърдат !!! Но проблемът е, че един ако им скочи, другите ще гледат като телета и ще се обръщат настрани...
                      Всеки гледа себе си и тва е проблема.
                      Иначе дали досега щеше да има такова нещо като ДПС

Коментар

• Хакинанов - проблемът не е, че хъхрякът е говорил така, а че в рамките на минута само не е бил смазан от бой от околните хора !!!! С такива наглеци така трябва да се процедира - просват се на земята и шутове, шутове, докато спрат да мърдат !!! Но проблемът е, че един ако им скочи, другите ще гледат като телета и ще се обръщат настрани...

Коментар

• При целият комфорт, който им е създаден, част от тези индивиди са станали супер нагли. Преди време на спирка на градски транспорт станах свидетел на спречкване между пенсионерка и двама роми. В един момент тя зададе въпроса "Какъв си ти, че да ми говориш така?", на което единият отговори "Аз съм престъпник, най-обичам на такива като тебе да им взимам апартаментите. Трай си там да си нямаш ядове." Цитирам ги по памет, но това беше смисъла. И си ги говори тия на оживено място, на висок глас без да се притеснява от нищо...
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• След 10г. - 20г. виждам населението на БГ да се състои от само от роми и политици , кой ли ще остане след 30г., като едните и другите немога да живеят без да има от кого да смучат
                            Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Интересно е за отбелязване, че колкото повече цивилизацията се развива, толкова повече скрап в хуманоидно отношение се получава!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Да си циганин е привилегия в Б-я, искам и аз да бях, ама не съм искам и аз една къщичка в покрайнините на София, ако може в полите на витоша и осигуровчици всеки месец за социално слаб ...... ех живот
                                Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

Working...
                                X