Точно така, Любимецов !!! Всички тия мангалолюбиви властимащи и държавни служители - в гетото, там, при любимите им хъхряци - да поживеят с тях някое време, пък да видим пок ли ще ги бранят после.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Как не са се сетили нашите мили общински съветници да предвидят в програмата и по един мерджан за всяко мангалско семейство, за да могат мангустите да си джиткат с тях и като им дойде ред да идат до социалните да си получат помощите. Е, те тия - съветниците - са за трепане! Докато не се изчистим от мършата сред нашето стадо няма да се оправим с циганите никога!!!
Коментар
-
Всеки гледа себе си и тва е проблема.
Иначе дали досега щеше да има такова нещо като ДПС[/quote]
И не само. Всеки го е страх! Не знам колко сме индивидуални, но ни е шубе. Не веднъж съм слушал хленчене "мразя ги, но ме е страх, че ще ми строшат прозорците". На мутри да плащаме да ни охраняват или какво? Последното е установен способ за разкарване на мангусти от имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПри целият комфорт, който им е създаден, част от тези индивиди са станали супер нагли. Преди време на спирка на градски транспорт станах свидетел на спречкване между пенсионерка и двама роми. В един момент тя зададе въпроса "Какъв си ти, че да ми говориш така?", на което единият отговори "Аз съм престъпник, най-обичам на такива като тебе да им взимам апартаментите. Трай си там да си нямаш ядове." Цитирам ги по памет, но това беше смисъла. И си ги говори тия на оживено място, на висок глас без да се притеснява от нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътХакинанов - проблемът не е, че хъхрякът е говорил така, а че в рамките на минута само не е бил смазан от бой от околните хора !!!! С такива наглеци така трябва да се процедира - просват се на земята и шутове, шутове, докато спрат да мърдат !!! Но проблемът е, че един ако им скочи, другите ще гледат като телета и ще се обръщат настрани...
Иначе дали досега щеше да има такова нещо като ДПС
Коментар
-
Хакинанов - проблемът не е, че хъхрякът е говорил така, а че в рамките на минута само не е бил смазан от бой от околните хора !!!! С такива наглеци така трябва да се процедира - просват се на земята и шутове, шутове, докато спрат да мърдат !!! Но проблемът е, че един ако им скочи, другите ще гледат като телета и ще се обръщат настрани...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
При целият комфорт, който им е създаден, част от тези индивиди са станали супер нагли. Преди време на спирка на градски транспорт станах свидетел на спречкване между пенсионерка и двама роми. В един момент тя зададе въпроса "Какъв си ти, че да ми говориш така?", на което единият отговори "Аз съм престъпник, най-обичам на такива като тебе да им взимам апартаментите. Трай си там да си нямаш ядове." Цитирам ги по памет, но това беше смисъла. И си ги говори тия на оживено място, на висок глас без да се притеснява от нищо..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар